Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yesssss sonunda :D dunyanin en guzel animasyonu :) ikinicisi cekiliyor 2006 da cikcakmis. heyecanla bekliyorum acaip mutlu oldum lol.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 obaa gelsin gelsin !!! oyy çok iyi ya[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :tebrikz: hobaaaa hobareeyy!! scrat is back :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dunyanın en iyi animasyon u sprited away dir..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kime gore neye gore[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oo sevindim gelsin gelsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oley be acaip sevindim insallah tr ye cabuk gelir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 efet efet çok güzeeeeelll.. ilki süperdi.. umarım ikincisi de oyle olur.. ya ilk filmin sonunda magmalar cıkıyordu.. ice değil da magma falan olsaydı adı :)) tabi eger kaldığı yerden devam ederse.. :-?[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehe süper bişiyfi ya 1 i 2. cisini beklioz şimdi 4 gözle..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ilkini izlemedim ama reklamdaki tipler cok şirindi. kardesim evde geziyodu buz devri buz devrü diye. buna nasip olur umarım izlemek.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ice Age manyak b$iydi ya o karpuzlarI için kapı$ırken yanlışlıkla soyları tükenen dodo kuşları enfesti.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hay allah moka baştık. tabi türkce dublajda vardı ve oraya çok gülmüştük hehe[signature][hline]
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fragman süperdi...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 esprileri çocuksu da değildi bence. evrim teorisi, ufo geyiği falan. o scrat denen yaratıktan isterim evimde. bu kadar tatlı bi hayvan olamaz. "Gone Nutty" izleyin sırf scrat'in bi macerası var.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 türkce seslendirme superdi.altyyazılı o zevki alamadım yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://www.apple.com/trailers/fox/ice_age_2/[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 off manyaktı ilki espriler fln :) iple çekiorum, hatta halatla o_O[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb.
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İce Age ownzz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gelsin gelsin çok komik bir aniimasyondu :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oha süperdi bu yaa, heyecanla bekliyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ilkini iki kere izledim ikisinide kızlar istemişti ama filmde bi keramet var afrodizyak gibi. kafaya koydum ikincisini 20 farklı kıza izletcem bakalım aynı etkiyi yapacakmı merakla bekliyorum[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hastasıyım...bekliyorum..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 super olucak, simdiden heyecan basti ilk filmde ne kadar guldugumu hatirlayinca[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çıkmasına çok var ya 1 i de yok elimde kaybolmuş alıp izlemek lazım gülmekten yarılmıştım izlerken vay be :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir.........
Öne çıkan mesajlar