Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet yine küfür. [spo1=Düzen bozuluyor kamil][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [ARAB]Superman'i de banlamak lazım ama adam speed yapıyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [Hz].CellaT süresiz banlandı. |www|lurcher süresiz banlandı. [HoC] klanı süresiz banlandı. SuperMan'i görürsem inceleyeceğim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Chemical, 23 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Güncel liste: -Raineyes (küfür) -Saint (küfür) -HangmaN (küfür) -Napalm Strike (küfür) -Yourself (küfür) -|CpC|Cradle XoX (küfür) -HeadHunter (küfür) -ScaNDisK (küfür) -|EoA|HybR!D (küfür/hacktool kullanımı ve reklamı) -[FcK]jR.Merlin (küfür) -Wolf (hacktool kullanımı ve reklamı) -ssssss (listedeki birinin fake nicki) -Hutame.lol (küfür) -|CpC|cok pis vururums (küfür) -[Senior]Pezo (küfür) -[SD]Uchina_Itachi (küfür) -|www|lurcher (küfür) -[Hz].CellaT (küfür) -[HoC] klanı (uyarıya rağmen küfürlü nick kullanımı, küfür, küfüre destek, açılımı küfür olan klan ismi) [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sam3t Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Maşallah 19 kişi..Nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benata Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Beyler dmde sg klanını kapandığı için (bende eski bir üyesi olurum) bir makro ayarladım sg forever diye ama serverdan console tarafından kicklendim ve banlandım serverda bandan önce sürş-ü lisan yada küfür ettiysem özür diler af ister bir daha yapmayacağımı söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu listeye girmek için ne yapmak gerekiyor ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kara olmak gerekiyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şeyi merak ediyorum ben a.q küfür sayılıyor mu? Canı sıkılan patlatıyor bi a.q kayıtsız kalıyorum bilinçsiz olduğum için. [spo1=Küfür][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [cousin's]suprizzz'in bende de ss si yeterli olmazsa koyabilirim...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Rahatsız oluyorsanız, arkadaşı tanıdığı falan değilseniz ve size karşı "a.q" gibi bilimum gereksiz ve terbiyesiz kısaltmalar sarfediliyorsa yasaktır, şikayetinizle gerekeni yaparım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… army107 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saint , merlin gibi bi sürü adamı çok saçma nedenlerden atarak o kadar artiztik yaptınız, şimdi bomboş kalcak serverlarınız... kara listeye adam sokana kadar gidin serverı gezin bi sürü herif lamerlik yapıo ben gidip 15 dk soora çıkıcak adam için uğraşıp ss alsam adam ismini deiştirip girio zaten sonuçta bi işe yaramıo [Bu mesaj army107 tarafından 31 Ekim 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Şimdi bomboş kalmaz serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 boyle rezil insalarla oyun oynıcamiza server bos kalsin 3-4 kiş oynıalim daha iyi. kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok oyun oynarken.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yardım edin lütfen!!Server çığrından çıkmış.Millet birbirine ana avrad küfür ediyor.Ss alacaktım ama hangisine yetişiyim?Hiç bu kadar kötü halde görmemiştim serverı ,dayanamadım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cayci_remzi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sen kendi anneni seviyorsan kimsenin annesine küfür etme! Bu jessi james biriyle kavga etti sonra oyun çöktü ana avrat gitti az kişiyken biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu son küfürdeki adam fakedir benim arkadaşın nicki aslında jesse james ama burdaki mal fake jessi james yazmıs cocugu karalamaya çalışan birisi sanırım[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Senior_Madafaka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Jesse James nıckı bana aıttır klanımdakıler ve oyunun onde gelenlerı bılır ama dıkkat edersenız kufur eden kısı Jessi yazmıs. Bu benım fakeımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: army107, 31 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: saint , merlin gibi bi sürü adamı çok saçma nedenlerden atarak o kadar artiztik yaptınız, şimdi bomboş kalcak serverlarınız... kara listeye adam sokana kadar gidin serverı gezin bi sürü herif lamerlik yapıo ben gidip 15 dk soora çıkıcak adam için uğraşıp ss alsam adam ismini deiştirip girio zaten sonuçta bi işe yaramıo [Bu mesaj army107 tarafından 31 Ekim 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Saint nekadar banlansa bile yine oynuyordur[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... [Bu mesaj Simit_Osman tarafından 03 Kasım 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kimster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Chemical, 27 Eylül 2005 16:52 tarihinde demiş ki: klanda olup oyuna gireni banlıyorum klandan çıksın ban istemiyorsa. boyle bi şey var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehueh ne güzel anlamışsın olayı. Orda Sg* klanından bahsediliyordu. Sg* klanı kara listedeydi de bi ara o yüzden...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sunucunun çivisi çıkmış küfürden, flooddan. Yetkili sayısı arttırılıp düzen sağlanmalı. Böyle bir sunucu hizmetinden sağa sola küfretmekten başka bir şey bilmeyen veletlerin yararlanmasını istemiyorum. [spo1=Küfür][/spo] [spo2=Küfür/2][/spo][Bu mesaj Adiemus tarafından 05 Kasım 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Senior_Madafaka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu kısı klanımızdan wırıdısın fakeıdır.Isme dıkkat Virdis yazmıslar aslı viridistir.Biri benide karalama maksadiyla servera girmis kufur etmistir .Saygılarımla.[signature][hline]May the force be with you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hayret bişi ya hayret bişi bu kfürler nedir böyle ya? allahtan ben oyundayken böle şeyler grmüyorum yoksa dayanamaz bende basarım! bu nedir ya? direk ip ban! hatta mümkünse bilgisayarınu uçurun bu adamın! ne demek senin yaşın kadar ............................... allahım ya! süresiz ip ban pls[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Redogski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ReDDoG, 07 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ben dedim zamanında:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 6.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Soldat Soldat kara liste × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sam3t Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Maşallah 19 kişi..Nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benata Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Beyler dmde sg klanını kapandığı için (bende eski bir üyesi olurum) bir makro ayarladım sg forever diye ama serverdan console tarafından kicklendim ve banlandım serverda bandan önce sürş-ü lisan yada küfür ettiysem özür diler af ister bir daha yapmayacağımı söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu listeye girmek için ne yapmak gerekiyor ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kara olmak gerekiyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şeyi merak ediyorum ben a.q küfür sayılıyor mu? Canı sıkılan patlatıyor bi a.q kayıtsız kalıyorum bilinçsiz olduğum için. [spo1=Küfür][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [cousin's]suprizzz'in bende de ss si yeterli olmazsa koyabilirim...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Rahatsız oluyorsanız, arkadaşı tanıdığı falan değilseniz ve size karşı "a.q" gibi bilimum gereksiz ve terbiyesiz kısaltmalar sarfediliyorsa yasaktır, şikayetinizle gerekeni yaparım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
army107 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saint , merlin gibi bi sürü adamı çok saçma nedenlerden atarak o kadar artiztik yaptınız, şimdi bomboş kalcak serverlarınız... kara listeye adam sokana kadar gidin serverı gezin bi sürü herif lamerlik yapıo ben gidip 15 dk soora çıkıcak adam için uğraşıp ss alsam adam ismini deiştirip girio zaten sonuçta bi işe yaramıo [Bu mesaj army107 tarafından 31 Ekim 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Şimdi bomboş kalmaz serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 boyle rezil insalarla oyun oynıcamiza server bos kalsin 3-4 kiş oynıalim daha iyi. kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok oyun oynarken.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yardım edin lütfen!!Server çığrından çıkmış.Millet birbirine ana avrad küfür ediyor.Ss alacaktım ama hangisine yetişiyim?Hiç bu kadar kötü halde görmemiştim serverı ,dayanamadım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sen kendi anneni seviyorsan kimsenin annesine küfür etme! Bu jessi james biriyle kavga etti sonra oyun çöktü ana avrat gitti az kişiyken biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu son küfürdeki adam fakedir benim arkadaşın nicki aslında jesse james ama burdaki mal fake jessi james yazmıs cocugu karalamaya çalışan birisi sanırım[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senior_Madafaka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Jesse James nıckı bana aıttır klanımdakıler ve oyunun onde gelenlerı bılır ama dıkkat edersenız kufur eden kısı Jessi yazmıs. Bu benım fakeımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: army107, 31 Ekim 2005 21:49 tarihinde demiş ki: saint , merlin gibi bi sürü adamı çok saçma nedenlerden atarak o kadar artiztik yaptınız, şimdi bomboş kalcak serverlarınız... kara listeye adam sokana kadar gidin serverı gezin bi sürü herif lamerlik yapıo ben gidip 15 dk soora çıkıcak adam için uğraşıp ss alsam adam ismini deiştirip girio zaten sonuçta bi işe yaramıo [Bu mesaj army107 tarafından 31 Ekim 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Saint nekadar banlansa bile yine oynuyordur[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... [Bu mesaj Simit_Osman tarafından 03 Kasım 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Chemical, 27 Eylül 2005 16:52 tarihinde demiş ki: klanda olup oyuna gireni banlıyorum klandan çıksın ban istemiyorsa. boyle bi şey var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehueh ne güzel anlamışsın olayı. Orda Sg* klanından bahsediliyordu. Sg* klanı kara listedeydi de bi ara o yüzden...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sunucunun çivisi çıkmış küfürden, flooddan. Yetkili sayısı arttırılıp düzen sağlanmalı. Böyle bir sunucu hizmetinden sağa sola küfretmekten başka bir şey bilmeyen veletlerin yararlanmasını istemiyorum. [spo1=Küfür][/spo] [spo2=Küfür/2][/spo][Bu mesaj Adiemus tarafından 05 Kasım 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senior_Madafaka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu kısı klanımızdan wırıdısın fakeıdır.Isme dıkkat Virdis yazmıslar aslı viridistir.Biri benide karalama maksadiyla servera girmis kufur etmistir .Saygılarımla.[signature][hline]May the force be with you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hayret bişi ya hayret bişi bu kfürler nedir böyle ya? allahtan ben oyundayken böle şeyler grmüyorum yoksa dayanamaz bende basarım! bu nedir ya? direk ip ban! hatta mümkünse bilgisayarınu uçurun bu adamın! ne demek senin yaşın kadar ............................... allahım ya! süresiz ip ban pls[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ReDDoG, 07 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ben dedim zamanında:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar