MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 demin tv de gördüm Kurtlar Vadisi Müzik albümü çıkıyormuş[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bu dizide iyi müzikler var ama kaset olucak kadar değil Deli Yürek'in kaseti gayet iyiydi ama bence bu o başarıyı yakalayamaz. Dizi kısmında Deli Yüreğe fark attı ama musicde zor gibi geliyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bence müzileri güzel , yani ben seviyorum (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya dünkü bölümü kaçırdım(çakırla can polatın tombalacıyı gemide yakaladıkları bölüm) sinir oldum diziden nefret edenler bile çok güzeldi diyo!![signature][hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Asiyenin üstüne tanımam.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: hasansemre, 27 January 2004 13:08 tarihinde demiş ki: internetten ben izlemeyi bi kere denedim çok berbat oluyor ya zevk alabiliyormusun ? baska bir yolu olsa:) artik alistim.. biri bunlari ceksede kazaada share etse yurtdisinda digiturksuz insanlar bayram etse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 KURTLAR VADİSİNİN GEÇEN HAFTA ELEKTRİK KESİNTİSİ YÜZÜNDEN BİRÇOK İSTANBULLUNUN İZLEYEMEDİĞİ BÖLÜM ŞU AN YAYINLANIYO HABERİNİZ OLA[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 iyide neden bağırıyosun ki :)[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 SPOILER ISTEMEYEN BAKMASIN!!!!!!! Derya’nın nabzının durmasıyla duran bir zaman... Tombalacı’nın lehine akan bir zaman... Yelkovanla akrebin her hareketi Çakır’ı inciten bir zaman... Polat’ın geçmişinden an an götüren zaman... Ve kumarhane... Son bir kumar oynamak için Çakır, Polat ve Tombalacı’nın biraraya geldiği ölüm ve intikam çatısı... Çakır ve Polat için daha dün gibidir, Derya’dan akan kan, Elif’e saplanan kurşun. Gök kurşun rengi, kumarhane kan rengidir. Artık vakit intikam vaktidir. Gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğuna yetmez bu vakit! Kurtlar Vadisi’nde intikam, gözden akan bir damla kandır... Türkiye'nin Kurtlar Vadisi bu haftada harikulâde ve etkileyici bir bölümle karşımıza çıkıyor... Aksiyona doyacağımız ve birazcıkta olsa vahşet içeren bir bölümle karşı karşıyayız... Tombalacı'yı kumarhaneye bağlayan Çakır ve Polat ona ne gibi işkenceler yaparak öldürecek? Polat ve Aslan eroin sehemine karşı ne yapacak? Polat ve Elif'in ilan-ı aşk hakkında konuşmaları... Baron'un Samuel, Ester ve Nedim'le konuştuğu önemli konu ne? Şahin Ağa koğuştan ne gibi sürprizlerle ayrılıyor? Ve Çakır'ın, Baron tarafından İstanbul Sefiri seçilmesi ve daha birçok sürpriz bu hafta Kurtlar Vadisi'nde... Oba herifler iskence edicekler sakamaka:) hehe kurtlarvadisi.gen.tr den alintidir...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yatın altına bağlıyolarmış,çakır kurşunu yalıyıp silaha yerleştirip ağzına sokuyomuş,kafasına sopayla vuruyolarmış,sora galiba polat çekiyomuş tetiği diye duydum ama deil galiba sitede farklı gösteriyo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 January 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 kumarhaneye bagliyorlar diye gordum[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 öle galiba sitede öle fragman indiriyorum bakalım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 İstanbulun idaresi Çakıra veriliyor fragmandan anladıgım kadarıylan ÇAkır baltaylan kendinden geçiyor Polatta son noktayı koyuyor çok güzel bir bölüm olacağa benziyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 tüh ya geçen bolumu izliyemedim.tekrarınıda kaçırdık dün napalım işallah bugun ki gusel olur[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bu arada çıkmış Kurtlar Vadisi VCD si dizileirn bölümleri var görüntüler güzelmiş vs vs ben albümü merak ettim[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ölüsüne sıkıyo ne acısın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Elifin sarhoşluğu süperdi. Özellikle canım ve cicimler hakkında yorumları. Bir de Çakırın eşine bağırıp bağırıp ulan bunların bütün aile deil bu kadın kesin beni bu akşam keser diye tırması süperdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Absolut, 30 January 2004 02:23 tarihinde demiş ki: Elifin sarhoşluğu süperdi. Özellikle canım ve cicimler hakkında yorumları. Bir de Çakırın eşine bağırıp bağırıp ulan bunların bütün aile deil bu kadın kesin beni bu akşam keser diye tırması süperdi. bunlara + olarak tombalacinin merdivenlerden halı gibi yuvarlanmasıda süperdi. :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tombalacıyı hakkaten feci biçtiler yani ben gaz oldum çakır sopayı indirirken heyt be. bu arada şarabı eliyle açan ilk türk POLAT[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bölüm iyiydi harbi Oktay Kaynarca çok iyi cezaevi arabası fantaziside çok iyiydi. Bıldırcın rulz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ehhe çok temiz bi bölüm oldu,fazla stres yapmadı hatta en temiz bölümlerden biriydi nerdeyse bütün işler yolunda gitti,pek sevmedim ben,işler karışık olunca daha heyecanlı oluyo[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya O Tombalacının Biçildiği anda bi hoş oldum :([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 O tombalacının ayalarına vurmasını bekledim vurmadı :) o lafı dedikten sonra öldürsen nolur be lafı sokmuş bi kere artık. Kan lekesi biraz garipti vişne suyu gibiydi.Daha koyu yapmalılardı en azından gerçek kan bulabilirlerdi. Bu dizinin en güzel sözü ise yine Şahin Ağa dan -Müdürrrr E tipi F tipi H tipi Alfabeyi biz yazdık. Geçen bölümkü sözü ise süperdi. -Dışarıya çıktık bi puşt vurucaz diye alem olmuş puşt oğlu puşt :) Kılıcın lafı da güzeldi. -Karahanlının buyruğudur İstanbul bundan böyle senindir. -Süleyman Tuğrayı almadan Süleyman oldun nerden buluyorlar bu sözleride yazıyorlar ya.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şahin ağa süper ya son bölüm değilde, ondan önceki bölümde şişleme olayını okadr süper anlattıki yani (: adam harika ya sesi vs[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar