Davion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hem hatırlayalım hem gülelim hesabı kopartan film repliklerini tekrardan hatırlayalım :) Ben şahsen G.O.R.A'daki şu repliği çok severim. arif- müzik açayım mı dayı? dayı- ne açcan?hangi tür?ecnebiyse açma ben anlamıyom.anama küfrediyo belki. arif- anan yaşıyo mu senin daha ya? dayı- yaşıyo ya 93 yaşında arif- merak etme amca bak bu yeni bir grup.daha senin ananı tanımıyolardır.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 şaban: bu ne ? badi ekrem: cirit, hadi at şaban: niye lazım diilmi (ezberledim ama bu sahnede hala gülüyorum)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ahahah süfer ya nie lazım diilmi :D:D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 davion bence o kötü bi espiri (banim için). kopamadım ben gorada hiç... :( oysa ne ümitlerle girmiştim... ama kemal sunal dedimmi akan sular durur. -şabaan hücum borusunu çaaaaal.....[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bişey rica edicem, yabancı film repliklerini ''orjinali'' ile değilde türkçeye çevrilmiş olarakda yazarsanız daha bi gülerim,sevinirim,hebe,hübe[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 2 yukarı bakalım lütfen[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bu saban varya abi bunu otuz sene sonra gene duysam gene gulecem herhalde yok bole bisey.lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 güdük:ses yapma be! şaban:kim yapıyo bee? güdük:seeen! şaban:evet ben! :D:D:D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Şaban? Neee :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Gerçi bu dizi repliği ama olsun Ata demirer : Gözleri döner ve Ayıyım lan ben asarım keserim lan aslı delirtmee beniiii.... (adamın mimiklerini iyi takip etmek lazım) + Ata demirer : Allah belanı versin sertaç.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ata demirerden gittik madem avrupa yakasındaki tecavuzcu mudurun hareketleri felanda iyi oyle degilmi şesut :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Döngel Kârhanesi -devlet pezevenklere hep sahip çıktı şimdi mi çıkmayacak ankaralı?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bende bu ortamın insanıyımmmm bende nişantaşında büyüdüm...:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 -Mahmut: Abi nasıl soyulur bu? (papaye tropik meyva) -Volkan: Güzel konuş belki soyunur. HAYVAN HERİF, defol git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ulan güdük simdi ananı... aaa mahmut hocaa[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Revell, 18 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: -Mahmut: Abi nasıl soyulur bu? (papaye tropik meyva) -Volkan: Güzel konuş belki soyunur. HAYVAN HERİF, defol git... o sahneyi hatırladımda koptm yine:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya şöyle yabancı filmlerden replik yokmu =([signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dumur eden dialog Cruel Intentions iddiaya girelim mi sebastian? -girelim... nesine? -senin güzel arabana karşilik, hmmmm, annemle baban evlendiğinden beri hayalini kurduğun şey diyelim.. -yavrum benim arabam bir jaguar.. sebasçiyııın, you can put it anywhere (ekşiden alıntı) sahne izlenmeli[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hangi film hatırlamıyorum. Tarkan'a meydan okuma cüretini gösterir zalim bir iki gavur askeri. Tarkan: Te he. Belli ki siz daha önce Türkler'le uğraşa girmemişsiniz. "Uğraş" Kelimesi filmde devamlı kullanılır.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Keloğlan aykızı iyileştirir. Aykızı-Ben neyim?neredeyim?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=Holy Grail'ın Sonu]BRIDGEKEEPER: Hee hee heh. Stop! What... is your name? ARTHUR: It is 'Arthur', King of the Britons. BRIDGEKEEPER: What... is your quest? ARTHUR: To seek the Holy Grail. BRIDGEKEEPER: What... is the air-speed velocity of an unladen swallow? ARTHUR: What do you mean? An African or European swallow? BRIDGEKEEPER: Huh? I-- I don't know that. Auuurrrrggggh!....[/spo][signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aslında tam film diil ama sole diim adamlar kod adı kılıçbalıı mı ne ole bi film wardı onnun üzerine seslendirme yapmışlar .. 2 polis travoltayı yakalamk için bankaya doruu hareket eder .. 1.adam:ABİ KAKAM GELDİ!! 2.adam:TUT LAN İKİ DAKKA GELDİK!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D şimdi annatıımda pek komik diil belki ama izleince yarılıosn:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Müslüm Gürses'in Filiminden bi replik; Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız- Hayır Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız - Hayır Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız - Evet !! Müslüm - Yalaaaaan !! Çaat (Osmanlı Tokadı) Unutamam.../[signature][hline][b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Aykan, 02 Aralık 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Müslüm Gürses'in Filiminden bi replik; Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız- Hayır Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız - Hayır Müslüm - Seviyormusun Beni !! ?? Kız - Evet !! Müslüm - Yalaaaaan !! Çaat (Osmanlı Tokadı) Unutamam.../ ahahah yarıldım lan burdaaa:D:D:D:[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar