Udinen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben artık izlemiyırum zaten dizide kısır bir döngüde senaryo bulamıyorlar artık 1 saat aynı kareyi gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dizi başladı polat sniperın peşine düştü,dizi bitti sniper ı öldürdü :) bu arada bi türlü sigara yakamadı gönderme vardı galiba orda ehueh "anlaşıldı bugün sigaradan ölmücez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Berbat ya valla izlemek istemiom artık :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 O zaman ben başka boyuta geçiyim; Sırplara yapılan atıflar güzeldi en azından benim çok hoşuma gitti.("Rusların sadık tetikçileri,herşeyi madde olarak görürler falan filan") Devlete yapılan atıfda çok güzeldi. ("Görev adamı yaptılar günde 30km koşardık baba yaptılar ağar ol dediler şimdi böyle tıkanıyoz.") ayrıca (bi yere savaş gelir herkez asker olur savaş gider hepsi paralı asker olur) buda çok güzeldi. Cümleleri tam hatırlamıyor olabilirim ama manaları buydu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu arada bugun gittim Kurtlar Vadisi vol.2 Soundtrack ini aldim çok güzel herkeze tavsiye ederim, müzikler türküleirn yorumlanmasi vs[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bölüm çok saçmaydı... benim için KV sanırım bu son bölümüydü artık acayip baydı reklamlardan izlenmiyor. zaten artık tv de izlemiyorum resmen tv kirliliği var. aşşağısı zaten hiç boş kalmadı. Islık yaz olmadı Pıslık yaz o gelsin bu gelsin. bi gün ben gelicem o olucak![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ehhe keskin nişancı havaya atılan sigarayı bile anında vuruyor,Polat'ın kafası sabit bi şekilde 3-4 saniye tam hedefte vuramıyor çok abarttılar. Ufak biyere bütün adamlar sıkıştırılıyo hepsi saçma sapan ateşler ediyo 1 kişi bile nerdeyse vurulmuyo millet boşu boşuna sıkıyor. Bi el bombası atmak kimsenin aklına gelmiyor. Kısacası dünkü bölüm bence çok saçmaydı zaten iyice baydı dizi. Bakalım haftaya ne olacak :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Haftaya süper olucak Rus Baron bile Polat'ın peşine düşebilir çünkü onu bile alt etti bunu öğrenen Karahanlı Polat'a yakın olmaya çalışabilir. Spoile falan değil sadece tahmin. El Bombası konusuna gelince keşke atsalardı 3 yıl önce çekilen Deli Yürekteki çatışma sahneleri bile gerçeğe daha yakındı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 çok varoş bi bölü olduğu söyleniyo, çekimelr flaan dandikmiş o kadar ateş ediliyomuş arabalara bişey olmuyomuş falan[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 lol araba olayı tamamen komedi hiçbir mermi arabanın kaportaya gelmiyor gelse gelse camına geliyor yada adamı vuruyor.Aimhack[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :) arabaya yazık warner bros deilki bu para saçsın ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Şu Testereyle Ivanovun sekreteri pusunun biraz ilersinde konuştukları sırada testere "nezaman planladınız bunu" diyo adam "2dk önce, buraya gelselerdi hepsi ölürdü" gibilerinden birşey diyodu diye hatırlıyorum. Yanlışmı hatırlıyorum? Tam olarak o repliği hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://www.battaniye.net/?git=8&albumno=20 albümü yükleemk isteyen varsa[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Freak, 13 Haziran 2004 10:44 tarihinde demiş ki: Şu Testereyle Ivanovun sekreteri pusunun biraz ilersinde konuştukları sırada testere "nezaman planladınız bunu" diyo adam "2dk önce, buraya gelselerdi hepsi ölürdü" gibilerinden birşey diyodu diye hatırlıyorum. Yanlışmı hatırlıyorum? Tam olarak o repliği hatırlayan var mı? "2dk once planladik, daha once planlasaydik coktan olmus olurlardi." diyor :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu arada dizi bitti gibi yani.osman sınav bırakmış.baron da gitti.ztn son bolumler baymıştı beni.devamını cekerlermmi bilmiyorum ama bitti bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ahah bu arada saife 80 de biz eagle ile Karahanlının oglunun Polat oldugunu acıklamıstık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bu kurtlar vadiside amma karıştı yav :) bence , aslan bey kurtulamayacak yani aslan bey ölecek nesrin tam intihar ediyorken kızı tıkırtılar yaparak onu kurtaracak nesrin bu dizide olacak pala olmayacak oda ölecek hüsrev ağa ve laz ziya bir yolunu bulup hapisten kurtulacak bu akdar düşünebildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 aslanın ölecegi dosyaları paketleyip Ömer babaya verdigi anda belli oldu zaten.. Nesrin olayı da şöle olcak. Silah sesi falan duyulacak. Ancak Memati kapıya sıkmış olacak o anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Aslan beyin ölümü gerçekte vurulan bir mit ajanina deliler gibi benziyor... Hiram Abbas bir kitap vardi o adam hakkinda aynen o şekilde öldü. Tek fark biri ümraniye taraflarinda diğeri çiftehavuzlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kitabın adı hiram abbas değil bay pipoydu. hiram abbas öldürülen adam zaten yazarı soner yalçın kurtlar vadisidne konsept danışmanı, yani kitapalrdan esinlenmeler dikkat edilirse bol bol görülür[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya yemısım baronu bı baron gıder dıger baron gelır osman sınav gıtsın yenısı gelsın zaten 7 bolum fln kalmıs bıtırırler yakında ama bence onun gıbı bı dızı daha gelemez'!!!![signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!! Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Bence diziyi asmalı konaktaki gibi film yaparak bitirebilirler. Diziye bu kadar reklam koyan zihniyet bence çoktan bunu planlamıştır bile.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hiram abbas degil abas olmasi lazim[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Perşembe günü yeni bölüm var 20:30 da PeRşembeden öncede üçgün boyunca en beğenilen bölümleri var diyorda nekdar doğru bilemicem, yani bölümler açısından.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 30 unda yaw nese hadi bakalım neler olcak yeni dönemde[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar