Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 possible response -yes/no -or what? -go away -please come back later -f* you asshole -f* you mauhauh puh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 wtf?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 filmin sonlarinda adam kolunu bacagini destigi zaman, copcu geliyo bisey varmi diyo adamin gozundeki kirmizi ekranda possible answers hede cikiyoı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bu konu üzerine sam'in yorumunu beklemek lazım ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 artifi$il intelicinz?[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya ben bide olayi anlamadim simdi bu bizim gelecekten gelen terminator olmayan arkadas, sarah connor la beraber oluyo dogacak cocukda john connor oluyo ise, john connor gelecekte babasi ile nasil ayni yasta olup, yasayabildi? eger bu hakkaten boyleyse, john connor gelecekte arkadas oldugu babasini her zaman gecmise annesini duduklemesi icin gondermesimi gerekli terminator ekspertizi yapmis sami mikrofona davet eder..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Infeqted sen bunu yazmamış ol biz de okumamış olalım.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hayir bak sorunu buraya getiriyo eger kahin neo ya vazo icin uzulme demeseydi, neo arkasini donup vazoyu kirmiycakmiydi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 t3 ü görelim belki açıklanır mevzuu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 zaman mevzusunu doğru işleyen pek fazla eser yok ortalıkta. En iyisi yine 12 monkeys[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 şimdi ben zaman içinde geri dönüp abd başkanı olsam, türkiyeye atom bombası atsam, herkes ölse Doğamam di mi? Doğamayan biri nası geçmişe gidip abd başkanı olup ölüm saçabilir?[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Biz insanlar buna paradox diyoruz... Ve çok ilginçtir insanların yaşamları hep paradox dışında kalmıştır -gerçekleşme ihtimali olsa bile olmamıştır :-P- Ama paradoxlar "varolmuştur" bu da başka bi kıllıktır :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: Grudge, 19 July 2003 15:57 tarihinde demiş ki: bu konu üzerine sam'in yorumunu beklemek lazım ...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? eyvallah, 1 ay kadar sonra da olosa yetiştim.. :) süper bir sahnedir orası, nerede o süper espriler nerede t3'teki yaldızlı gözlük bölümü.. zaman paradoksuna dayandırmıştır zaten daha ilk filmde cameron olayı, 84 için zaten muhteşem bir senaryo ve bence halen çok güzel. matrix'i de yorumlayan bugünlerde doğan gençleri görürüz 2017'de.. ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bu filmi tekrar izledim de, yarattığı atmosfer çok etkileyici. aslında geç izlemiştim ben bunu, 90-92 felan o civarda tv'de. ama yıllar sonra bile ilk günkü gibi heyecan veriyor. müzikleri süper, görsel efektleri günümüzde bile güzel duruyor, tech noir teması zaten harikulade. http://www.youtube.com/watch?v=7QiCkN7QKnk http://www.youtube.com/watch?v=2ywnTKg3OtY http://www.youtube.com/watch?v=evCPDj2D1bU keşke Brad Fiedel, Gale Anne Hurd, James Cameron birleşip yeni bir tech noir film çekseler, çok isterdim öyle bir şey. http://www.youtube.com/watch?v=-I3uHpIZdKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 off bu filmin efektleri zamanının 10 sene ilerisinde bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 öffffff ne hortlatmıs heryer zombie doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 cameron'ın detaylara olan muazzam dikkati sayesinde filmleri cidden zaman geçse de sırıtmıyor, yıllanıyor. kaç kere izledikten sonra farketmiştim mesela arnold yanan arabanın içinden koştuktan sonra kaşları yanmış halde, kaşsız geziyordu filmin geri kalanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar