Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Age 2!!!

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yesssss sonunda :D
dunyanin en guzel animasyonu :)
ikinicisi cekiliyor 2006 da cikcakmis.

heyecanla bekliyorum acaip mutlu oldum lol.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
Dunyanın en iyi animasyon u sprited away dir..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
kime gore neye gore[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
oo sevindim gelsin gelsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
efet efet çok güzeeeeelll.. ilki süperdi.. umarım ikincisi de oyle olur.. ya ilk filmin sonunda magmalar cıkıyordu.. ice değil da magma falan olsaydı adı :)) tabi eger kaldığı yerden devam ederse.. :-?[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
hehe süper bişiyfi ya 1 i 2. cisini beklioz şimdi 4 gözle..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
esprileri çocuksu da değildi bence. evrim teorisi, ufo geyiği falan. o scrat denen yaratıktan isterim evimde. bu kadar tatlı bi hayvan olamaz. "Gone Nutty" izleyin sırf scrat'in bi macerası var.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
ilkini iki kere izledim ikisinide kızlar istemişti ama filmde bi keramet var afrodizyak gibi.
kafaya koydum ikincisini 20 farklı kıza izletcem bakalım aynı etkiyi yapacakmı merakla bekliyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Çıkmasına çok var ya 1 i de yok elimde kaybolmuş alıp izlemek lazım gülmekten yarılmıştım izlerken vay be :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
  • Yeni Oluştur...