Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şöle bol ekşınlı bi bölüm olsun ya uzun zamandır sağlam ekşın göremedik[signature][hline]In Flames We Trust
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Oha geçen bolum full actıon du pala yı kacırdıkları bolum yanı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
_KoRn_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 cakırlı bolumlerı ozledım ya eskısı kadar actıon yok artık[signature][hline]KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! uLtima TurKey Forever Who İs The KorN ? Pictures Of The Korn ... !! l Msn l [Bu mesaj _KoRn_ tarafından 11 Kasım 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bugun olması dıleyı ıle[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sallayın gitsin wadi madi bitti artık.. adamlar şaşırdı napacaklarını..heh be.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 palayı öldürmediler gitti be.[signature][hline]de Morgoth Family ...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Film mission imposibble i geçti. ahahaha.böle güzel ama tarzı hoş oluyo k.v nin böle olunca.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 heyecandan ölecem ya:D[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 palayla polat gözgöze geldi abi bitircekler burda gene delirecem[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 geri sarip koyacaklar kesin delirecem...
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kisa yoldan koseyi donmenin yolunu buldum artik helikopterle hapishaneden adam kaciracam bundan sonra baksanizya ne kadar kolaymis aslinda sacmaladilar iyice
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sanirim daha bitmedi işleri ,tır falan ayarladilar çünkü
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: GEd, 11 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki: kisa yoldan koseyi donmenin yolunu buldum artik helikopterle hapishaneden adam kaciracam bundan sonra baksanizya ne kadar kolaymis aslinda sacmaladilar iyice helikopteri olan adamın köşeyi coktan almıstır zaten. ne kösesi o dakkadan sonra[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Kasım 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 adamlar kiraladi abi helikopteri :) bende kiralicam atiyorum 1 k dolara kiralasak 100 k dolara adami cikarsak hapisten vay vay fena para degil
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 şu palanın ağzına para sıkıştırma olayı nedir? yani gerçekteki bir olaya felan gönderme mi? ayrıca polat gibi 3 tane adamı olanın sırtı yere gelemz :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 pala şimdi polat a takacak[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Artıkın Polatın yanında Halo da var ama ahuahu Halo abi oyun aklıma geldi birden:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu bölümde pek bi numara yoktu aciton istiyorum[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: ExhaulteD, 11 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P [spo1=spoiler]kari karahanliyi kesin öldürecek[/spo]
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hizmetçi bence Karahanliyi vuracak!![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: daan, 11 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 11 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum dikkatinizi cektimi Karahanlinin yeni hizmetcisi galiba eskiden cakirin kumarhanesinde calisiyordu ama emin degilim bu dizide olmadik adamlarin olmadik yerlerle baglantilari cikio bellimi olur belki ablamizda derindir :P [spo1=spoiler]kari karahanliyi kesin öldürecek[/spo] Ahaha ayni anda:D Yalniz fikir beyan etmek de mi spoiler oluyor yav?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hizmetci tahminimce devlet'ten, bunu ilk gelisinden itibaren suphe ettim, bugun olan titreme olayida bunu onaylatti.. Ilerki bolumlerde gorecegiz..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Polat da her boka atlamasa olmuyor yani birşey de yapmadı sadece elini uzattı o kadar. Git otur bir yerde adamın halletsin daha ne uğraşıyorsun ki. Pala akıllı ise gider Polat hakkında şuç duyurusunda bulunur. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar