Sensible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gladius Cobain'in zart zurt küfür etmesinden rahatsızım Bunlar da ss ler:[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hutame.lol nickli şahıstan şikayetçiyim. Ctf'de defans yapanlara karşı aptalca votekickler açıyor. Sebep de pusu. Birkaç kişi tepki gösterdi,beceremiyorsan oynama vesaire dendi. Dümdüz sövüyo adam:[signature][hline]N i g h t w i s hKerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman![Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ekim 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Gladius'u 1 haftalığına alıyorum karalisteye, çünkü "a.k, a.q" gibi son derece salakça kısaltmaları ne yazık ki oyuncuların yarısı nokta yerine kullanıyor. Bu kısaltmaları kullananların uzaklaştırılmasını isteyen çok kişi olursa süresiz ban cezası verebiliriz kullananlara. Gelelim Hutame'ye, hiç üşenmeden hayvanlar gibi sövmüş, süresiz uzaklaştırıldı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ahah yalnız şu son resimdeki max'ın "hangisi?" sorusuna koptum lol[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Fireball ağır küfürden dolayı süresiz uzaklaştırılmıştır. Bir akıllanamadı millet, küfür eden banlanacak diyoruz, tık yok![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anmer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben fireball ozur diliom bu uygulamanın oldugunu bilimiodum bidaha kufur etmeyecegim(edersem suresiz banlayin) birde soru resim nasi eklenir [Bu mesaj anmer tarafından 12 Ekim 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Adam gibi özür dileyen ilk kişi olduğun ve bir daha yapmayacağına söz verdiğin için sadece 1 haftalık banlıyorum seni.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anmer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 |CpC|cok pis vururums karalisteye eklenmiştir (küfür tabii ki, bir de hack kullanıyormuş denilene göre ama onu görmediğim için kesin bir şey söylemeyeyim).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 [Senior Pezo] nickli kişi bana ve birkaç kişiye hakaret etmiştir.Küfür etmesinin sebebi ise maç izni almamış olmalarına rağmen sunucudan çıkmamızı istemesi ve bizimde çıkmak istememiş olmamız.[Bu mesaj lucretia85 tarafından 13 Ekim 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ekran görüntüsü gözükmüyor, bir daha upload edersen güzel olur.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [Senior]Pezo, küfürlerine kanıt niteliğindeki demolar yüzünden süresiz uzaklaştırılmıştır. Zaten 10mb'lık oyun, oynamasan ne olacak? Öyle söylemişsin.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 14 Ekim 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya millet çalışıor ya helal bea :horace: kaçırmıoz kimseyi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 14 Ekim 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kuş ıçurtmayız:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya o karışık bi durumdu reddog hemen ne koyuyon sende :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cradle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben küfür etmedim en fazla salak demişimdir ama kara listedeyim nası oluo yawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cok_pis_vururum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: [b]Silphatos, 12 Ekim 2005 19:13 tarihinde demiş ki /b] |CpC|cok pis vururums karalisteye eklenmiştir (küfür tabii ki, bir de hack kullanıyormuş denilene göre ama onu görmediğim için kesin bir şey söylemeyeyim). walla sırf bunun için üye oldm bazı AKILLI arkadaşlar hack kullanıyo diyip duruyo..e be AKILLILAR 1.3 de hack mi çalışır ya..kim çalıştırmış kardeşim..oynamayı bilmeyen insanlar oynuyo bu oyunu..iyi oynayanlar hep karalanır zten.. küfüre bi şey demem gene aynı akıllı arkadaşlar dellendiriyo ediyorum ama hack olayı çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cok_pis_vururum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu arada kime küfür etmişim merak ettim ss bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 SS değil demo var elimde, ayrıca 1.3 hacki var. Bazıları denedi ve cezalarını aldılar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Cradle, bu da senin banlanma nedenin. said: ReDDoG, 03 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sirf bunun icin uye oldum.Arkada$ çikmayanlara kufur etti,gereginin yapilmasi dilegi ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viridis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya zırt pırt ta ss çekmeyin.İşincıvkı cıkıo insanlık hali insanlar bişi yazabiliyor ama abartanlar da var.Sanki oyun oynamak için değilde ss çekip insanları banlatmak için oynuolar.Adam gibi oynunuzu oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 1 hafta banlıyorum Viridis'i, burda fazla bir şey yok ama rahatsız oluyorsa haklıdır, ki ben orda olsam ben de rahatsız olurdum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Rahatsız olduğumda çekicem tabi bu benim en doğal hakkım.Kimseyi banlatmak istemem ama sen bana küfür edersen bu bana dokunur ve yetkili kişilere başvururum. Gereğini yaptığın için teşekkür ederim Sliphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar