1nfected Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 biliyorum çok eski bir oyun ama belki hala aktif olan Nox sunucusu vardır. bilen varsa bi link settirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 2.si var mı nox'un??[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nox 2 çıkmıştı tabi. 1 serverı bilen yokmu ya hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nasıl ya ne zaman cıktı nox 2 kim cıkardı ? Ayrıca nox serveri kalmamıstır artık westwood kapandı biliyorsun ayrıca cok populer bir oyun degil nox[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: 1nfected, 13 Aralık 2005 11:42 tarihinde demiş ki: nox 2 çıkmıştı tabi. 1 serverı bilen yokmu ya hadi! Hangi oyundan bahsedildiğini anladığına emin misin?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 BEYLER! Serverlar hala açık, oynuyorum.Gereken orjinal bir cd key ve Quest patchini yapmanız.Bu kadar girin oynayın.Gerçi hep koreli çinli falan oynuyor ondan yazdıklarını anlamıyorsun :) Lagde cok oluyor...[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Çok zevkli bir oyundu Nox yaaa... Bak oynayasım geldi gene :)) Ama orjinalini bulamayız ki :(([signature][hline]Serve noone but Bane Bow before his supreme power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nox2 cdsi gördüğümü hatırlıyorum bi arkadaşımda ama emin değilim hangi oyundan bahsettğimi biliyorum tabi... evet orj cd yok bendede :( oynayamıcakmıyım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nox 2 çıkmadı, zaten yapımcısı Westwood'u EA ham yaptı onun için server falan da yoktur.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ea tekrar açtı serverları. yukarda yazdığı gibi orjinal cd-key ve quest packiini netten yüklemek gerekiyo. nox 2 yok ayrıca çıkmadı öyle bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yukluyım oynıyım dedim, ama ekrar blink ediyo durmadan oyunda bole bi asorunla karşılaşanınız oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bu oyunun pvpsi çok zevkli landan az oynamadık. netten oynayasım var bayadır da, cd key ne kadardır acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 blink etmek ne demek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 soyleki, iki frameden birinin siyah olduğunu dusun, yanı 80fps ise, bi siyah bi normal 80 frame var gibi. Bide cinematiclerde, durağan yerler siyah oluyo, aynı sorunla ilgili muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bu kadar mükemmel singleplayer campaigni olan bir oyunda multiplayerda neden cooperative olmaz. Vallahi dağıtırdı Diablo'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 su anda var zaten, o değilde ben cozermedim hala sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 arcane said: Bu kadar mükemmel singleplayer campaigni olan bir oyunda multiplayerda neden cooperative olmaz. Vallahi dağıtırdı Diablo'yu. daha hala da bu kadar keyifli arpg oynamadım. d2'yi çok daha fazla oynadıysam da keyif açısından bu daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ona bende katılıyorum, ama ne yazıkkı hala sorunu cozemedim, haberi olan varmı? noxforumda bu konuyla ilgili bişi yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 yabancı forumlarda bilgi çıkmadıysa burda zor çıkar doğrusu, fikrim yok. compatibility mode denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ekran kartı sürücünü güncellemeyi dene, olmazsa direct3d acceleration ayarlarını düşür. hehe klasik çözüm önerisidir bu :P onun dışında belki desktop çözünürlüğüyle alakalı olabilir. 1024x768 veya 800x600'a düşürmeyi deneyebilirsin. vistaysa windows 95 uyumluluğu çalıştırmak gene belki sorunu çözebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar