Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 silahlı bütün diziler yasaklansın herkes birbirine çiçek versin polyanacılık oynasın.birazda belimizde çiçek taşımaya özenelim dimi?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bakın bu dizileri şikayet edenler çok diziyi izlemese dahi işlenen milliyetçilik duygusu onu rahatsız ediyor ve karalama kampanyasına başlıyor. Devlet'in pisliğini gösteriyor buna inananlar ve hükümeti destekleyenler karalamaya başlıyor. Irkçılık yapıldığını sanan rtük gibi berbat bir kuruluş karalamıyor direk kapatıyor yani 5 milyon kişi izliyorsa 3 milyon kişi nefret ediyor bu diziden bu yüzden de normaldir diye düşünüyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 milliyetçilik duygusu niye insanları rahatsız etsin ki ırkçılık yapıldığını niye düşünsünler yahu zencilerimi kesiyolar dizide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Alemin en kral dizisi.. Bölüm kaçırmadan izlediğim tek dizi..[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ya gazeteler kurtlar vadisi var diyor nasil is ?[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: -Mandrake-, 02 Haziran 2004 20:31 tarihinde demiş ki: milliyetçilik duygusu niye insanları rahatsız etsin ki Bazı kesimler milliyetçiliği faşistlik ile bağdaştırıyor da o yüzden ve fazlası var ki bu ülkede yaşayıp bu ülkeden nefret edenler var (olaylar demiyorum ülke diyorum)! said: ırkçılık yapıldığını niye düşünsünler yahu zencilerimi kesiyolar dizide :) Sadece zencilerin öldürülmesi değildir ırkçılık bir Kürtün bir Ermeninin öldürülmeside ırkçılıktır. Dizide de bunun sanılacağı nokta Ermeni kuyumcunun öldürülmesidir ancak bu sadece senaryo gereği öyle işlenmesi gereken bir konuydu yada konuymuş :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 03 Haziran 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Çatır çatır Türkleri keserken RTUK ses cıkarmıyorda senaryo gereği kesilen ermenide yasak geliyorsa başlarım böyle RTUKe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 beraber başlıyalım belki olay rtük'ten çok daha yukarılara dayanıyordur o zaman biz başlasak bile birileri bizi susturur ve durdurur.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bugun kurtlar adisi var ama tekrar bolumu var benim bildigim yeni bölüm oynamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Abi ben ve birkaç arkadaşım diziyi terkettik.Çakır abimize yapılan bu senaryo oyunu sonrası diziyi izlemiyoruz. (Hırgürkan)[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ben 3 gün önce falan başladım daha izlemeye, 33 e geldim ama. Ben eski bölümleri bitirmeden RTUK kaldırmıcak yasagı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 10 Haziran yeni bölüm, 24 Haziran Yaz Finlali. Daha 3 bölüm var.En çok ben yaz finalini merak ediyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Yaz finalinde ceza alıcak bir bölüm yapar Osman Sınav :) yapsın zaten özlemişiz kan görmeyi :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :) konseye bomba düşer[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 heyyyyyyyyyt bi hafta dizi olmadı diye 2. sayfayı mı layık görüosunuz bu topici konuşun leyyyyyyn imzama bakın akıllı olun!!!! :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 07 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 burası cerrahpaşa loo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 cerrahpaşanın da kökü kalmadı öle keserim kafanızı konuşmayın leyyyyn[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tikatli olun gelip rtük buradan konuyuda kaldırmasıın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ewt dikkat etmek lazım burası TÜRKİYE[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Eminönü Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinliklerinde bir konferans veren Prof. Dr. Orhan Kural, gençleri sigara içmeye özendirdiğini ileri sürdüğü Kurtlar Vadisi dizisinin yayınını durdurmakta kararlı olduğunu söyledi. Kadırga Kültür Merkezi'ndeki konferansta öğrencilerle buluşan Orhan Kural, çevre konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti. Bazı televizyon dizilerinin gençleri kötü alışkanlıklara özendirdiğini savunan Orhan Kural, Kurtlar Vadisi adlı dizinin her bölümünde sıklıkla sigaraya yer verildiğini ileri sürerek, dizinin durdurulması için mücadele ettiğini söyledi. Bunun için mahkemeye başvurduğunu ifade eden Kural, "Bu dizi, sigara firmasından aldığı destekle sigarayı özendirici yayın yapıyor. Ben bu diziyi durdurmak için dava açtım ama dava açtığımın gecesi arabamın camını kırdılar" dedi. al işte bi mankafa daha buyrun burdan bakın [signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Haziran 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: eagle_dnz, 07 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki: heyyyyyyyyyt bi hafta dizi olmadı diye 2. sayfayı mı layık görüosunuz bu topici konuşun leyyyyyyn imzama bakın akıllı olun!!!! :) iyi de bu gaz niye? sanki oskarlı kbir eser mi? bekle perşembe konuşulur yine[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bu arada duyduguma göre TRT de Kurtlar Vadisi ve bir kaç diziyi daha Devletin koymuş oldugu reklam kurallarına uymadığı gerekçesiyle RTÜKe şikayet etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tabi dizi 40 dakka reklamlar 1 saat olursa şikayet ederler...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çok yerinde bir karar aynı şekilde bizde şikayet edelim Show tv reklam vermeyi bedavamı yaptı anlamadım kurtlar vadisinin reklamlarında fotoğrafçı bile reklam veriyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 virus aksine pahali adamlarin 1 hafta boyunca en cok rating aldiklari saat persembe ak$ami 21:30 oraya haliyle arkayi dortleyelim der gibi reklam aliyolar reklam verenlerde kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diyip cok para veriyolar bu normal bi$ey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar