h1v Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 A la luna diye şarkı varmış euhehue bende halaluya diye ne sallamışım:)
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 özelden de la luna diyenler de olmuş,o şarkıyı indirdim değil yukarda klibini anlatan arkadaşın söylediği şarkı olucak sanırım çünkü klibini anımsar gibiyim... onu bulmaya çalışıyım bi de[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 LasT_SuRviVoR harbiden bahsettiğin karaip korsanlarında akordeon var mı?[signature][hline]Atam izindeyiz!
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eski bi şarkı var Cindy Lauper - Girls just hede hödö have fun mıydı neydi bunu arıyom yaw[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: cavanagh, 06 Eylül 2005 00:57 tarihinde demiş ki: özelden de la luna diyenler de olmuş,o şarkıyı indirdim değil yukarda klibini anlatan arkadaşın söylediği şarkı olucak sanırım çünkü klibini anımsar gibiyim... onu bulmaya çalışıyım bi de klibi anlatan bendim ve.. şarkı da a la luna la luna a la luna give it back to you .. gibi bişeydi dur ben düşüneyim kesin çıakrtırım şimdi[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ahanda hatırladım hatta senin için sözlerin ide buldum buyrun keyfini çıkarın efendim LA LUNA -- CARLISLE BELINDA -------- I remember when I met you All the stars were hanging in mid-air In those moments nothing mattered But the way you caught me in your stare We were walking, we were talking We were laughing about the state of our lives How our fates brought us together As the moon was rising in your eyes On and on the night was falling Deep down inside us On and on a light was shining Right through Chorus: Ah la Luna, la Luna The night that we fell under the spell of the moon Ah la Luna, la Luna The light that will bring me back to you The light of la Luna In the hotels, in the cafés All the world was mad with romance In the harbour, moonlit water All the ships were swaying in a dance Then you held me and you kissed me And I knew I had to be with you You didn't ask me, you just took me To the tiny bed in your tiny room On and on the band was playing A song of surrender On and on, the sun would soon Break through 2x Chorus Now I walk along the streets of Marseille The winter sky is cold and grey And I don't know why I left you that day And I don't know where you are 2x Chorus[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Beyler Anathema - Ending Credits ' i verebilirseniz çok makbule geçer.Ares te her daim aratmama rağmen şarkı bulunamıyor : )
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pepsinin düzenlediği festivalin reklamında çalan müzik.. sonlarına doğru çalan hatta:D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Beyler Opeth - Ending Credits ' i verebilirseniz çok makbule geçer.Ares te her daim aratmama rağmen şarkı bulunamıyor : ) Ooof editliyim derken alıntı yapmışım.. :D [Bu mesaj Xajiero tarafından 06 Eylül 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
wussy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 @ maxen aradıgın teoman sarkısının adı rapsodi istanbul hala arıomusun bilmiyorum da =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet arıyorum süpersin teşekkür ederim..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: GEd, 04 Eylül 2005 04:07 tarihinde demiş ki: Crossing the Bridge (Fatih Akin ) filminde Siya Siyabendin(istanbul sokak muzisyeni) oldugu bolumde kanuna benzeyen (iki ufak sopa ile caliyor) bı aleti caldigi bir bolum var.Soundtracklerinde filmin yer almiyor ,var mi bulabilcek olan. Film muziklerinde Siya Siyabendin soyledigi diger parca var ,benim aradigim enstrumental bolum yok. hala ariyorum,zor bir istek ama belki birisi tesadufen bulur :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hojam fena efkarlandım ibrahim erkalın bi şarkısı warya ahh gönlüüm ondan sana hayır yok diyo o şarkının esas adı ne ya[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Van Helsing de çalınan hızlı gitar ritimleri olan .. böyle adamlar at arabasını kullanırken deli gibi çalan müziğin adı nedir acaba.. zamanında çok arayıp bulamamıştım.. Bana biraz da Diablo 1 oyununda köyde çalan müziği anımsattığı için bayıldım... az mı oynadık be[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @Maxen Van Helsing OST - Transylvanian Horse[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: kermit, 06 Eylül 2005 10:47 tarihinde demiş ki: eski bi şarkı var Cindy Lauper - Girls just hede hödö have fun mıydı neydi bunu arıyom yaw Cindy Lauper - Girls Just Wanna Have Fun[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 seether feat amy lee - the punisher ost - broken Güzel bi şarkıdır tavsiye ederim.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok saol Xaero[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Xaero, 07 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: seether feat amy lee - the punisher ost - broken Güzel bi şarkıdır tavsiye ederim. +1 'steal your pain' kısmı gerçekten çok şey anlatır.. (dikkat çekerim almak değil çalmak kullanılmış.. karşı tarafın haberi yok)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Creus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 GEd o aletin adı santur abi.. onun mp3lerini arıosan bulman çok zor ki siya siyabend in kayıtlarını bile bulman çok zor.. ancak nası yaparsın taksimde siya siyabend i yakalarsın kayıtlarını istersin : ) bide o santuru çalan abimiz karagüneş denen bi gruptan assında.. ama benim bi arkadaşımda vardı santur kayıtları eğer hala duruyosa ben alırım ondan aldığımda pm atarım sana yollarım?[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. [Bu mesaj Creus tarafından 07 Eylül 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Laorx, 06 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: pepsinin düzenlediği festivalin reklamında çalan müzik.. sonlarına doğru çalan hatta:D [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Creus, 07 Eylül 2005 13:52 tarihinde demiş ki: GEd o aletin adı santur abi.. onun mp3lerini arıosan bulman çok zor ki siya siyabend in kayıtlarını bile bulman çok zor.. ancak nası yaparsın taksimde siya siyabend i yakalarsın kayıtlarını istersin : ) bide o santuru çalan abimiz karagüneş denen bi gruptan assında.. ama benim bi arkadaşımda vardı santur kayıtları eğer hala duruyosa ben alırım ondan aldığımda pm atarım sana yollarım? guzel olur bulabilirsen :) filmin dvdsi ciksa ordan tekrar izlerim dicem ama filmin dvdsi yok ortalarda [Bu mesaj GEd tarafından 07 Eylül 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
h1v Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi şarkı vardı nasıl anlatsam," ...baby you remember, when we met on the beach... na na na na na nannananieeeee..." böyle bişeydi işte hatırladığım kadarı:)
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bryan adams everything i do it for you
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tango&cash filminde kızın dans ettiği bölümde calan sarkı onu bulabilirsem cok makbule gecer ismi galiba let,s go ama kimin sölediğini bilmiorum eski baya
Öne çıkan mesajlar