montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben bıraktım yahu, piciottoyduk, thief e gelince anca bir şeyler yapmaya başlıyormuşsun yavaş yavaş -hatta thief olmadan en dandik aileye bile almıyorlar-, zevk almaya ondan daha daha sonraları başlıyormuşsun ki thief olman bile 2-3 gün sürücek bir şey. şahsen 2-3 gün pc önünde karakter kasmayı bile bünyem kaldırmayacağını bildiğimden, daha ilerlerde gitgide zorlaştığını da hesaba katarak, oyunu bırakma kararı verdim, öneririm sizlere de.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Güzel oyun valla :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ehehe öldüm ya.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 vay be sefalet içinde yüzerken 2 kez mercedes benz çaldım ikisini toplamda 175.000$'a sattim. bende para zor kazanilio sanmistim ehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 öldüm anasını satim.. çalmasaydım keşke arbayı.. parası için öldürdü böhü[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aile var mı ?Sanırım yok,kuralım o zaman bir aile.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum [Bu mesaj Seperate tarafından 09 Ağustos 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 seperate yeni başladıysan öyle düşünebilirsinde beni adamın teki haraç vermiom diye lime lime etti verseydimde koruyacaktı çok ağladım üzüldüm o kadar tıklamaktan imanım gevrildiydi tam adam gibi herşeyi çalabilirken PAT.. ölmek çok koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yeni başlamadım ve 2 kere öyle sebeplerden öldürüldüm o yüzden diyorum birleşelim fln diye.Yoksa kasıyorum kasıyorum hiç.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Loli-pop, 13 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: üye olmak sart mı :( e bi zahmet :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 türkçe seçeneği de var:D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: PrudenT, 10 Ağustos 2005 11:19 tarihinde demiş ki: türkçe seçeneği de var:D en güzel yanı o bir de araba çalmaya çalışırken yazdığı cümlelere başta yarıldım :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende varım aile kurarsak gelirim[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyuna ilk başlayınca ne yapmak gerek tavsiyeler nelerdir ve aile olayına girilirse ciden keyifli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 önce araba çalim dedim direk enselendim 250$ kefalet gitti sonra ufak iş yapim diyip kokoreççi soyim dedim yine enselendim 250$ daha gitti :( ne tavsiye edersiniz? parada bitti :( [Bu mesaj mrtolga tarafından 10 Ağustos 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Öncelikle kefalet ödemiceksin,belli bir zamanı var onun ondan sonra çıkıyorsun zaten hapisten,belli bir yere kadar basit suçları işle daha sonra daha alttakilere ilerle zaten yüzdeleri artıyor,ama kapkaç fln yapmayın başlarda,yada başkasının arabasını çalmayın ilerledikçe.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 deliver boy oldum daha yolun başındayım.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 olsun zamanla gelişiyorsun ben picco da çok takıldım kas kas bitmiyor vala[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beyler silah aldım nasıl kullanacagımı bilmiyorum bide mermiler neden o kadar pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 mermiler pahalı,çünkü ne kadar merminin olduğu önemli,bol bol mermi alacaksın silahı kullanmak içn oyuna başladıktan 48 saat sonra ya birini öldüreceksin yada biri seni öldürürken karşılık vericeksin. ama bunun için rakı şişesi vurup öldürme becerini de geliştirmen lazım[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Silah Knuckle-Duster ım var ama rakı şişesine ates edemiyorum silahın yok diyo peki bunu nasıl halledecem yoksa Knuckle-Duster silah degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sanırım bir tür kılıç,stilettoyu araştırmıştım mesela kama gbi birşey çıktı,colttan sonrası silah sanırım.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilk silah .45 Colt Commanding Officer’s ASP-Series $15.000 sanırım dimi? aslında market falan soyup silah falanda çalabilseydik sanki daha iyi olurmuş :) [Bu mesaj mrtolga tarafından 11 Ağustos 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ii fikir tabi de böyle bir sürü şey daha üretilebilir sınırı yok yani hayalgücünün :) ben tommy gun kullanıyorum en sondaki herhalde en iisi de odur[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 assault rifle 150 kusur mermi ve kursun gecirmez takım elbise ve yelegim var su anda. 5-10 tane de araba var aile kurabilirsek patiler arasında sunları kursun yapıp bolusturmeyi dusunuyorum ned ersiniz ? Bu arada piciottiyim hala %41 'lerde azimle calısıyorum :p ps: nick ---> Leoric .. Buyrunuz[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende pickpocket yüzde 50 ailedeyim baya ilerledim ama aile için seviye olması lazım sanırım brugliori fln kurabiliyor. bakalım ölmessek kurarız :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar