Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katatonia - The Great Cold Distance

Jester

Öne çıkan mesajlar

Evet bu albüm de (ne yazık ki) çıkış tarihinden 4 ay önce nete düştü, bilimum p2p'de bulabilirsiniz.

Ben Viva Emptiness'tan sonra çok değişik şeyler bekliyordum ancak bu albüm Last Fair Deal Gone Down'ın birebir kopyası. Bu yüzden hayal kırıklığına uğradım biraz ama bu albümün kötü olduğu anlamına gelmiyor. Hele Increase'in bir introsu var ki beni tam anlamıyla dumurdan dumura koşturdu :)

Tarzı sevenlere tavsiye ediyorum ancak Katatonia gelişmemiş, aynı formülle bir albüm çıkartmış bunu da söyleyeyim. Yeni başlayacakları ise Dance of December Souls'a doğru alalım :)[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu albumun Last Fair Deal Gone Down la uzaktan yakindan bi alakasi yok, bi kere muzikleri cok daha sertlesti ve progessivelesti. adamlar Eb akortunda kaydederken albumler su an C da kaydediolar 2 albumdur.. Davullar ve gitar riffleri son derece complex ve sert.. Adamlari her album daha ilerliolar ve bunun harika bi album oldugu kesin. sadece alışması uzun sürebilio..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ehum tarihieser sayılmasa da eski bir konu, ama izlemeyenler için video linkini paylaşmak istedim
katatonia my twin
http://youtube.com/watch?v=93dukooiajw&search=katatonia

konser kayıtları da var aynı yerde, topluca işte ehu:)
neyse begendim ben, afiyet olsun

edit: link bozuk değil ama url yaptıgımda olmadi c/p yontemini deneyin plz:)

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 17:10 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...