Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• Admin
silahlı bütün diziler yasaklansın herkes birbirine çiçek versin polyanacılık oynasın.birazda belimizde çiçek taşımaya özenelim dimi?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın bu dizileri şikayet edenler çok diziyi izlemese dahi işlenen milliyetçilik duygusu onu rahatsız ediyor ve karalama kampanyasına başlıyor.
Devlet'in pisliğini gösteriyor buna inananlar ve hükümeti destekleyenler karalamaya başlıyor.
Irkçılık yapıldığını sanan rtük gibi berbat bir kuruluş karalamıyor direk kapatıyor yani 5 milyon kişi izliyorsa 3 milyon kişi nefret ediyor bu diziden bu yüzden de normaldir diye düşünüyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 02 Haziran 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
milliyetçilik duygusu niye insanları rahatsız etsin ki

Bazı kesimler milliyetçiliği faşistlik ile bağdaştırıyor da o yüzden ve fazlası var ki bu ülkede yaşayıp bu ülkeden nefret edenler var (olaylar demiyorum ülke diyorum)!
said:

ırkçılık yapıldığını niye düşünsünler yahu zencilerimi kesiyolar dizide :)

Sadece zencilerin öldürülmesi değildir ırkçılık bir Kürtün bir Ermeninin öldürülmeside ırkçılıktır.
Dizide de bunun sanılacağı nokta Ermeni kuyumcunun öldürülmesidir ancak bu sadece senaryo gereği öyle işlenmesi gereken bir konuydu yada konuymuş :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...

[Bu mesaj hasansemre tarafından 03 Haziran 2004 10:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heyyyyyyyyyt bi hafta dizi olmadı diye 2. sayfayı mı layık görüosunuz bu topici konuşun leyyyyyyn

imzama bakın akıllı olun!!!! :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 07 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eminönü Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Haftası etkinliklerinde bir konferans veren Prof. Dr. Orhan Kural, gençleri sigara içmeye özendirdiğini ileri sürdüğü Kurtlar Vadisi dizisinin yayınını durdurmakta kararlı olduğunu söyledi. Kadırga Kültür Merkezi'ndeki konferansta öğrencilerle buluşan Orhan Kural, çevre konusunda herkesi duyarlı olmaya davet etti. Bazı televizyon dizilerinin gençleri kötü alışkanlıklara özendirdiğini savunan Orhan Kural, Kurtlar Vadisi adlı dizinin her bölümünde sıklıkla sigaraya yer verildiğini ileri sürerek, dizinin durdurulması için mücadele ettiğini söyledi. Bunun için mahkemeye başvurduğunu ifade eden Kural, "Bu dizi, sigara firmasından aldığı destekle sigarayı özendirici yayın yapıyor. Ben bu diziyi durdurmak için dava açtım ama dava açtığımın gecesi arabamın camını kırdılar" dedi.
al işte bi mankafa daha

buyrun burdan bakın

[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Haziran 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 07 Haziran 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
heyyyyyyyyyt bi hafta dizi olmadı diye 2. sayfayı mı layık görüosunuz bu topici konuşun leyyyyyyn

imzama bakın akıllı olun!!!! :)

iyi de bu gaz niye?

sanki oskarlı kbir eser mi?

bekle perşembe konuşulur yine[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Çok yerinde bir karar aynı şekilde bizde şikayet edelim
Show tv reklam vermeyi bedavamı yaptı anlamadım kurtlar vadisinin reklamlarında fotoğrafçı bile reklam veriyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...