Jester Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Evet bu albüm de (ne yazık ki) çıkış tarihinden 4 ay önce nete düştü, bilimum p2p'de bulabilirsiniz. Ben Viva Emptiness'tan sonra çok değişik şeyler bekliyordum ancak bu albüm Last Fair Deal Gone Down'ın birebir kopyası. Bu yüzden hayal kırıklığına uğradım biraz ama bu albümün kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hele Increase'in bir introsu var ki beni tam anlamıyla dumurdan dumura koşturdu :) Tarzı sevenlere tavsiye ediyorum ancak Katatonia gelişmemiş, aynı formülle bir albüm çıkartmış bunu da söyleyeyim. Yeni başlayacakları ise Dance of December Souls'a doğru alalım :)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 daha once dinlememiştim arkadasımın tavsiyesi uzerine dinledim, kotu değil hoşuma gitti denebilir :)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 *!salyaları klavyeye aktığından klavyesi bozulur, post atamaz şlörp*[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 biri upload edecek mi acaba, yoksa kampusten illegal işlere mi bulastırıcaksınız bizi :-)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İndirdim gayette hosuma gitti.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 http://rapidshare.de/files/9207526/KATATONIA-THE_GREAT_COLD_DISTANCE__2006_.rar.html[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 oha buyuksun =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 jester opuorm ellerinden[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 albumun tamamı yoktu elimde hemen indiriyorum ben de[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 saol bakem indiriyom dinliim zamanı gelıncede konserde dinleyelim güzelleşelim :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bu albumun Last Fair Deal Gone Down la uzaktan yakindan bi alakasi yok, bi kere muzikleri cok daha sertlesti ve progessivelesti. adamlar Eb akortunda kaydederken albumler su an C da kaydediolar 2 albumdur.. Davullar ve gitar riffleri son derece complex ve sert.. Adamlari her album daha ilerliolar ve bunun harika bi album oldugu kesin. sadece alışması uzun sürebilio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dinledim baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben sevmedim.türü sevmem zaten :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Aha full gelmis. Oley. Jester sagolasın.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ehum tarihieser sayılmasa da eski bir konu, ama izlemeyenler için video linkini paylaşmak istedim katatonia my twin http://youtube.com/watch?v=93dukooiajw&search=katatonia konser kayıtları da var aynı yerde, topluca işte ehu:) neyse begendim ben, afiyet olsun edit: link bozuk değil ama url yaptıgımda olmadi c/p yontemini deneyin plz:) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 17:10 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 video veya ses formatında bootlegler için http://katatonia.mine.nu ya da bakın bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 akerfeldt'in üniversite hedesinden çektiydim yanlış hatırlamıyorsam (adam attı sonradan bayıp tahminimce, veya ben yanlış hatırlıyorum hehe) increase'in introsu harbi iyiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 july back vokaller akerfeldt'inmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 I see the bright lights it's the month of July it's violent here why have you left me? if only you could stay and keep me in it's violent here why did you run from me? Bu albümü dinlemeye başlarsam zor değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ya ne kadar albüm varsa bunu hep araya reklam konuşması giriyo küfrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 katatonianın bu kadar seveni varda 2006daki konser baya baya bi boştu izleyici sayısı bakımından. ayıp oldu adamalra bi daha gelmediler bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Cok basarili bi album, nedense 1 haftadir dinleyesim var, cdlerimi bulamiyorum ama. Reklam olayında slya katiliyorum, iyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bi tek albüme adını veren şarkıyı biliyorum. o da çok depresif fena oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 eskiden baya baya dinlerdim yalnız ben bunları sdf. çok değişik kafalardaymışım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 konserine gitmiştim 2006 mıydı izmirde dungeonda çıkmışlar mükemmeldi konser valla hala unutamıyorum. great cold distance çalmışlardı baştan sona o albumun turnesiydi ztn(galba). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar