ruby Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dün okulda konuşurlarken duydum;alfabemize x,q,w harfleri girecekmiş dediler. öyle saçma şey olmaz diyerek inanmadım.fakat az evvel google 'da aradım ve gerçekten bunun söz konusu olduğunu gördüm. hatta 4.sınıf kitaplarına bu 'yeni alfabe' basılmış bile o_O bu nasıl mümkün olabilir yaa:S bunu yapmalarının sebebiyse avrupa birliğine 'şirin' gözükmekten başka bir şey değil tabiki. adamların soytarısı olduk.almıyorlar işte avrupa birliğine,alfabemiz değişti alırlar artık demek salaklık olur.türkiye'deki onca sorunu çözmeleri daha mantıklı olmaz mıydı ?[signature][hline]im so goth,i shit bats
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ha? x w q mu gelcekmiş. yavaşş gelsin bence. direkt inkilaplara, anayasaya aykırı. türkçede xwq yok ki. lan tayyip sabrımızı taşırma. çok azarsa alaşşa ederler inşallah bunu.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok olmaz öyle şey [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 15 Aralık 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok artık lebron james[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yavaş gelsin biraz... :)[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olmaz öyle şey. başka şeyler için sözkonusudur bu olay.hangi ülkenin hangi diline şimdiye kadar bi harf eklenmiş? örnek varmı?_[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
fiona Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 somut örnek istiyoruz[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ayağa kalkardı ortalık yahu. ben ihtimal vermiyorum. hem saçma biraz yani ne bileyim.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok artık ali sami[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
ruby Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Fistan, 15 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki: olmaz öyle şey. başka şeyler için sözkonusudur bu olay.hangi ülkenin hangi diline şimdiye kadar bi harf eklenmiş? örnek varmı?_ bana da çok saçma geldiği için inanmak istemedim.ama istersen google'da ara. Diyarbakır Nüfus Müdürlüğü, İsveç vatandaşı Agnig Ailesi`nin 2 yaşındaki kızları için çıkarmak istedikleri `Helin Xunav` ismini önce reddetti. Ardından uluslararası sözleşmelerde sorun yaşanmaması için kabul etti. Çiseleyen yağmur anlamına gelen `Xunav` böylece aylardır eylemlere konu olan `q, w, x`in kullanılmamasını isteyen İçişleri Bakanlığı genelgesine yeni bir boyut kazandırdı bunu da google'da buldum.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 link verirmisin? bide 4. sınıf kitaplarında basılmaya başlanmış demişsin o konu hakkındada kaynak belirtirmisin? teşekkurler.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BioHazarD, 15 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: yok artık lebron james
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende duymustum alfabenin degisicegini ama baya bi sure once duymustum. Insanlar zaten o harfleri Turkiyede kullaniyor. Dilimiz artik %70 turkce %30 ingilizce olmus.. Ama kanunen degisirmi? Sanmam kimse izin vermez zaten degismesine
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 türkçede yeri olmayan seslerdir bunlar dolayısıyla bu harflerin alfabeye girmesi mümkün değildir. Bunun yanı sıra yabancı uyruklu bir vatandaş olduğu için bence kimliğinde kullanılmasının zararı yok.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
unac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 olmaz ole şey[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 MADDE 3 - Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanunda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı "İstiklal Marşı"dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4 - Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. Türk alfabesindeki harfler, kanuna göre aşağıdaki şekilde sıralanmıştır: A B C Ç D E F G Ğ H İ I J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z W Q X gibi harfler alfabemizde bulunmadığı, anayasamızın 4. ve 3. maddesi uyarıncada giremeyeceği için tartışılması bile gülünç.
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Olmaz öyle şey. Ders kitaplarında basıldığı doğru ama o İngilizce harflere de çocuklar alışsın diye yapılmış bir gerizekalılıktan başka bişi değil.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yoq olmaz öyle şey yaws(böyle mi konuşacağız)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ataturk kendi el yazisini w ve q ile begenmeyince koymamis diye bir sey duymustum ama bilemiyorum dogruluk derecesini .
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 %0[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 harbi lebron james bi durum ^^[signature][hline]Kısalttım :D
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 e koysunlar, bizde w,q,x kullanılacak kelime yokki? anca tikkyler. "bx bgn wrya eqmq ydq" "lan ne diyosun nece konuşuyorsun gâvurmusun kızım sen?" "LFABYE YNİ EQLENDİ CNM! MUCX!" ayrıca ben â nın kardırılmasına karşıyım. o bir harf değilki, işaret ê var ô var. yani harf üstüne ^ gelirse daha uzun okunur ki türkçede var böyle birşey. Saçma şekilde bu sembolü kaldırmışlar "öö türkçede â yokkkiieee!" demişler. Aslında o normal a. ve üstündeki uzun okunacak işareti. Misal nekadar saçma oluyor Sabit pazar. Mesela bunu kavun okur gibi sabit okuyun yani a yı normal a okuyun, adam ismi gibi bişi oluyo oo naber sabit abii gibi." Sâbit pazar olunca bildiğimiz saabit pazar gibi okunuyor. gavur da aynı şey. kavun gibi okuyun hızlı okuyun gairp oluyor. gâvur olucak doğru geavur gibi okuncah. aslında gaavur da geavur diye okunuyo:) belki ben yanlış diyorum.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 A B C Ç D E F G Ğ H İ I J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 x istiosan ks var. w istiosan v var. q desen küu var. Ulan amma gözü doymaz milletiz be.[signature][hline]The Blood is Love.
Öne çıkan mesajlar