Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 $uanda ankaradaymı$ istanbulda arkına teslim edebilrsinmiş ama :p Ps:Yolumun üzerindeki 1 kırktasiye 1de alışveriş merkezindeki kırktasiyeye sordum ikisindede yok.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu arada yanlışlık olmuş kalemler tıpatıp aynı değilmiş çantadakilerle. Ama var diye hatırlıyorum bulursam haber veririm.[signature][hline]The Blood is Love.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende var o kalemden =) 5-10 tane...annem championdan almıştı sanırım...[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =))
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: JsH, 14 Aralık 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Konuyu saptırmayın. Benim de Tayyip sevgim var ama insanları sömürmek gibi bir amacım yok o zaman ben biraz farklı mı oluyorum:P ulan ben Tayyibi hepinizden çok seviyorum.. bana para veriyor be ehe :) I KİSS YOU TAYYİP!!![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aaa bende de o incelerin kahve düz versiyonu var, ortaokulda almıştım şimdi üniversitede 2. yılım hala durur, gerçi artık ayda yılda 1 işe yarıyor ama ossun[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
malik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: forgiver senin Tayyip sevgin bu ortak noktanizdan geliyor demek ki: insanlarin hassas noktalarini sömürerek kazanc saglamak. :)sizle pati daha gsl.. vallaha bak.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 tikky yazmayan versionları en eski halleridir.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Aralık 2005 00:25 tarihinde demiş ki: forgiver senin Tayyip sevgin bu ortak noktanizdan geliyor demek ki: insanlarin hassas noktalarini sömürerek kazanc saglamak. ben ülkemi pazarlamakla mükellefim aman işte fırsatları değerlendiriyoruz, sen de emin çölaşan takılıyosun, demagoji filan. (bkz: tayyipleşiyorum muntazaman)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 14 Aralık 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Private Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kahverengi varmış bitek 0.5 istersen veriyim ücretsiz falan.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kalktımı?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yoq[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kalemden dönüp dolaşıp Tayyip' e kadar geldi konu. Türkiye' de ne olsa altından Tayyip çıkıyor :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) [Bu mesaj Janitschar tarafından 14 Aralık 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Dux Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: huun, 13 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: lise 2 deyken yani sene 94 te gok mavisi bir tane almistim . lise 3 te kullandim oss ve oys yede onla girdim . universite 1-2 derken ismail adinda dangalak otesi bir arkadasim sinava gec kaliyorum kalemim yok versene senin kalemi dedi ve bu onu son gorusum oldu . ilginc simdi konusu acilinca hatirladim ne zamandir aklima gelmemisti bu husus . pic ismail . ayni hikayeye benzer bir şekilde kaybolan benimde vardi ayni model mavimi mavi bi kalemim vardı ahh ahh... *hüzünlenir*[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben o kalemden az mı aradım istanbulda. piyasadan kalktığı için bulunmuyor kırtasiyelerde, ancak çoooook dandik ufak bi kırtasiyede falan bulunur diye tahmin ediyorum. (satılmama, biyerlerde unutulma ihtimali, eski camel paketi gibi) nasıl olduysa evde biryerlerden tikky modellerindem "pembe" bir tane buldum ve içinde kırmızı 0,5 uç var. herhalde ortaokulda falan bi kızdan almışım ;) bu hikayeden çıkarılacak ders: kahverengisinden bulan olursa, (istanbulda) kırtasiye adı verirse çok sevinirim.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo
bega Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende onun pembesinden var :) bu konuyu okuyunca aklıma geldi, aslında bende kahverengi olanlarından vardı, lise sonda öss denemesine girerken bi ark almıştı benden sonra da kaybetmiş, dırdırıma dayanamayıp yerine bu pembe olanı vermişti, çok güzel bu modeller bence niye kalkmış anlamadım :S[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne yapacağını merak ettim ama ben daha bir süre öncesinde office one superstore'larda gördüm. oraya bakın istersen :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 orc nerde o office_one storelar?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yanlız bu mavi tonlu olanı galiba bana yeşili lazım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Rewendor dediğin kalem üstteki kalem işte aboow bende de vardı aynısı hacıladı lisede bi çocuk.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yok yahu 2 tane alaca bulacalı var biri mavi diğeri yeşil bu mavi olan galiba ışık yanıltmadıysa.. mavisinden bulmuştum ben de. ışık yanıltıyosa ayrı tabi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Aralık 2005 03:45 tarihinde değiştirilmiştir]
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bulamadın mı sen hala birader?[signature][hline]Unlimited Reseller
geffen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şöyle bir hayatımı anlatıyım kalemler hakkında.. ....................... sanırım sene 1992 o zamanlar ilkokulun daha ilk sınıflarındaydım ve kurşun kaleme göre en lüks kalem uçlu atlas marka plastik türk malı kalemlerdi. bunların çeşitli renkleri olur kırtasiyede ve bunlarla gösteriş yapardı küçük çocuklar birbirine. ben de modaya uymuş 2-3 tane edinmiştim. ve bu yarışı alnımızın akıyla tamamladığımı düşünüyordum en azından o güne kadar. ve bir gün sınıftan bir çocuk tombow marka bir kalemle çıkagelmişti.. kalem bizimkilere göre kıyasla daha sert plastikten yapılmış, daha ağır, daha estetikti.. bunu eline alan bir kör bile anlayabilirdi, o kalem bütün olayı bitirmişti o gün. çocuğa nerden aldın dememize karşılık oalrak almanya'dan bir akrabasının getirdiğini söylüyordu. ben de tutkudan olsa gerek, gururdan olsa gerek en içerikli kırtasiyelerde kalem avına çıkmıştım. tombow yoktu onun yerine japon malı micro marka demir kalem vardı. çok da hoşuma gitmişti onu almıştım bir cocuk için pahalı olmasına rağmen. gel zaman git zaman 1994 gibi tombow türk pazarına girdi rotring'in de ince modelleriyle birlikte.. rotringin ince modellerinden ablam almıştı ondan araklamıştım tombow'u da kendim almıştım sınıfta benim gibi bir kaç kişi daha vardı. o zamanın tombow kaleminin özellikleri aslında bugünün tombow kaleminden pek farklı değildi. tek fark kalitesi olduğundan bugün alınan tombow kalemlerin ucunu tutan demir kısmındaki plastik kesim zamanla çatlaklarla doluyor ve bir gün demiri tutamıycak şekile geldiğinde düşüyordu.. sınıfta artık en süper kalem koleksiyonu kimin var diye bir rekabet başlamıştı.. kalem kutusu -bu kalem kutu sadece kalemleri arasına geçirdiğin lastik bagcıklarla nizami şekilde tutan bir kalem kutudur- en estetik kalemlerle dolu olan kalem kutu sahibi bendim. belki başkasına göre kendisi olabilirdi ama eşek hoşaftan ne anlar gibi bir fikir vardı kafamda. okulun en çalışkanı olduğumdan öğretmenin de nerden bulduğu belirsiz çok tatlı kalemleri sınavlardan sonra hep bana hediye etmesinden dolayı gerçekten de en kralı bendim o piyasanın. kavgacı ve yaramaz bir çocuk olmamdan dolayı da kimse kesik atamıyordu kalemlerime. sonrasında 5. sınıfa gelindiğinde kalem haznem gayet gelişmişti. artık her marka kalemden 3-4 örnek vardı kalem kutumda. bursa'da büyüyenler bilir emine örnek dershanesine kayıtlıydım ve en büyük isteğim anadolu lisesi kazanmaktı 5. sınıftayken. her dileğimde anadolu lisesi vardı. sonunda da kazanmıştım. ve birgün anadolu lisesine girdikten sonra okul çıkışında kargaşa yaşanmıştı. aynı hacıda olan kargaşalar sonucu olduğu gibi o kadar ki ezilenler bile olmuştu. orda da o emine örnekten verilen kalem kutu gitmişti içinde bütün kalemlerimle birlikte.. o günden sonra asla kalem kutu kullanmadım ve asla kalem yarışına girmedim. ve bir gün evde mobilyalar değişirken,o işler arasında 1999-pek emin değilim bu yıldan bir eksik bir fazla söylemiş olabilirim- yılında eski model bir kahverengi tombow çıkmıştı.. o zaman sadece serve markasıyla ortak üretim olan tombow kalemler vardı ancak bu kalemin maximum dayanma süresi sadece bir yıl olduğu için artık pek ilgim kalmamıştı kaleme. o tombowla çok mutlu olmuştum çünkü piyasadakiler gibi dandik değildi, o renkte kalemde yoktu tombow'un.. sonrasında o kalem bir şekilde kayboldu ve evi alt üst etmiştim bir yerden çıkıcak diye ama bulamamıştım. kalem tutkum hala var.. bugün üniversitedeyim uçlu kalemim 21ytl'lik sanırım mimar kalemi. Soft ve Hard seçenekleri var yazı için. [spo1=bugünkü sahip olduğum kalem.][/spo] bir başka serüvenim tasolar'ı da konusu açıldığında yazarım bundan da az çekmemiştim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo![Bu mesaj geffen tarafından 15 Aralık 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 o kalemin tırtıklı yerini sıraya sürtünce kurbaa sesi çıkıyodu biz derste hep yapıyoduk bissürü kişi birden :p[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two [Bu mesaj Mirluin tarafından 15 Aralık 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 vay be, demek benim gibi ince tikky takıntısı olan başkalarıda varmış. :-) çevrem tarafından yadırganıyorum ben, onlardan başka bir kalemle yazarsam olmuyor, takıntılıyım, bende 4 tane var, sağdan soldan gördüğümden topluyorum, millet değerini bilmiyor diyorum... :D basmalı kalem diyecekseniz tartışmasız rotringin inceleri derim. sadece takıntıdan değil, -hem gelmiş geçmiş en sağlam, en uzun ömürlü basmalı kalemdir. envai çeşit şeyi yamulmadan deler, yazım aksamı tamamen metal oldugu için, gövdesi çatlayınca aksamı dışarı fırlayan ezik tombowlar gibi değildir. -hem ele oturur, incedir, tırtıklarının uzun kullanımlarda deriyi çürütmesi dışında rahattır. -hem de estetiktir, sadedir. çok çeşit rengi vardır. fakat yenileri çok dandik, daha çok uç alması dışında hiç bir özelliği yok. ayrıca sağlam değiller, ve şişman burger amerikalılarını hatırlatıyor bana...
Öne çıkan mesajlar