obaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bilmem daha önce konuşulmuşmuydu, veya siz görmüşmüydünüz ama şimdi official haberlere bakarken gözüme kaçtı;BradyGames has published a helpful new resource for World of Warcraft fans: the World of Warcraft Atlas. This book includes detailed maps of all of the regions in World of Warcraft, information about the NPCs found throughout the world, and helpful close-up maps of every town in Azeroth. Additionally, the World of Warcraft Atlas is available in French, German, and English. So, check your local game store or book store to find out where you can get this useful new book! Yerel kitapçılarınıza bakın demiş; ama Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.. Yinede elimin altında bir tane olması hoş olurdu :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning LegionYolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bunu ingiltereden alıp burda satıyım alan olucaksa ticarfete giriyim :D[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kardeş ben alırım valla; ciddiysen konuşuruz Ö.M'den olur mu?[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 olur da cıkmıs mı ki?[signature][hline]res pls Satılık orjinal Warcraft 3 + Frozen Throne Satılık WOW EU açılmamış paket satılık domain: guild.gen.tr msn: [email protected] Thias [Venture Co.], Undead Priest Osman [Chromaggus], Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne işimize yarıcak? eski oyuncuların ihtiyacı olmaz bence[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yeni eskiden cok asil mesele o atlasa sahib olmak hehe yoksa harita ezberde. olmadi internette 50 bin tane map var. internette satilmiyo mu bu meret yau.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: muzcu, 14 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: yeni eskiden cok asil mesele o atlasa sahib olmak hehe yoksa harita ezberde. olmadi internette 50 bin tane map var. Valla benim içinde durum aynen böyle; haritaların hepsi zaten ezberde.. Önemli olan sahip olmak; hoş birşey çünkü.. Hem Blizz'e para kazandırmış oluruz :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Besiktas Sihir de bulabilirsiniz. Ayrica gameguide da var bayaa kalin bir hadise. Sihir nerede derseniz sinanpaşa pasajının içinde 2.katta arka tarafta. Kime sorsanız gösterir. Levent abiye selamımı söleyin indirim yapar belki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 zaten olay koleksiyonda. bakarsın oyunu bırakırsın sonra bakıp bakıp ulan az gezmedim buraları bak burda ustume raid saldırdı gibi anlatırsın arkadaslarına , çocuklarına ?!? =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: samaella, 14 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Besiktas Sihir de bulabilirsiniz. Ayrica gameguide da var bayaa kalin bir hadise. Sihir nerede derseniz sinanpaşa pasajının içinde 2.katta arka tarafta. Kime sorsanız gösterir. Levent abiye selamımı söleyin indirim yapar belki:) kitabın fiyatı ne kadar acaba?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ne söylesem yalan olur. Hatırlamıyorum hiç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ben bunu yakın zamanda sihirde görmüştüm sanırım (beşiktaşta mekdanıldsın zemin katında olduu işhanının 2. katı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ankarada goren varmı bunu? bizde alalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bu hafta ici alacagim ben resimleri post ederim size. Official game guide imda var.. 3 haftadir gidiyorum EB Games'e atlasi almak icin kalmadi diyolar bu sefer vardir isalla.. Bu arada Avustralya satis fiyati 40dolar=40 milyon[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 İçeriği tam olarak neki ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 valla üstünde atlas dio ama :D haritalar falan işte. dünya atlası gibi de. bunda bi de bölgedeki npcler hakkında bilgi de var.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Bugun yine gittim EB games'e Atlas'i alip ve expansion'in kesin cikis tarihini sormak icin. Atlas tukenmis tum stocklarda yeni mal siparis etmisler, ocagi bulur dediler, expansionda ocakta gozukuyo dediler. Ocak basi olmaz herhalde dimi dedim. Ocak ortasi en gec subata dogru 100% gelecekd ediler. 2sinide pre-order ettim kaporayi verip, gelince ayirip arayacaklar. Bu arada official strategy guide i merak edenler varsa bi baslik altinda bi kac resim koyabilirim. Atlas elime gecince ondanda resimler koyarim isterseniz..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 offical guide de ihtiyacımız olcak bişi olduğunu sanmıyorum, öyle demi. yani onu alma nedenimiz de atlası alma nedenimiz değil mi?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Afterdeep, 16 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Ocak ortasi en gec subata dogru 100% gelecekd ediler. ?!?!? Burning Crusade'den bahsediyoruz dimi?? Ben mayıs biliyodum?![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: obaaa, 16 Aralık 2005 13:16 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 16 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Ocak ortasi en gec subata dogru 100% gelecekd ediler. ?!?!? Burning Crusade'den bahsediyoruz dimi?? Ben mayıs biliyodum?! Bende Burning Crusade-the expansion pack diye belirttim adamlara, ocak gozukuyo ama ocak ortasini bulur dediler pre-order ettim bende sorgulamadan daha fazla. Ama o civarlarda gelecekse ben sorarim bir daha isterseniz..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: muzcu, 16 Aralık 2005 13:03 tarihinde demiş ki: offical guide de ihtiyacımız olcak bişi olduğunu sanmıyorum, öyle demi. yani onu alma nedenimiz de atlası alma nedenimiz değil mi? Official Strategy Guide i oyun ciktiginda almistim. Iste zone haritalari, hangi bolgeye ne ad veriliyo (meselaDuskwood-Twilight Grove gibi), O numaralanmis bolgede bulunan NPCler, o bolgeyle alakali olan veya o bolgeden alinabilen questler-XPsi-para/item odulu varsa neler oldugu) Butun classlarin level 60 a kadar aldiklari abilitylerin listesi (kac para olduklari vs.) Classlar. Oyunda o zaman bulunan tum armor-silah vs. listesi-fiyatlari. Oyundaki tum NPClerin zone-zone listesi. Iste nelere immune vs. (ornek: Tanaris/mob adi: Gnarled Thistleshrub/min level:48/max level:49/mob type:elemental/classification: normal/immunities:none gibi) Toplam 431 sayfa.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 muhteşemmiş ya; Türkiye'de bulabilirmiyiz acaba bu guide'ı?[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: obaaa, 16 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: muhteşemmiş ya; Türkiye'de bulabilirmiyiz acaba bu guide'ı? Sanmiyorum. Bi kac resim cekip upload edecem 3-4 saate. Daha emin olursunuz..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 harbi uber bişiymiş hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Guide 2 adet vadmış (Atlasta satılmış)Sihirde ama satılmış arkadaşlar. Baktım bugün. Oranın telefonunu aldım yardımı olur umarım (212 2279955). Dışarıdan getirttiriyor. Bilgiyi ondan ondan alırsınız artıkın. ( Komisyon isterim:P) (Parasal bir yorum ve reklam yapmam, sadece ülkemizdede olduğunu bilin diye yazdım bu mesajı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar