Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 uzun süredir çok yakınım kankim olan bir kız var...Kızla hergn saatlerce mesajlaşırız ve çook iyi anlaşırız.Eskiden pek sallamazdık birbirimizi ama zamanla özelliklede şu 4 gndür yaşadıklarımız bir hayli garip.İlk önce seni seviyorum muhabbeti açıldı her mesajda seni seviyorumlar gelmeye başladı tabi bendende ona gidiyo.Sonsuz güven , sevgi , sürekli onu düşünmeler , heyecanlanmalar başladı ben buna aşk diyorum ve farkına vardım "Aşığım uleyn" diyodum.ve kızda aynı duyguları bana karşı besliyo bunları konuşuyoruz ama ilginin bitmesinden korkuyoruz sizce bir ilişkiye başlasak bu ilgi bitermi ? devam edermi ?[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 o iş yaş. yol yakınken dön geri.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Kankalıktan başlayan ilişkiler,ya süper oluyor yada berbat oluyor..dikkat edin...benim ilişkimde kankalıktan ba$ladı şu anda çok süper,eylenceli gidio ikimizde mutluyuz.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evet, kankalıktan başlayan ilişki normal olmaz, uçlarda gezer. Ya çok iyi ya çok kötü olur. Eğer çok iyi olursa ama bulutların üstünde uçarsın :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 wala bence ii bi ilişki olur hiç yaşamadım[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İyi olma ihtimali çok fazla bence böyle bir şey varsa bu fırsatı değerlendirin derim ben mutlu olamadım siz olun!!!! :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çok güzel olabilir sonuçta çok iyi anlaştığın birisidir kankansa ama kötü olrsa iyi bi arkadaşını da kaybedebilirsin iyi düşün bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 umarım ıstedıgıngıbı olur..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Giga bence başla ilişkiye ama birgün biterse pişman olmak yok. Yaşandı bitti diyebilmelisin. İnsan yaşamadan bilemez.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İkinizde bunun bozulmayacağına inanıyor ve bozmamaya gayret sarfedebiliriz diyorsanız o şekilde gider.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Senin bileceğin iş ama ben ne olursa olsun kankamı tehlikeye atmazdım-kankalık bakımından...Gerçi olan olmuş...Ne derler bilirsin en iyi savunma hücumdur...Harakete geç ya çık ya eski haline dön...Haraketsiz ve tepkisiz kalmak bazen en kötü harakettir çeşitli durumlarda...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kanka ayağı d.t ayağı.. denemekte serbestsin ama denemeden önce herşeyi göze alman gerek...onu tamamen kaybetmek te dahil göze alacağın seyler arasında...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kanka olayında yaşananlar çook farklı yerlere gidiebiliyor cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben olsam söylerdim ne olursa olsun yaf..[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uramarum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bence başla, arkadaş olmadan direk sevgili olanlara göre çok daha ilerde başlarsınız. şansınız da yüksek olur(gerçekten arkadaşsanız, hani yanyana 5 sene aynı sırada oturup ta birbirinin evinde bi kahave içmişliği olmayanlar gibi değil yani). ama bi arkadaşın dediği de doğru. yürütemezsen ii bir arkadaştan da olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya ztn kız biliyo onu sevdiğimi oda beni seviyo sorunn yoook herşeyy süper ama korkuyorummm[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bi başla bence... :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nirvanal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bence yasamak istediini yasa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ya çok iyi yada çok kötü olacak (Bkz:Ben) kötü(hatta b.k) olması açısından[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Tek bir lafa bakacak kadar hassas olaylarda genelleme yapılmaz yapılamaz. Forumlar değildir bunun yeri. ikinizide tanıyan arkadaşlarınızdır.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beklediğiniz kabahat bence. 2 insan birbirini sever ve neden beraber olmaktan korkar. NEDEN sevmekten korkar. Şu soru cevaplansın çok rahat edicem.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kumar gibi ya çok iyi ya çok kötü olcak ama bence hmmmm çok zor gerçekten haklısın[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 bende böyle bişeyin ucundayım ama bilmiyorum ya...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pati kapalı oldugu için yazamadım...İlişkimiz gayet iyi gidiyorrrrr ve çok mutluyum :)[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar