Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskilerden hatira

veliaht34

Öne çıkan mesajlar

bir zamanların muhteşem türk guildi FrF.... şimdi demokrasi ve eski cumhuriyeti tekrar kurmak için göreve gidiyorlar
FrF Hatirasi(Askere giden Agida, Mirally ve Ebenwakit'in anısına)[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee

Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz

Freedom Rebel Fighters (Eclipse)

[Bu mesaj veliaht34 tarafından 09 Aralık 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ARKADAŞLAR...
geçen sene bu vakitler bende askere gitmiştim o nedenle bu fotoda yokum...
ama askere giden arkadaşlar sıkmasınlar canlarını..askerlik iyi kötü bi şekilde bitiyor..ordayken ilk pcnin başına oturup swg oynamayı istediğiniz anda ve bu istek ile yanıp tutuştuğunuz anda..karakter seçme ekranı görme arzusunu yaşadığınız dakikalarda lütfen bu sözümü unutmayın...

1 gün gelecek 1 gün kalacak

bu sözümü hatırladığını anladada bana küfür edin çünkü siz nöbette vs de olurken ben oyunu oynuyor olucam :) geldiğinizde yüzüme edersiniz..duel eder döversiniz..koğuş kalk diye bağırır mopu inletirsiniz..

yukarıda yazdıklarıma kızıyor olabilirsiniz..ama özü şudur..askerlikte bitecek..geri geliceksiniz..bunu unutmadığınız sürece orda mutlu olursunuz..bugün yerleriniz belli oluyor..bizimlede paylaşın...bizde size fikirlerimizi söliyelim...
yazışamazsak hepinize hayırlı teskereler...
Sosyal ağlarda paylaş

off yaa keske ben de olsaydım bu resimde :([signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

lol ilker arada yarma gibi durmuş :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
veliaht34, 09 Aralık 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
bir zamanların muhteşem türk guildi FrF.... şimdi demokrasi ve eski cumhuriyeti tekrar kurmak için göreve gidiyorlar
FrF Hatirasi(Askere giden Agida, Mirally ve Ebenwakit'in anısına)

Tuman duymamış oluyum, ne o öyle bir zamanlar filan, swg tarih olup olmadığı tartışılır ama frf tarih olmadı olmazda.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Bio-Engineer,Master Chef.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Deno-, 09 Aralık 2005 07:54 tarihinde demiş ki:
Haydaaaa oldu mu şimdi tuman ? O resim çekildiği zaman ben yoktum işte sen de gitmiş onu koymuşsun. Darıldım valla :)
Denocum kusura bakma elimde kalan en net resim bu idi onuda reave mail atmisti.

said:
Mirally, 09 Aralık 2005 10:15 tarihinde demiş ki:Saol tumancım. Çok güzel olmuş gerçekten o resim

sende saol kardeşim hayırlı tezkereler şimdiden maalesef siz gelmeden beni askere alıcaklar inşallah 3 ünüzden 1 inin yanına düşerimde hasret gideririz.

said:
09 Aralık 2005 11:00 tarihinde demiş ki: Tuman şey yapsana üst sıra soldan sağa , orta sıra soldan sağa , Çömelenler soldan sağa vs.

kardeş şimdi herkezi hatırlamıyorum ama en azından bildiklermi sölim
ayakta duran beyaz giyenler jedi knightlar soldan sağa: Elphame, Reave strider, Takun, Mirally Xanadu
diz çöken jedilar Padawanlar:Akse Xanadu, İlker Nomad, Emrellius
geri kalanlardan sadece en soldaki wookiie Ebenwakit
oun haricinde saçları beyaz ve derisi siyah olan 2 adet ikiz var biri SowHarD Lee (ikiz kardeşim) diğeride tahmin ediceğiniz gibi ben :D[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee

Sosyal ağlarda paylaş

bu ss benim cektigim bi ss tuman. frf forumlarina koymustum. orda baska ss lerde var.
o zamanlar ekran kartim dandik oldugu icin anca bu kadar kaliteli cikti ss ler. bende farkli acilardan cekilmis 4-5 tane daha ss var bu sekilde.

öndeki jedi knight lar(soldan saga) : callawey, reave, takun, niomir

arkadaki jedi padawanlar(soldan saga) : akse, ilker, taylan

ben taylanin tam arkasindayim.

arka siradakilerin hepsini hatirlayamiyorum. ama aklima gelenler sunlar. tabiki sira le deil. ebenwakit, mumi, bulent, agida, souldark, blobalob(öle biseydi),goktug, tiuven(emin deilim), azallan, vipao(emin deilim), tuman, jerian(emin deilim), janis(emin deilim) elia, quilombo(emin deilim), bsead asiretinden de (himao, himmi, totu) arkadaslar vardi sanirim.sayi gecmis olabilir. bazilarini tahmini yazdim.

aklimda olanlar ve ss de gördügüm karakterlerden cikardiklarim bunlar. sadece arka siradakileri tam hatirlamiyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ya azermann ne zaman bıraktı oyunu bu ss dede yok??[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

mumi kusura bakma dalgınlık halindeyim doğrudur.
aksecim bir zamanlar muhteşemdik şu andada FrF güçlü ama eskisi gibi çok online olan yok (NGE saolsun)sözlerimde onu belirtmek istedim[signature][hline]Tuman Lee & Sevgi Lee

Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Sufi ile azorka]

jedi ya , ışın kılıcı varya
hemen çizerim mizerim
bunların hepsi böyle ...

[/spo]

ilginç bir diyalog
görüntü niomir ile elphame in jedi knight trail (yada trial mıdyı ? yok ya trial deneme demek değilmiydi hmm hep karıştırıyorum neyse) leri sırasında diğerlerini beklerken azorkanın genç hanıma sataşmasıyla başladı.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler

[Bu mesaj Arkansis tarafından 10 Aralık 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Chimera - Kando - Xanator Macerası

Kando'nun videolarına bakıyordum bunu gördüm o günü tekrar yaşadım :D

Dedik onca kasıyoruz Avatar'ı bir türlü geçemiyoruz yardım alalım geçelim.4-5 kişi çağırdık ok dediler.Kimlerdi hatırlamıyorum ama çoğu o saatte online vs. değildi .Quarn (o şimdi asker :D :) işim çıktı gelemeyeceğim demşiti vs. derken Chimera vardı yanımızda.

neyse işte benim yatch ile girdik operasyonu yürütüyorum daha ilk bölümde dakikalarca uğraştık.Baya güldük baya kastık elimiz boş döndük :) Sonra gittik Chi'ye katarn kestik günün kârı oldu :)

dp: Kando beni asker ,kendini komutan yapmış :D Kanmayınız bu yalanlara :D

dp2: Çıkalım baydı diyen bendim kalalım boşuna mı geldik diyende kandoydu :D Chimera'da hep tarafsızdı :D

özledim ya o günleri[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 14 Aralık 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

New Version

Özür dilerim arkadaşlar mesajı 30 dk geçtiği için editleyemedim :D

Kando benim koyduğumu beğenmedi yanı ilk filmiydi rasgele yaptım vs. dedi şimdi yeni versiyonu yapmış bende indiriyorum yeni :D bunu indirin[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...