Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Böyle bişey olmaması lazım. Eğer polat baronun gerçek oğlu değilse Kosovada mıydı nerdeydi hatırlamıyorum, büyük elçilikten çıktığında arabada uyuyakaldığında kaçırılma rüyasını görmezdi... Bence aslan bey görevi tamamlasın ,gerçekten babası olduğunu öğrenip görevi yarım bırakmasın diye Polata böyle bi hikaye uydurmuştur. Polat gerçekten de Efe Yakup ama onun da bilmesini istemiyo aslan amca bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Freak, 07 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
Böyle bişey olmaması lazım. Eğer polat baronun gerçek oğlu değilse Kosovada mıydı nerdeydi hatırlamıyorum, büyük elçilikten çıktığında arabada uyuyakaldığında kaçırılma rüyasını görmezdi... Bence aslan bey görevi tamamlasın ,gerçekten babası olduğunu öğrenip görevi yarım bırakmasın diye Polata böyle bi hikaye uydurmuştur. Polat gerçekten de Efe Yakup ama onun da bilmesini istemiyo aslan amca bence.

ama haftayaki bölüme kadar heyecan kaçmasın die böle bi senaryoda yapmış olabilirler...hani soru işaretleri bırakalım hesabı...abi ben beklerim bu saatden sonra baksana senaristler resmen UÇMUŞŞŞŞŞŞşŞşŞşŞ[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Sosyal ağlarda paylaş

Özetliyorum diziyi Abdulheiyle karşılaştı polat Aslan beyin evinde ve abduleiyininde Devletin adamı oldugunu öğrendi kısacası 2 side birbirinden habersiz öyle böyle derken polat la abdulei dizinin yarısına kadar aslan amcamızın bıraktıgı belgeyi arıolar evin içinde sonunda polat saate bakıo ve durmuş oldugunu farkedio saatin gösterdiği yöne gidiyor ve
Belgeyi buıluyolar sonra polisler evi basınca banyodaki gizli geçitten fıyıyolar.Sonra Karahanlı Polat'ın oğlu olduğunu düşünüyor.Sonra işte Laz ziya'yla Hüsrem Aga Kılıcın Karahanlının oğlunu kaçırdıgını söylüyolar.Arada bi geyik muhabbeti geçio tabi.Sonra Abidin ve Tuncay hapisteler ve Karahanlı Tuncay'ı konseye davet ediyor ve İplikçi Nedim'i de davet ediolar.Herneyse sonra Ruslar entrika planları içinde Karahanlı'yı Aslan amcanın ölümüyle suçlamaya hazırlanıyolar.Suikast sorumlusu palada içip eğleniyor.Sonundada Polat Karahanlı'nın oğlu olduğunu okuyor belgeden tabi açık değil yapmacıkda oğlu olabilir orda kafası karışıyor ve film bittiyor BİTTi:P[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

Çok hoşuma gitti, müziklerle harika bir ortam sağlanmış.

Bölüm bittiğinde aynı Polat gibi benim de ağzımın açık kaldığını farketmem bir kaç dakikamı aldı.

Senelerdir böyle bir türk yapıtını izlememiştim, emeği geçen herkese helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Mix asıl olay Aslan Amcanın karahanlıya gelip tehdit etmesiydi hatırladınmı önceki bölümlerden karahanlı bunuda hesaba katıo sonuçta devlet karahanlıdan daha ii araştırır:) Sonuçta Polatla Aslan amcamızın resimlerini bir arada görünce ve polat bi kerede 3 kere aksırınca bunun raslantı olduguna inanmak istermisin:)[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Sosyal ağlarda paylaş

lombak tamamda bişeylerden kıllanır emin olmak ister yada. sonucta varisi olacak. hadi kendisi için olmasa bile konseye inandırmak için aha bu benim varisimdir diye tanıtırsa konseydekiler "ulan bu karahanlı delikanlı adamdı. polat bunun evine girince nolduysa artık?" söylenti çıkarmaz mı? :-)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm genel olarak güzeldi ama bu bölümde sevmediğim bir nokta kovalamaca sahnesi, Polisler polati ve Abdülhey i kovalarken aralarinda çok mesafe var adamlar polat i görmüyolar hiç bir şekilde ama polat in sokakin başındaki merdivenden indiğini fark edebiliyorlar yani o aradaki mesafeye rağmen, bir o kısım çok saçma gelmişti , bu arada www.flashberk.tv Kurtlar Vadisi animasyonunu izlemeyi unutmayin (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...