Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Developer Chat.

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi günü oyunu geliştirenlerden bir ikisi ile bir IRC kanalı üzerinde chat yapıldı. Avrupa forumlarında birisi buradan önemli gördüğü bilgileri foruma yazmış buyrun efendim o yazan arkadaşın türkçe meali.

WoW Eu Link: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=712609&p=4

BG: Realmler arası Battlegrounds yakında gerçekleşecek ama çokta yakın değil. Hala sorunları varmış.

Quests: Daha ilginç questler için çalışıyorlarmış.

World PvP: Bg dışındaki pvp yi canlandırmak için bazı pvp görevleri verilecekmiş. Şehirlere ya da diğer bölgeleri ilgilendirecek görevler.

Nefarion: Phase 2'yi tekrar etmek için instance ı terketmek gerekmeyecekmiş.

Paladin Tanking: Paladinin agro tutabilmesi için değişiklikler yapılıyor ama eğer bu değişikliklerin dengeyi bozduğuna karar verilirse düzeltmeye gidilebilirmiş.

To Casuals: Oyuna yeni quetsler eklenecekmiş. Bu questler yardımı ile yeni bir sete kavuşulacakmış. Görevlerin kimisi tek başına kimisi 5 kişilik instancelar ile yapılabilecekmiş. Ve bu setlerin MC/Onyxia yapan kişilerinde ilgisini çekebileceğini söylüyorlar.

ZG: Hakkar'ı öldürmek için Kaplan ve Panter bossları öldürmemiz gerekirken; Jin'do isteğe bağlı olarak öldürülecekmiş. Zorlaştırıp daha iyi droplar yapılabilirmiş.

Rogue Poisons: "Yükleme ekranı sırasında rogue zehirlerinin kalmasını sağlayacaklarmış ama umdukları kadar basit olmuyormui hala çalışıyorlar.

The Burning Crusade (Black Morass): Black Morass Dark Portal'ın olduğu yerin eski adı. Black Morass'ı yeniden canlandıracaklar Medivh dark portalı açmadan önceye gideceğiz anlaşılan. Cavern of time sayesinde olacakmış bunlar.

Mages: Bir mage sormuş:
Mage'ler için talent yenilenmesi gelecek mi? Bütün +dmg ler bir tree, bütün efektler bir tree geri kalan bir tree olarak ayrılacak mı?

Tek cevap verilmiş: Hayır. Bu tip bir talent değişikliği yapılmayacağı ve sadece mevcut talentlerin güçlendirileceği söylenmiş. Mevcut talentlerde değişikliğe gidilecek.

Priest (1.9 da neden Flash Heal yok?) Daha yavaş heal büyülerini güçlendirmeyi planlıyoruz. Hala tam olarak hangi büyülerin geliştirilebileceğine karar vermedik. Ve geliştirelemeyen ve level 60'da zayıf kalan büyüleri güçlendireceklerini söylüyorlar. Greater Heal'in level 54'ten sonra güçlendirilmediği ve level 60'da zayıf kaldığı için 1.9 da yeni Rank'ının alınması sağlanacakmış.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben priest oynamadım gelecek olan yeni rank'ın ne verdiğinide bilmiyorum ama zaten amaçları zayıfı güçlendirmek değil en son level 54'te rank almış bir büyüye yeni rank vermek. Hani bakın biz çalışıyoruz desinler unutmadık size yeni rank veriyoruz filan.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

:) kısacası priestlere bişi verdik mi verdik demek için bi eklentiden ibaret sadece. Yani zaten endgame instancelarda g.heal ciddi riskli bişi yani siz cast edene kadar bir anda MT ölebilir daha ne olduğunu anlamadan. Bence F.Heal için bi yeni rank verseler çok çok daha güzel olurdu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

la magelere bakalım ne gelecek. ben de öle talent değişimi olmasını istemem, elemental anlayışına (? :P) aykırı da. bakalım ne gelecek. gidip de fire arcane aynen bırakılıp frost bufflanırsa kafayı duvardan duvara vurrum ya :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

heheh cidden o realler arası savaş manyak bişi olur ama bir yandanda acaip dengesizliklerde olacaktır :) Lag latency olayını nasıl çözeler bilemiyorum ama kesinlikle BGciler için keyifli olacağı kesin. Hatta realmler arası Bgde kendi Allylerin ile de kapışma olsa falan süper olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

zg de zaten jindoyu kesmek gerekmıyorki hakkar için,ılk 5 bossu kesıp direk hakkar kesılebılıyor rahatlıkla.hatta en kolayı hakkar;sadece 3 kişi ugrasıyor kesmek için warrıor,priest ve birde saga sola kosan herhangi biri ogulları getırmek ıcın.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

Ne istiyorlar anlamadım ben... Yeni rank greater heal 3100-3400 filan olsa. Ben zaten şidi 5200-5300 critliyorum. Ulan ben şimdi 7-8k lık heal (bunun ortalama 3-4k sı overheal olsa) bir güzel MT'nin aggrosunu alırım- bare priest'lere plate versinler 1.9 da da tanklık yapalm heal aggrosuyla ya da 30 dakikalık "Fade Aura"si filan.. lol :-)

BWL de healerlık yapanlar ne demek istediğimi anlar.

Virtual L zaten iyi bir priest ortalama 1350 flash heal ve 2200 civari crit yapar. Yeni flash heal gelsin, çok güzel olur- 1900 filan normal flash heal ve 3000 lik critler hoş olur :-)

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 21 Aralık 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Priest'i sadece flash heal'dan ibaret sanmamak lazım. Özellikle holy ağacında cidden çok kullanışsız talent'lar var, heal ve greater heal'ın mana cost'unu azaltan veya cast süresini 0.1 kısaltan talentler saçma geliyor bana. Holy nova göründüğü kadarıyla -çünkü hiç kullanmadım- başlı başına bir saçmalık 30 sn. cooldown ile beraber.

Sanıyorum priest'e yapılacak bir buff'ın oyunun dengelerini bozacağını düşünüyorlar, yoksa başka bir açıklaması yok. Bir shaman'ın iyi bir mana pool elde ederek priest'le kafa kafaya heal edebilmesi saçma geliyor ayrıca. Buna ister senin noob'luğun deyin ister başka birşey, bilen bilir shaman'lar gayet priest kadar heal ediyorlar şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş alınma da gülerler bu dediğine. Bizim guilde shaman bir priesti geçerse priest sorguya filan çekilir, forumlara taşınır :-)

Ben bir full Molten Core'da ortalama 1 500 000 healiyorum, shamanların en iyileri 700 000 civarı.

not: bütün shamanlarımız Mana tide buildinde.

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 21 Aralık 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KoLDaR, 21 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
Uberlik değildir priest'in shamanı geçmesi, mantıkdır.

"bilen bilir" demişsin de, işte ona dedim. "bilen" pek bilmiyor :-)

[Bu mesaj KoLDaR tarafından 21 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Güzel kardeşim, canım arkadaşım... Bak ne demişim ben;

said:
Bir shaman'ın iyi bir mana pool elde ederek priest'le kafa kafaya heal edebilmesi saçma geliyor ayrıca. Buna ister senin noob'luğun deyin ister başka birşey, bilen bilir shaman'lar gayet priest kadar heal ediyorlar şuan.

Şu yazıda, shaman priest'i geçiyor demiş miyim ? Mantık önce okumaktan gelir. Henüz yeni bir guildimiz var, benimde sizin gibi über(!) tecrübelerim yok bwl gibi, dolayısıyla molten core'a girip 4825742854 heal ile birinci olamıyorum. Misal son gece farm yaptık biraz, 750k mı ne heal etmişim, 700k civarı bir shaman vardı.

Healing done listesinde birinci olan yine priest'ti 1m gibi bir değerle ama bu rakama bütün priest'lerin veya healer'ların ulaşmasını bekleyemezsin.

Konu sen/ben e dönmesin, bu son mesajım. Sadece Holy tree'nin acizliğini belirtmek istemiştim o kadar.

[Bu mesaj Ondskan tarafından 21 Aralık 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...