Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
O bu değilde şu Halitin ailesi fıs oldu ablası vıdı vıdı yapıyordu bir karizma gidiyordu Halit öldü Osman abide unutturdu oyuncular fazla paramı istedi ne oldu yoksa 40nın çıkmasınımı bekliyor biraz kopukluk oldu keşki ogün halitlen beraber ablasınıda öldürseydi en azından böyle kopuk kalmazdı.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Önceleri tahmin yapabiliyoduk bölümler hakkında şöyle olacak böyle olacak diye o çok büyük bir zevkti ama artık saolsun Kurtlar Vadisi ekibi öyle sonlar yapıyoki hiç bişi kuramıyosun doğru düzgün. Diziyi kötülediğim yok şu an Kurtlar Vadisi ve Avrupa Yakası dışında bir dizi de seyretmiyorum sadece konu olsun biraz eğlenelim istedim. Ben böyle diyince Kurtlar Vadisini izleyenlerin sayısı yarıya inecek diye birşey yok zaten. Eet Cerrahpaşayı naptılar o da merak konusu şu an Testere abilerinin k.çı sıkıştı bi de onlar çıkarsa Testereden izinsiz doğrayıverir vala.
Mesaj tarihi:
Valla ben son bölümlerini hiç seyretmedim...Zaten kalbim dayanmiycak diye de korkuyorum:)
Ama sanki uzadıkça daha böyle mide bulandırıcı hale geliyor....
Keşke tadında bıraksalardı.ç[signature][hline]Tanrı'nın insanlığa ettiği en büyük lütuf...
Mesaj tarihi:
Dizi baştan beri yapı ibariyle gitgeller taşıyordu zaten ama bu aralar biraz arttı. Bu Çakır' ın zamansız çıkışına da dayanıyor olabilir sezon sonuna yaklaşmalarına da. Ne de olsa en geç Haziran sonunda tatile girecek dizi.
Mesaj tarihi:
yok ya bence gayet iyi durumda dizi ama her bölüm birileri ölüyo sonuna gelinio dizinin diosun yeni karakter gelio[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Zaten dizinin ana konusu bu. Yöentmenin de bastıra bastıra söylediği bir çok kez yinelenerek dizi içersinde anlatıldı ve ufak ipuclarıyla hissettirdigi de bu. Dizinin konusu mafyada biri gider digeri gelir. Boşluk kalmaz. Hatta Polat Türiyede mafyayı bitirecez dediği anda mezarlıkta bir cocuk digerine "burası benim burda su satmıcan demedim mi?" sözünü söyleyerek yukardan temizlesek bile aşağıdan geliyor imajını bastıra bastıra vermiştir.

Ayrıca dizi zaten bu sene bitmeyecek.
Mesaj tarihi:
Polat Nesrine ben meralle evlenmem dedi merale dikkat edin napacağı belli olmaz dedi.

Baron testerenin kalemini Ziya ve Hüsrev ağa için kırdı ama o sırada Testereyi Ivanovla anlaşmaya gönderdi.

Diğer taraftan Ziyadan ve hüsrev ağadan izni alan polat testerenin 3 stratejiik mekanına baskın düzenledi başarılı oldu ama testere tınmadı tabi 1000 adamım var 100 ü ölse kaç yazar dedi.

Meral gelinlik diktirdi kendine özel tam giydi gelinliği babasını öldürmeye teşebbüs etti bu sırada arkadan birisi(Nesrin gibi merali vurdu çünkü nesrinin kızı meralin dedesini öldürmeye teşebbüs etceğini öğrenmişti teyzesinin telefonunu dinleyerek)

Diğer yandan gazı alan polat testereye tam baskın yapmak üzere peşlerine düştü ama o sırada aslan beyden şifreli mesaj geldi (T9 sözlük usulü klasik mesaj) "Ruslarla testere pusmuşlar baseden çıkmıyolar"diye:) ve reklam girdi en kısa böle özetleyebildim.
Mesaj tarihi:
Bu arada aslanbeyin yolladığğı mesajı polat alınca durun dedi şoföre ama çok geç oldu o sırada şoförün alnına bir kurşun girdi direksyonu gizlenerek Abdülhey devraldı ve o sahne geçti.
Mesaj tarihi:
polat oradan rambo gibin kurtulur bakın sölemedi demeyin. Kalabalık çatışamlarda figuranlar eski türk filmlerini aratmadılar. Adamlar daha vurulmadan yerlere yatmaya başlıyorlardı. hala beceremiyorlar şu işi...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
ya polat kesin kurtulur da yaralanabilir hiç belli olmaz

polat yaralanır, laz ziya ve hüsrev ağa bu işi testerenin tezgahladığını ortaya çıkarır ve kendileri öldürmek ister artık...

bu arada baronun kalemi kırması göstermelik mi?
gerçek mi?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
bence kalemi gostermelik kırdı cunku kırana kadar hep testerenin lehine konusuyodu bianda kırdı yeter ulan susun der gibi :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
baronun kizi bu hikmetle isi pisirecek:) neden alinin babasiyla karsilasti:) hikmetle tanisacak yakinda hikmette dolu kiz ariyor:)
bide laz ziya nebicim guluyor yaw[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Mesaj tarihi:
Masal degil, gercek muya
her yasa, her ayagaa muyaaaaaa
--------------------------------
Delirmemek mumkun deil !
--------------------------------
Testere o kadar kolay bir rakip olmadigindan egerki testere'yi haklarsa polat'inda en azindan onemli bir yara almasi gerekir.[signature][hline]It's a good day to die !
Mesaj tarihi:
valla bugüne kadar reklamlara tahammül edip izledim ama dün gece mekanlar basıldıktan sonraki reklamda 10 dk kadar kendimi sıktım ama olmadı uyuvermişim sabah kardeşim kaldırdı hadi abi işe gideceksin dedi.
Uzun zaman sonra buradan öğreniyorum ne olduğunu.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
  • Yeni Oluştur...