Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şöle bol ekşınlı bi bölüm olsun ya uzun zamandır sağlam ekşın göremedik[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oha geçen bolum full actıon du pala yı kacırdıkları bolum yanı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 cakırlı bolumlerı ozledım ya eskısı kadar actıon yok artık[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l [Bu mesaj _KoRn_ tarafından 11 Kasım 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bugun olması dıleyı ıle[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sallayın gitsin wadi madi bitti artık.. adamlar şaşırdı napacaklarını..heh be.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 palayı öldürmediler gitti be.[signature][hline]de Morgoth Family ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Film mission imposibble i geçti. ahahaha.böle güzel ama tarzı hoş oluyo k.v nin böle olunca.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 heyecandan ölecem ya:D[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 palayla polat gözgöze geldi abi bitircekler burda gene delirecem[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 geri sarip koyacaklar kesin delirecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kisa yoldan koseyi donmenin yolunu buldum artik helikopterle hapishaneden adam kaciracam bundan sonra baksanizya ne kadar kolaymis aslinda sacmaladilar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanirim daha bitmedi işleri ,tır falan ayarladilar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: GEd, 11 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki: kisa yoldan koseyi donmenin yolunu buldum artik helikopterle hapishaneden adam kaciracam bundan sonra baksanizya ne kadar kolaymis aslinda sacmaladilar iyice helikopteri olan adamın köşeyi coktan almıstır zaten. ne kösesi o dakkadan sonra[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Kasım 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 adamlar kiraladi abi helikopteri :) bende kiralicam atiyorum 1 k dolara kiralasak 100 k dolara adami cikarsak hapisten vay vay fena para degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şu palanın ağzına para sıkıştırma olayı nedir? yani gerçekteki bir olaya felan gönderme mi? ayrıca polat gibi 3 tane adamı olanın sırtı yere gelemz :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pala şimdi polat a takacak[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Artıkın Polatın yanında Halo da var ama ahuahu Halo abi oyun aklıma geldi birden:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu bölümde pek bi numara yoktu aciton istiyorum[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: ExhaulteD, 11 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P [spo1=spoiler]kari karahanliyi kesin öldürecek[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hizmetçi bence Karahanliyi vuracak!![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: daan, 11 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 11 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P [spo1=spoiler]kari karahanliyi kesin öldürecek[/spo] Ahaha ayni anda:D Yalniz fikir beyan etmek de mi spoiler oluyor yav?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hizmetci tahminimce devlet'ten, bunu ilk gelisinden itibaren suphe ettim, bugun olan titreme olayida bunu onaylatti.. Ilerki bolumlerde gorecegiz..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ilk ben tahmin ettim banane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Polat da her boka atlamasa olmuyor yani birşey de yapmadı sadece elini uzattı o kadar. Git otur bir yerde adamın halletsin daha ne uğraşıyorsun ki. Pala akıllı ise gider Polat hakkında şuç duyurusunda bulunur. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar