Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun ile ilgili bilmek istedikleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5gb anca yeter sog'a, bu kadar dandik map, dandik grafiklerle ne yaptılarsa hayvan gibi bir kasış oluyor über sistemlerde bile

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 16:15 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aEaeh DARK AND LIGHT!
nasıl da heyecanlanmıştı millet ama o beta şeysini 1 hafta oynayan bir daha adını duymak istemiyodu falan. şu an hala açıkmış galiba serverlar ama aboneliğini bitirenlerden bile para alıyorlarmış kredi kartından =)
gelmiş geçmiş en kötü MMO diyorlar, ben de katılıyorum valla..

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 23:53 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yakında ücretsiz sürümü çıkıyomuş. bi tekrar girerim belki , ne de olsa bir yılda biraz düzeltmişlerdir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
heh bana da hala mail atıp duruyorlar "nefrim gel şööle oldu bööle oldu" diye ama yok burayı okuduktan sonra gidip download bile etmemiştim zaten zamanında =]

yazık oldu ama, ciddi heyecanla beklenilen bir oyundu.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iyiymiş ben de onca süredir bu forumu ilk defa gördüm neymiş diye bir girip baktım sitesine hmm hoş oyuna benziyor dedim sorna geldim burdaki yorumları okudum tüm hevesim kursağımda kaldı (hatta registration için mail bile atmıştım hehe)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de "ardeth mesaj atmış, o zaman önemli bir mmorpg'dir" diye baktım bölüme de, pek de önemli olmadığını farkettim :P
kaç yıldır gözüme bile çarpmıyor bu oyunun bölümü
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben oyunu yükledim grafikleri sona getirdim oyunu bir açtım mario gibi görüntüleri var 2gb ram 256 directx 10 lu ekran kartım var acaba bende vista yüklü diyemi görüntüler böyle?
Mesaj tarihi:
Evvel zamanda hype i çok yüksek bir oyundu, bir çok büyük guild i kendine çekmeyi başardı.

Combat çök kötü, herşey ama herşey buglı hali ile çıkınca bütün o güzel fikirler çöpe gitti.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...