Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 alt arasında kararsızım. Mage mi Rogue mü?

Doomhammer

Öne çıkan mesajlar

mage = waterboy
rogue = uvel evlat

mageyle mc lere girersin su verirsin olayın biter rogueyle zor girersin iyi bi guild falan bulman lazım ama iyi item yaparsan cok adam kesersin cok eglenirsin oyle duydum ben yani stealth runlar falan :D[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

Main karakterinle ne durumdasın amacın ne bilmiorum ama benim düşüncem alt karakter tamamen eglence amaçlı olur asker gibi oturup o instance bu instance kasılmaz yani benim dusuncem bu tabi ki sayet pve den hoslanıosan mage olabilirsin kolay grup kolay high instance için die [rogue ya gore avantajlı konumda oldugu için]gönlümce eğlenicem diosan gezicem tozucam diosan mage mi rogue mu olsam diosan rogue ol derim .
Sosyal ağlarda paylaş

rogue'unu gelistirme ihtimalin yok ki... mage ac, eglen iste.
ama arkadasin dedigi gibi main'in priest'se ya da baska bi mana user'sa, mana mana sikilirsin, rogue ac. warrior'san rogue seni bayar... annadin sen ne demek istedigimizi. ama aklinda bulunsun rogue'un item'larini duzgun ayarlaman lazim... illa epix diyosan HWL yapman gerekir ki bu durumda main'in sadece instance karakteri olur.. ayrica ikisini de kas... rested biriktirerek ilerle.. hatta bi kac tane daha ac... birinin rested'i bitince ona sonra oburune gec...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 21 Aralık 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

level 60 warrior'ım, level 60 mage'im, level 60 rogue'um var. mage saks, rogue saks, warrior ftw, harr.

yalnız roguela instance yapmak çok zevkli olduğundan geçen gün dayanamayıp girdim rogue charla, 1-2 instance yaptım. tek sorumluluğum adamları doğru dürüst saplemek olduğu için çok rahat oluyor roguela instance =)

ama mage kas bence önce, o aoelerin bi zevkini al.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

tabi ne olacağına bağlı biraz da, mage belki zindanlarda dah ilgi çekebilir su olayından ama bglerde felan rogue'nin daha ii olduğu da iddia edilebilir, sen kendine sor, haa altchar demişsin, şöle bişi var mageler hakkında ii farmerdır denio nedense bana kalırsa rogueler hiç ara vermeden sürekli mob kesebilioken mageler kesemio. yani o açıdan bakıcak olursak rogue bir alt char için daha ii ama ana karakter için öle bişi sölemiyorum :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Doomhammer, 21 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
evet aynen başlıktaki gibi
Rogue lvl 43 oldu
Mage lvl 41
Alt char olarak hangisini oynasam?
Bana sanki bir sonraki patch le mage leri iyileştirecekler gibi gelio o yuzden mage agır basıo sizce hangisi?

ben anlamıyorum magelerde büyük bir sorun yokki..hala yeterince güçlüler mage ol derim ..
Sosyal ağlarda paylaş

ya mage harbiden o kadar güçsüz deil, sallayın siz magelerin sitemini, o blizzle mageler arasında (allahla-kul) yoksa yani uber mage gene ortamın imanını gevretir. dünyaya tekrar gelsem palayı sevmeme rağmen gene mage olurum. "hatanla sevdim seni..." hayatta rogue olmam :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)

[Bu mesaj muzcu tarafından 21 Aralık 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'i kasmaya devam et. 56-58 civarına geldikten sonra zaten kasmak aşırı derecede baymaya ve zorlaşmayabaşlayacak, acaba yanlış karakter mi açtım demeye başlayacaksın :D Sonra mage'i 60 yapana kadar zaten rogue50 civarına gelir :)[signature][hline]Sargas >> lvl57 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior, NE! şıklar arasında warrior yokmu, e cok sacma.

Hmm iki charde yalan bana sorarsan ben sevemedim fazla, aslında seviyorum mage'leri ama fire mage'leri ofa fire oldukları için ama kalmadı fazla fire mage herkez frost herkez frost baydım artık oramdan buramdan ucan kartopları görmekten ardı ardıa nova atan tiplerden savaşmıyoruz artık koşturuyoruz orda eskiden bölemiydi, patladımı göğsümüzde fire ball'lar scorh'lar pyro lar hissederdik noluyo lan derdik. Şimdi kite'da kite ee bayıyo insan.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

@rock benim mage oynarken en zevk aldığım en kolay gelen kısım 48-60 hatta 58-60 desem inanırmısın hehe. en kıl edeni de 20-40 arası da en uyuzu idi. 48-60 arası da grind yaptığım için çok büyük zevk almıştım. hiç q yapmamıştım. full fire idim, çok iidi. lat char kasan arkadaşa tavsiye ederim.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

Main char ım 60 shaman.
MC falan sorun deil guildimle falan onyxia + ragnaros a kadar kesebiliyoruz şimdilik.
Mage de mana olması sıkıcı ama su falan var shaman kadar sorun olmaz gibi gelio, bide mage in yeni patchle talent review ı olacak gibi geliyo bana rogue geri kalacak diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...