Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
ghaldszar, 24 Eylül 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
Söylentiye göre zaten Osman Sınavın çekimlerle ilgilendiği kısaca yönetmenlik yaptığı felan yokmuş.
Dizinin esas yazarı artık yapımcı oldu yönetmen ise her zamanki yönetmen.

Soylentimi? heh adam televizyona cikip dedi ayriliyorum diye:)[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FiXxXeR, 25 Eylül 2004 10:45 tarihinde demiş ki:
bu arada bence abdulhey savcinin adami olabilir..
cunku adam kagidi imzaladi eve girilsin diye hoppa abdulhey orda..

yok sanmam polis olsa oyle gizli gizli girmezki arama izni var herseyi var adamin girer pasalar gibi rahat rahat arardi oyle bir sey olsa .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

hey derin devletten olabilir..zaten bi arkadaş bahsetmişti banada mantıklı geldi...Aslan amca heyi polatı izlemesi için görevlendirmiş olabilir..eğer bi gün polat baş kaldırısa hey temizlicekti...zaten dizinin bi bölümünde aslan amca polata heyin dosyasını veriyodu bu adama dikkat et die...
Polat adamı çöplükten aldı.. Karşılaşmaları tesadüf die düşünmüyom..walla perşembeye az kaldı görelim neler olacak :D:D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aksam reklamalara bogulucaz
içimiz dışımız reklam olacak
Bu arada da bir taraftan umarım diziyi de seyredebilicez.

Bu reklam konusunda anlaşma yapmışlardı da artık daha az reklam olacaktı felan.
Dün aksam avrupa yakasında bana hiç azalmış gibi gelmedi. Bilmiyorum kurtlar vadisi ne olur artık. Ne de olsa gecen hafta rekor kırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...