Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

bölümün başını seyredemedim (maça bakıyordum) neler oldu biri özetlerse çok zevinirim (galiba doğu beyle polat konuşmuşlar)

bu arada pala kafya yangın tüpünü yediğinde sanki ben vurmuşum kadar sevindim :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi asıl şimdi kendini buldu action istiyorsan git Half life multiplayer takıl actiondan ne anladığınada bağlı tabi![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

bence cok sacmaydi palanin kacirilmasi, o kadar profesyonel dediler adama yusufladilar, adam kapidan cikarken sagina soluna bakmiyor yahu, bam patlatiyolar suratina yangin sondurucuyu, olmaz ki. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de çok kolay yakalandı, o kadar şişir adamı sonra koy kafasına ölsün. Palayla Polatın ilk karşılaşmalarının daha bir değişik beklerdeim, gerçi bu dizideki pek çok olay, ölüm vs için de geçerli ama neyse.

Belki de bu benim diziden çok şey beklememle alakalı, sonuçta kötü değil, gayet güzel, beklediğim kadar iyi değil diyelim sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

yani pala ile bazı saçma noktalar var.riddick mübarek.adam gece bile gözlükle görebiliyor.adam banyodan çıktı direk gözlük palto.güneş gözlüğüyle tabi göremez adamları.
valla gelecek bölüm süper olacak inşallah sorgu gelecek bölümde olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

abii en kurtların en karizma adamları pala,gullu birde fuhus baronu baska yok birde

-abdulhey abi amma agırmıs bu
-polat devlet agır olur abdul hey yada
-gullu soyundunmu
-gulumser adam banyoda
-gullu puuu rezil mi ole birsey diyodu koptum[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bölüm. 61. bölüm. Özeti :

Pala sorguda, elleri gözleri bağlı, karşısında Doğu ile Polat. Polat Aslan’ın katiline duyduğu öfkeyi içine gömmüş, emri veren gücün adını duymak derdinde! Bedir Mito’nun karşısında. İstanbul’un dört bir yanına bomba yerleştirdiklerini söyleyip Pala’nın serbest bırakılmasını istiyor. Polat, cezaevinde hükümlü uyuşturucu kaçakçısı Halil İbrahim Kapar’ı kaçırmak üzere harekete geçmiş! Polat Halo'yu fiziki imkansızlıklara rağmen kaçırabilecek mi Karşısına derin engel kim çıkacak? Nergiz gördüğü rüyanın etkisinde kalıp konuşabilecek mi? Kurtlar Vadisi’nde macera hiç bitmez![signature][hline] A darkness more than night.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...