Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

O zaman ben başka boyuta geçiyim;
Sırplara yapılan atıflar güzeldi en azından benim çok hoşuma gitti.("Rusların sadık tetikçileri,herşeyi madde olarak görürler falan filan")
Devlete yapılan atıfda çok güzeldi.
("Görev adamı yaptılar günde 30km koşardık baba yaptılar ağar ol dediler şimdi böyle tıkanıyoz.")

ayrıca (bi yere savaş gelir herkez asker olur savaş gider hepsi paralı asker olur) buda çok güzeldi.

Cümleleri tam hatırlamıyor olabilirim ama manaları buydu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Bölüm çok saçmaydı...

benim için KV sanırım bu son bölümüydü artık acayip baydı reklamlardan izlenmiyor.
zaten artık tv de izlemiyorum resmen tv kirliliği var.
aşşağısı zaten hiç boş kalmadı.

Islık yaz olmadı Pıslık yaz
o gelsin bu gelsin.

bi gün ben gelicem o olucak![signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe keskin nişancı havaya atılan sigarayı bile anında vuruyor,Polat'ın kafası sabit bi şekilde 3-4 saniye tam hedefte vuramıyor çok abarttılar.

Ufak biyere bütün adamlar sıkıştırılıyo hepsi saçma sapan ateşler ediyo 1 kişi bile nerdeyse vurulmuyo millet boşu boşuna sıkıyor.

Bi el bombası atmak kimsenin aklına gelmiyor.

Kısacası dünkü bölüm bence çok saçmaydı zaten iyice baydı dizi.

Bakalım haftaya ne olacak :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaya süper olucak Rus Baron bile Polat'ın peşine düşebilir çünkü onu bile alt etti bunu öğrenen Karahanlı Polat'a yakın olmaya çalışabilir.
Spoile falan değil sadece tahmin.

El Bombası konusuna gelince keşke atsalardı 3 yıl önce çekilen Deli Yürekteki çatışma sahneleri bile gerçeğe daha yakındı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

çok varoş bi bölü olduğu söyleniyo, çekimelr flaan dandikmiş o kadar ateş ediliyomuş arabalara bişey olmuyomuş falan[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
lol araba olayı tamamen komedi hiçbir mermi arabanın kaportaya gelmiyor gelse gelse camına geliyor yada adamı vuruyor.Aimhack[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Testereyle Ivanovun sekreteri pusunun biraz ilersinde konuştukları sırada testere "nezaman planladınız bunu" diyo adam "2dk önce, buraya gelselerdi hepsi ölürdü" gibilerinden birşey diyodu diye hatırlıyorum. Yanlışmı hatırlıyorum? Tam olarak o repliği hatırlayan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Freak, 13 Haziran 2004 10:44 tarihinde demiş ki:
Şu Testereyle Ivanovun sekreteri pusunun biraz ilersinde konuştukları sırada testere "nezaman planladınız bunu" diyo adam "2dk önce, buraya gelselerdi hepsi ölürdü" gibilerinden birşey diyodu diye hatırlıyorum. Yanlışmı hatırlıyorum? Tam olarak o repliği hatırlayan var mı?

"2dk once planladik, daha once planlasaydik coktan olmus olurlardi."
diyor :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bu kurtlar vadiside amma karıştı yav :)

bence ,
aslan bey kurtulamayacak yani aslan bey ölecek
nesrin tam intihar ediyorken kızı tıkırtılar yaparak onu kurtaracak
nesrin bu dizide olacak
pala olmayacak oda ölecek

hüsrev ağa ve laz ziya bir yolunu bulup hapisten kurtulacak

bu akdar düşünebildim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kitabın adı hiram abbas değil bay pipoydu. hiram abbas öldürülen adam

zaten yazarı soner yalçın kurtlar vadisidne konsept danışmanı, yani kitapalrdan esinlenmeler dikkat edilirse bol bol görülür[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya yemısım baronu bı baron gıder dıger baron gelır osman sınav gıtsın yenısı gelsın zaten 7 bolum fln kalmıs bıtırırler yakında ama bence onun gıbı bı dızı daha gelemez'!!!![signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
Coming Soon... Dj Sam & Dj Bone Kralsınız!!!
Xhearon Uo Shard
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...