Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 5gb anca yeter sog'a, bu kadar dandik map, dandik grafiklerle ne yaptılarsa hayvan gibi bir kasış oluyor über sistemlerde bile [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:15 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ulan ben de heyecanlandım güzel bi oyun olur die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 coktan yalan oldu dark and light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 aEaeh DARK AND LIGHT! nasıl da heyecanlanmıştı millet ama o beta şeysini 1 hafta oynayan bir daha adını duymak istemiyodu falan. şu an hala açıkmış galiba serverlar ama aboneliğini bitirenlerden bile para alıyorlarmış kredi kartından =) gelmiş geçmiş en kötü MMO diyorlar, ben de katılıyorum valla.. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 23:53 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yakında ücretsiz sürümü çıkıyomuş. bi tekrar girerim belki , ne de olsa bir yılda biraz düzeltmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 heh bana da hala mail atıp duruyorlar "nefrim gel şööle oldu bööle oldu" diye ama yok burayı okuduktan sonra gidip download bile etmemiştim zaten zamanında =] yazık oldu ama, ciddi heyecanla beklenilen bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 nefrim sen basvur gene ciem fln olursun belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 banada mail gelio, sallamıom dal umrumda değilsin über :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eheh buyuk fiyaskoydu ama. aslinda su bolum bile patide yer isgal ediyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 pirates of the burning sea yapsak ya bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ben yanarım harcadığım gb lik kotaya yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 off oyun hakkıdna o kadar kötü yorum var ki, resmen canım çekti. Oynamak isteidm. Ne kadar kötü olabilri die =) ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 tahmin edemessin =) POTBS olsun bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 veya LOTR olsun , evet değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 iyiymiş ben de onca süredir bu forumu ilk defa gördüm neymiş diye bir girip baktım sitesine hmm hoş oyuna benziyor dedim sorna geldim burdaki yorumları okudum tüm hevesim kursağımda kaldı (hatta registration için mail bile atmıştım hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben de "ardeth mesaj atmış, o zaman önemli bir mmorpg'dir" diye baktım bölüme de, pek de önemli olmadığını farkettim :P kaç yıldır gözüme bile çarpmıyor bu oyunun bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bende wow yerine oyun bakıyordum,okadar kötülenmişki yeniden wowamı dönsem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 wow boşuna kötüleniyor aslında. insanlar gereksiz beklentiler içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evet insanlar aptal siz zekisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 lorrotar nesin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Lorrotar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mekatron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben oyunu yükledim grafikleri sona getirdim oyunu bir açtım mario gibi görüntüleri var 2gb ram 256 directx 10 lu ekran kartım var acaba bende vista yüklü diyemi görüntüler böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Evvel zamanda hype i çok yüksek bir oyundu, bir çok büyük guild i kendine çekmeyi başardı. Combat çök kötü, herşey ama herşey buglı hali ile çıkınca bütün o güzel fikirler çöpe gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet betasında on dakika yuruyup hic etkilenmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 age of conandan daha çok kasıyo oyun pcyi...8800gtli pcde bile kastı valla helal olsun.bişeye benzese bari oyun da..oynamayın oynatmayın,sağlığınıza zarar vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar