hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: _Tora_, 14 Mayıs 2004 18:06 tarihinde demiş ki: bravo hasanemre iste hassas kurtlar vadisi izleyicisi... HELAL OLSUN herkezden bu ince davranısı bekliyoruz :P Başka kanallarda izlencek bişiy olsa izlerdim ama biliyorum zerda,istanbul masalı falan oluyor onun için bırak dedim biz bu diziyi izleten show tv kazansın.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bu haftaki bölümü süperdi gelcek haftaki daha güsel olcek :)[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 onun orda gülmesinin sebebi; kapıdayken mesaj atması. önce elif'in ismini görünce güldü. mesajı açınca tipi değişti.[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 çok kalsik olur ya gerçi dizide holywooddan araklama ir sürü şey var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Son bolum cok saglam bitti. yani her bolum sonunda haftaya ayni saatte turkiye'de hayati bi kenara biraktirip kurtlar vadisine dokuyorlar butun insanlari helal olsun. Simdi kafada bi dunya soru ? Polat Elif'i kurtarmak icin ne yapacak? Acaba Meral Laz Ziya'ya silah dogrultacakmi? Nazo'ya tecavuz eden sahis polis'e neler anlatti? Testere Necmi Tuncay'in pesine nasil dusecek? Bu arada 24 saat doluyor sayin Testere Ivanov a gidecekmi? giderse geri gelebilecekmi :)? Dusunceleriniz ile aydinlanmayi beklioruz. Bol sans[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 birisinden kisa özet(uzun da olur da topici bölmeyelim) istesem bi de yazsa ben de bilgilensem belki seyretmeye baslasam fena mi olur??[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Convi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aslinda bunu ayri bir konu olarak acsakta olur. bence seyret. ben yaklasik olarak 11-12 bolumdur seyrediorum. daha onceleri seyreden arkadaslarima ulan manyakmisiniz olm cnbc-e buffy x files vs. bu nedir kurtlar vadisi.. die satasiyordum ancak 2 bolum seyrettim arka arkaya, sonra olay koptu bende. bilgisayarciyim, aksamlari extralar olabiliyor. persembe aksamlari 100 ise 200 diyorum servis bedeline gitmiorum gidersemde dvd sini temin edebilecek vede seyrederken keyif alabilecek kadar para kazaniorum. ama kazanmasam canli (persembe aksamlari) seyretsem daha iyi tabiki.[signature][hline]It's a good day to die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Kurtar Vadisi Adlı bu topicde 1000. msjı atmaktan dolayı gurur duyuyorum :) Diziyi yeni izlemeye başlayan biriyim ne nedir hiç bilmiyorum ama taktir etmek lazım gerçekten bukadar ilgi çekiyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Erdal: Tabii ki de oğlumuzun adı hüsrev olacak nazo!!! : )[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Pascal, 15 Mayıs 2004 22:40 tarihinde demiş ki: Erdal: Tabii ki de oğlumuzun adı hüsrev olacak nazo!!! : ) nihahahahahahahahahahahahaha niye abüser düül[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 allaha sukur kazasız belasız çarptık-güllü adamım ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 erdal a bak be bu kıza da verdi ayarı helal yürü be erdal ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Erdal elifin arkadaşı avukata bu kıza kimbilir daha kimlere verdi ayarı :)) psikopat ruh hastası olmak lazım galiba bu devirde :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Valla benim bildim ona ayar denmiyor tecavüz deniyor. Tecavüzcü olmaksa dileğin psikopat olmana gerek yok ama hafiften sıyırmış olman gerekli bence. :) [Bu mesaj ghaldszar tarafından 17 Mayıs 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ama helal olsun delikanlı adammış[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kalsın öyle delikanlılık. Hamile kadınları arabadan atmak, genç kızlara eroin ile uyuşturup tecavüz etmek, kendi babanı öldürmek, kadınları kaçırıp işkence etmek, insanları sırtından vurmak. Gerçekten delikanlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Abuzer kömürcüyü öldürdüğünden beri kılım adama[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ya o adama başından beri kılım ama iyi rol yapıo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 o babasını öldürdügü bolumde cok psikopattı harbiden cok ii psikopat rolu yapıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 herifte ayrıca bi çocuk yapma isteği var ve zaten onu psikopatlaştıran ve tecavüze yeltendiren bu kısır olduğunu kabul etmiyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kısır değil Züriyetsiz :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 walla ya ne bu istek-arzu...diziyi izlerken ayaa kalkamıom ya erdal arkamdaysa die :)....şaka bi yana kısır deil o adam yaws kalkmıo :P :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Erdalı bizim avukat kızlardan biri öldürücek bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okto-bus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Harbiden cok guzel bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar