Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The O.C.'de sansür kokusu aldım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok grp bu sahneyi kesmesi, nip/tuck'ı yayınlamasın ozm=)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
said:
Laorx, 03 Aralık 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
çok grp bu sahneyi kesmesi, nip/tuck'ı yayınlamasın ozm=)
zaten nip tucktaki threesome i da kestiler -.-" sanattı be o...[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Mesaj tarihi:
Çatır çatır izlerim vallahi bilgisayarımdan.Sabaha kadar öpüştürürüm bu hatunları.
Ama bu kadar tatlı olmamalılar.. =([signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 03 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Çatır çatır izlerim vallahi bilgisayarımdan.Sabaha kadar öpüştürürüm bu hatunları.
Ama bu kadar tatlı olmamalılar.. =(
işte cnbcenin sansürünün nedeni :P[signature][hline]viva la vuotaggine
Mesaj tarihi:
nymph o öpüşmeye yok diyorsan.. senin öpüşme tarzını merak ederim yani. bu öpüşmenin ilerisi karşındaki kızı direkt vakumlamakla yapılır anca :p[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 03 Aralık 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
diller temasta değilse ben ne anladım arkadaş o öpüşmeden.

Lol, çok doğru! Ama n'apalım elimizde bu var, idare edicez. :D[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
said:
nymph, 03 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
said:
Greeny, 02 Aralık 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
İçimde kalmasın gene upload ettim

Rapütşer
abi naptn sen yine yok sahne!

Evet yine yok. Tam cbnce'nin sansürlediği yerde bitiyo.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
RTÜK kadar gereksiz ve saçma bi kurum görmedim. Acilen kapatılması ya da kanunlarının düzenlenmesi gerekiyo. Onları kesiceklerine adam gibi cinsel eğitim versinler yanlışlıklar olmasın![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 03 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
nymph o öpüşmeye yok diyorsan.. senin öpüşme tarzını merak ederim yani. bu öpüşmenin ilerisi karşındaki kızı direkt vakumlamakla yapılır anca :p
:Ssahne yok dedim abi bumudur demedim ki[signature][hline]viva la vuotaggine
Mesaj tarihi:
dizi iyice boka sardı herkese bi kız buluyolar artık yanlız kızlar birlikte olmaya başladı. dizideki kanunların ve gerçeğin savunucusu sandy cohen bile karısını aldatmaya başlıcak gibi zaten karısının yavaş yavaş alkolik olmaya başladığını geçen sezondan beri görüyoruz. herhalde yakında onada bi tokmakçı bulurlar
Mesaj tarihi:
valla bana çok garip geldi, cnbce carnivale'daki anadan üryan sahneyi bile kesmemişken burdaki masum bir lezbiyen kiss'i (eheh) kesiyor, herhalde izleyici kitlesini çoğunlukla gençler oluşturuyor diyedir...[signature][hline]...Since paradise is lost
I hold a crown
I know your name
But I am just your
Fallen angel of doom...
Mesaj tarihi:
cnbc-e sux, marissa-alex rulazz

go marissa, go alex, go go go!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
said:
ZaugnaKhaldun, 07 Aralık 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
cnbc-e sux, marissa-alex rulazz

go marissa, go alex, go go go!!!

bana cnbc-e yi kapattırmayın![signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
  • Yeni Oluştur...