Zagg Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Adamın yaptığı dizilerin hepsi tutuluuor satem[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mrs. Karahanlı olayını ben merak ettim ne olacak diye ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: yeahja, 24 Eylül 2004 11:39 tarihinde demiş ki: ya onlar sorun deıl bu osman sınaw cok zekı dızıde kımse kalmadı yıne konu buluyoo cok guzel yaaa Osman Sınav mı kaldı Adam apar topar terketti diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ewet ya yönetim komple deişmiş sponsor falanda deişmiş...dizinin akışı deişirse hiç ii olmaz..ilk bölüm itibariyle dizi ii...senaristler duruyo ya...yoksam yine bi işe yaramaz!! :D:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Evet Osman Sınavda ayrıldı diziden sadece senaristler kaldı diziyi tutan. Onlar da giderse diziyi biz alalım :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 valla dizinin jeneriğinde osman sınav yazıyordu hala. bende ayrıldı biliodum ama ayrılsa ordan çıkarırlardı herhalde? sonçta çakır fln çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Zaten belli bir senaryo oturmustu Osman Sinav ayrildiginda devami gelmesi cok normaldir, hersey birbiri ile baglantiliydi aynen suanda devam ettigi gibi.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Dizinin özet jeneriğinde Osman Sınav yazıyordu yeni jeneriğinde Naci Şaşmaz yazıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Osman Sınav ayrıldı bence daha güzel olmuş bilmiyorum fark ettinizmi, Görüntü kalitesi değişmiş ve Kurgular çok güzel olmuş benim çok hoşuma gitti bu durum , konu zaten ap ayri bir mükemmelliği var.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Çekim de bir değişiklik var. eski tip Ekmek Teknesi ayarında durağan çekimlerden kurtulmuş gibi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Kusura bakmayın, son sayfadan başka sayfa okumadım ama dizide yeni bi şarkı çalıyolar "İçindeyim nasılsa,içindesin nasılsa,yine,bu aşk.." diye sözleri olan bi şarkı. Bu şarkıyı nerden bulurum ya! Gerçi 1 gün oldu dizi başlayalı ama hastası oldum şarkının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Söylentiye göre zaten Osman Sınavın çekimlerle ilgilendiği kısaca yönetmenlik yaptığı felan yokmuş. Dizinin esas yazarı artık yapımcı oldu yönetmen ise her zamanki yönetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Müthiş bir bölümde izlediğimin en güzeliydi herhalde sinema gibiydi ayrıca karmakarışık =) özellikle son sahne ve fondaki müzik harikaydı..[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Ewt o sondaki müziğin linki lazım bana[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende arıyorum ismi ne ki ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: ghaldszar, 24 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki: Söylentiye göre zaten Osman Sınavın çekimlerle ilgilendiği kısaca yönetmenlik yaptığı felan yokmuş. Dizinin esas yazarı artık yapımcı oldu yönetmen ise her zamanki yönetmen. Soylentimi? heh adam televizyona cikip dedi ayriliyorum diye:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 osman sınavı oldum olası sevmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu arada bence abdulhey savcinin adami olabilir.. cunku adam kagidi imzaladi eve girilsin diye hoppa abdulhey orda..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu abdulhey olayi aslinda ne yapsak da ilk bölümden izleyiciyi vursak gibi saçma bir düşüncenin ürünü gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kurtlarvadisi.gen.tr de abdulhey diziye dahil oldugundan beri abdulun bi orgute bagli oldugunu soliyorlardi.. yeni bir gelisme degil:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dınnn dın dın dınnn çık çık dınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: FiXxXeR, 25 Eylül 2004 10:45 tarihinde demiş ki: bu arada bence abdulhey savcinin adami olabilir.. cunku adam kagidi imzaladi eve girilsin diye hoppa abdulhey orda.. yok sanmam polis olsa oyle gizli gizli girmezki arama izni var herseyi var adamin girer pasalar gibi rahat rahat arardi oyle bir sey olsa .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hey derin devletten olabilir..zaten bi arkadaş bahsetmişti banada mantıklı geldi...Aslan amca heyi polatı izlemesi için görevlendirmiş olabilir..eğer bi gün polat baş kaldırısa hey temizlicekti...zaten dizinin bi bölümünde aslan amca polata heyin dosyasını veriyodu bu adama dikkat et die... Polat adamı çöplükten aldı.. Karşılaşmaları tesadüf die düşünmüyom..walla perşembeye az kaldı görelim neler olacak :D:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 zaten bir b.k luk olduğu kesindi yani , adami sen git çöplükten çıkar adam kral gibi silah kullanmayi bilsin bide züper bmw x5 leri kullansın.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bu aksam reklamalara bogulucaz içimiz dışımız reklam olacak Bu arada da bir taraftan umarım diziyi de seyredebilicez. Bu reklam konusunda anlaşma yapmışlardı da artık daha az reklam olacaktı felan. Dün aksam avrupa yakasında bana hiç azalmış gibi gelmedi. Bilmiyorum kurtlar vadisi ne olur artık. Ne de olsa gecen hafta rekor kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar