Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 show tv'nin sayfasından izlenebiliyor bütün diziler ve bütün bölümleri yakında koyarlar oraya[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 carsamba tekrarini veriyolar artik superdi hakkaten kafayi keserken bi yirtilma sesi geldiya:)[signature][hline]
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 polatta titredi yani konusamadı :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Awacs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: -Mix-, 06 February 2004 01:09 tarihinde demiş ki: superdi hakkaten kafayi keserken bi yirtilma sesi geldiya:) Hasta.. :)[signature][hline]
Stf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 çakıcı nuriş kardesler kavgası baslıcaktı ne guzel hemen oldurduler birini cıkcık "boynuzları agır geldi dustu geyik" diyodo metin hee ilerki bolumlerde cakıra sanal pokemon derse oburu sasırmayın ayrıca baya bi killbill kokuyodu o kafa kesme sahnesi :P ben beklerdım çakır katanayı alsın uçsun oraya diye ama nerdee [Bu mesaj Stf tarafından 06 February 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yanlız başta bi piskopat sahne daha vardı.Toplantıdaki heriflerden biri oto hırsızının elini yakıyolardıya.polat kafayı kesincede o herifin yüzünde bi gülümseme beliriyodu:)[signature][hline]
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu vcd ler tek bölüm tek bölümmü? ne kadar zamanda bir çıakcak[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi...
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 dün akşam ki bölümü öldürüd beniya polat ne güzel yaptı o metine gıcık olduydum zaten çöpçüde gral olcek polatın yanında :)[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 çöpçü karizma oldu ya :) mükemmel bölümdü dünkü yaşa polat baba RACON KESMİYORUM....KAFA KESİY0RUM!!! CAART :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Xenophoq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 RACON KESMEM KAFA KESERİM CAAAAAAAAAARRRTTTTTT HELAL ADAMA NASIL BİR MİT> AJANI ARTIK ANLAMIYORUM KESMEDİĞİ HERİF KALMDI AUZHAUZHAU[signature][hline]8-) Ruxlehoos Quathemoc 8-) Etheria
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Müthiş bir dizi bu ya 24 mok yemiş bunun yanında sinema filmi yapmaları lazım bunu acilen İşin yoksa 1 hafta daha bekle oooof[signature][hline]bla bla bla ...
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 MUKEMMELDI.KAFA KESMESİ CARRRRTTTTTTT. EL OPTURME SIRASI CAKIRA GELDI HAHAHAH. MUKEMMEL OLCAK BUNDAN SONRAKI BOLUM . CERAHHPASALILAR ARKADASINDA TESTERECI FELAN . TESTERECI 2. TOMBALACI VAKKASI OLABILIR DIKKAT EDELIM :P OOPPS caps[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 İlk önce cerrahpaşalılar kurtulucak o sırada testerede gidicek çünkü testereyle çakır ters düşmeye başladı. Ayrıca testere Laz Ziya yı istiyor. Çakırla birlikte Laz Ziya yıda karşısına alıcak belkide Hüsrev Ağa kaldırabilir ortadan onu.[signature][hline]bla bla bla ...
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bence Şahin agayi ziyarete giderken bi bokluk olcak gibi yolda. ?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ama iyi kanattı merla testerenin dudağı laz ziya öğrenirse........ halit-testere & çakır-laz ziya heyt be[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Af çıksada Şahin Ağa hapisten çıksa artık süper olacak. En sevdiğim tipleme dizideki. [Bu mesaj Evolution tarafından 07 February 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: blackchaos, 06 February 2004 23:02 tarihinde demiş ki: Müthiş bir dizi bu ya 24 mok yemiş bunun yanında sinema filmi yapmaları lazım bunu acilen İşin yoksa 1 hafta daha bekle oooof 24e laf yok bikere. onun yeri ayri bunun ayri:)[signature][hline]
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 şahin aga bi ara trt de ferhunde hanimlarda oynuyodu, deli kızın sevgilisi Servis şoforu :) gral oyuncudur.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Zaten adam tiyatrocu. Aşmış oyuncu.
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hüsrev aga ile Laz ziya' nın arası çok iyi. İlk etapta onların arası açılacak. Bunun da nedeni Erdal ve Polat-Çakır olayından doğacak. Şu anda bunun zemini hazırlanıyor.
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 laz ziya ile cakirin arasi nesrin yuzunden bozulucak[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Laz ziyanın kızı ile testere sevişicek o arada ruslar konseyi zorluyucak... Piskopatlarda önüne geleni kesecek nesrin çakırdan ayrılmak isyicek... Bak demedi demeyin
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 baron un ölmesini engelicek çakır husrev le ziya testerey iyok edicek.laz ziya ile çakırın arası açılcak laz ziya kızını asıcak[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 tamamini simdi izledim sonu cok iyi olmus:) polattan kimse boyle birsey beklemezdi[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 niye nasıl niçin kaçırdım bu diziyiii!! [signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi...
Öne çıkan mesajlar