corso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 şahane bir film. fantastik up olsun, görmeyen bilmeyen kalmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Gercekten hoş bir film olmuş. Jim Carrey hayatında 2 kez riske giriyor ve bu filmle gördüğüm bu riskten de başarı ile çıktığı. Sanırım artık J. Carrey' i daha nitelikli filmlerde görebileceğimiz. Kesinlikle seyredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 inanilmaz guzel bir film $ahane otesi mutlaka izleyin hastasi oldum ... credits gecerken calan $arkida cok ho$ ismini bilen varmi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Oldukca güzel bir film :) Memento(Momento muydu?) tarzında.. Jim Carey,Kristen Dunst,Kate Winslıt oynuyor.[Kristen Dunst ı hiç sokmayalarmış,rolü birazcık sönük kalmış gerçi..] Bir sabah kalkıyorsunuz.... Herşey farklı..Arabanız çarpılmış,işe gidecekken,kafanıza esen bir yere gidip "Keşke biri ile tanışsam" diyorsunuz.Derken karşınıza,hayatınızın en ilginç ve güzel kızı çıkıyor...ama.... Ya o sizi sevgililer gününde terkeder ve siz hafızanızdaki herşeyi sildirmek isterseniz? Tavsiyemdir :) Güzel,karmaşık ve bir o kadarda hoş bir film... En azından,bu filmdeki Kate Winslıt tarzı bir kızla "Keşke bir gün karşılaşsam" diye bol bol iç çekmiyorum değil. :) Fecii ek: ehe tam az önce topiğini açıyordum be :] Arama kurtardı hayatımı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sevgililer gününde neden terk ediyor acaba...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 12 kasımda girecek bekleyelim bi de sinemada görelim ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok divx indiriyorum ben 12 kasıma bekleyemicem vallahi =)[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 12 kasımdada verilmiyor sanırım bugun geldigine gore. Bır kac gun once izleme fırsatı buldum okuldu, tek kelimeyle ınanılmazdı, etkilendigim yerlerı nerden anlatmaya baslasam bilmiyorum, oyunculuk sahneler goruntu anıların kaybolma sahneleri, karakterlerin bizi yanlarına cekmeleri, konu, herşeyiyle muhteşemdı. Herkezin izlemesi gereken bir film bence. Umarım istek uzerıne vızyona girer.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 öeah be izleyeli X oldu, nefret ediorum bu vizyona geç girme olayından..bi globalleşemediler.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 baktım bır kac siteye sanırım vizyona hıc gırmeyecek en azından su anki haberler oyle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eh şaşmam big fish.. şimdi de bu.. çok şey kaçırıyoruz sinema açısından...[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 biri bana charlie kaufman ve michel gondry'nin el attıgı kötü bi çalı$ma göstersin çok ba$arılı çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sözlük anlamında kötü gösteremem ama madem sordun sen de o anlamda beklemiosun herhalde: adaptation..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 adaptation? kötü? yapma be bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 senin sorduğun manada gösterilebilinecek bi film yani kimse o kadar mükemmel değil. kötü demiyorum çekme o yöne eheh.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kıskanıosun adamları yakı$mıyo sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 charlie kaufman yazdıklarıyla bizi bizden alsa da "being john malkovich" düzeyinde bi senaryo bi daha gelmez derim ben[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ayrıca bu film gelsin artık ! ben bi de sinemada seyretme zevkini yaşama istiyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 aynen cankız.gelirse direk ko$acagım bi film ama gelmez ben bütün ümidimi yitirdim valla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 gelecek gelecek[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 seviyorum hülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bizde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla ben bunun afişini görmüştüm rekste ama ne bilim görmemiş olabilirim sarhoşumdur belki ama güzel filmdi kaufman yönetmiş(rules).[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kaufman yönetmedi kaufman film yönetmez cool adamdır :) senaryosunu yazdı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Super film.kesinlikle gidilmesi gereken bir film. ozelikle jim carrey nin son filmlerinde performansi inanilmaz (series of unfortune events) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar