Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kankiden Aşk'a ilgi problemi ?

Gigabyte

Öne çıkan mesajlar

uzun süredir çok yakınım kankim olan bir kız var...Kızla hergn saatlerce mesajlaşırız ve çook iyi anlaşırız.Eskiden pek sallamazdık birbirimizi ama zamanla özelliklede şu 4 gndür yaşadıklarımız bir hayli garip.İlk önce seni seviyorum muhabbeti açıldı her mesajda seni seviyorumlar gelmeye başladı tabi bendende ona gidiyo.Sonsuz güven , sevgi , sürekli onu düşünmeler , heyecanlanmalar başladı ben buna aşk diyorum ve farkına vardım "Aşığım uleyn" diyodum.ve kızda aynı duyguları bana karşı besliyo bunları konuşuyoruz ama ilginin bitmesinden korkuyoruz sizce bir ilişkiye başlasak bu ilgi bitermi ? devam edermi ?[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Sosyal ağlarda paylaş

Senin bileceğin iş ama ben ne olursa olsun kankamı tehlikeye atmazdım-kankalık bakımından...Gerçi olan olmuş...Ne derler bilirsin en iyi savunma hücumdur...Harakete geç ya çık ya eski haline dön...Haraketsiz ve tepkisiz kalmak bazen en kötü harakettir çeşitli durumlarda...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

bence başla, arkadaş olmadan direk sevgili olanlara göre çok daha ilerde başlarsınız. şansınız da yüksek olur(gerçekten arkadaşsanız, hani yanyana 5 sene aynı sırada oturup ta birbirinin evinde bi kahave içmişliği olmayanlar gibi değil yani). ama bi arkadaşın dediği de doğru. yürütemezsen ii bir arkadaştan da olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek bir lafa bakacak kadar hassas olaylarda genelleme yapılmaz yapılamaz.
Forumlar değildir bunun yeri.
ikinizide tanıyan arkadaşlarınızdır.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...