Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haahahha bende oturdum izliyorum.
lan bu husrev napıyo diyorum kendi kendine
tekrarmış şimdi farkettim haaha[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
kafam girsin diyebiliyorum sadece[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Mesaj tarihi:
defterini sen tutuyodun dimi..

heh..adam bi noktadan sonra bırakır..çünkü başta anlaştıgı kadro nerdeyse yok gibi..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Mesaj tarihi:
Evet kurtlar vadisi yarın var reklamları çıktı televizyona. Yine güzel gelişmeler olacak gibi. Geçen hafta yayınlanamamasının nedeni çekimlerin yetişmemesiymiş. Büyük ihtimalle de Hüsrev ağa ölünce onun ölüsüyle bi bölümü yayarak yapmak istediler.
Mesaj tarihi:
karahanlı da hüsrevle buluşacak bu bölümde.ben 2 kurşun saydım.kesin karısının dili de bu olayla açılcak.ama eski keyfi vermiyor,belki izlemem bu bölümden sora.pala ve adamları iyi bi ekleme oldu ama o kadar kan kaybetti ki dizi pek etkisi olmadı.kurtlar vadisinin ilk çıktığındaki kadroyla şimdikine bakın.eh tombalacı eh.
Mesaj tarihi:
palayı kaldırıolarda karahanlıda ölüo herhalde ya ilginç...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
2 si de ölürse artik izlenicek bi tarafi kalmaz[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
kaldırıyolar ne arkadaş,bi reklamla olurmu adam kaç bölümdür oynuyo sırf pala ve adamlarının hatrına izliyom artık boku çıktı.karahanlı zaten gitcekti
Mesaj tarihi:
bu nedir yahu ozet diye butun bolumu izlettiler, ozetde bile reklam of ki ne of.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...