gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya zaten son 6-7 aydır bakmaya çalışıyorum. nedense hep bana çok saçma bi dizi gibi geliyo. yani konu tamma ama bence aksiyon sahneleri igrenç. dünde izledim dünkü bölümde bence saçma sapandı. hangi güç ya herşeye elini atıcak. doğu gibi devletin en büyüklerinden birine bu oyunu oynucak. devlete karşı savaş açıp kazancak. sonra konsey üyeleri diyoz adamlar 2 tana korumaylan geziyolar. bırakın bu işleri osman sınav varken 2 kişiylemi geziyodu bu adamlar. bu kadar basit yok etmek olurmu bu adamları. saçma sapan bi bölümdü işte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kurtlarda ben de zaten aksiyon hic aramadım bence hic yapmasınlar daha ii.tadı cıkmıor :P.olsa bile o da komedi turu oluyor. halonun lafları super.hele dun o cenaze arabası neydi olee heahu[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 nizamettin devletten olması bencede kuvvetli bir ihtimal.Cunku belgelerı yaktı ve gordugunde tepkısı hıcte sasırmıs gıbı olmadı.Bu tum konsey uyelerının yakalanmasında da parmagı olmasını yuksek ıhtımal.Cunku onlara en yakın nızamettın.Bu arada su yukarıda yazan komplo gercek olacak gıbı.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bence Nizamettin devletten degil tarikatten. Bir arkadas Nizamettin Polatin ölecegini bilip de yakiyor belgeleri demis alakasi yok o zaten o belgelerin içerigini önceden biliyor baskasi okumasin diye yok ediyor onlari o kadar.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Polat ölsün yeter.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Çok saçma bi bölümdü.. Özellikle o hacker'a çok güldüm =) "Hatta girildi! Meşgul Tonu Gönderildi" :-) ehuheu "Polat ben safiye acele gelmen lazım" Yuhh bea bu kadarda olmazki... Ayrıca polatı bayıltan adamda baya iyi bi nişancıymış tam damardan vurdu walla =)) Helikopteri uydudan kitledi adam ya. Bence dizinin vıcığı çıktı bi film çekip bitirsinler ![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kısacası yeni sezonda anlaşamadıkları herkesi öldürülebilmesi için açık kapı bırakmışlar. Anlaşamadığı karaktere peki canım öldün gitti deme şansları var artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: insight, 10 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: Çok saçma bi bölümdü.. Özellikle o hacker'a çok güldüm =) "Hatta girildi! Meşgul Tonu Gönderildi" :-) ehuheu "Polat ben safiye acele gelmen lazım" Yuhh bea bu kadarda olmazki... Ayrıca polatı bayıltan adamda baya iyi bi nişancıymış tam damardan vurdu walla =)) Helikopteri uydudan kitledi adam ya. Bence dizinin vıcığı çıktı bi film çekip bitirsinler ! kardeş Mosat'ta flnmı çalışıosun nerden biliosun olamayacağını?sonuçta bu bir dizi ve komplo teorilerine göre yapılıor komplo teorilerininde aksi ispatlanamas[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum [Bu mesaj paparnoz tarafından 10 Haziran 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya o hacker lı sahneler çok saçma ya. hani tamam başta bişey demedım de arabayı durdurmasına falan ondan sonrası baya bi ..çtı yok adamın sesiyle telefon etmeler yok helikopter durdurmalar amaan valla cıvıtmışlar.madem öyle bi teknoloji var adamlar o teknolojiyle dünyayı yok ederler be :D aha bak bush ..pnelik yaptı durdur uçağını düşür :P aha hayriye yenge eve baskın yapcak hemen arıyım kocasının sesiyle kandırıyım onu :P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 helikopter kilitlendikten sonra nasıl o kadar havada kaldı onu anlamadım ben ucurtmamı len bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Herneyse Basımız Sagolsun[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi ölmedi, ölemez..[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kıll bıll vol2 dekı olan olucak .Uma yumruklayarak tabuttan çıkıyordu polatta ole çıkıcak:)Ayrıca doğu bey giderse devlette gitmiş gibi birşeyolmıcakmı kardeşim yaf...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: insight, 10 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: Çok saçma bi bölümdü.. Özellikle o hacker'a çok güldüm =) "Hatta girildi! Meşgul Tonu Gönderildi" :-) ehuheu hah tam bunu dicektim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 para kırmak milleti gazlamak için ne varsa yapmışlar aha işte sevdiğiniz karakterler bunlar bölede götürürler demişler helikopteri durdurmadı kordinatı değiştirdi ... polatı teste tutuyorlar tarikata alıp yemin ettirecekler... safiye , elif yalan oldu ... halo ya hll ... nizamettine dötümle güldüm ... tuncay boy abdesti alsın ... kılıç sigarayı münasip bir yerine ... iplikçi ermiş biri ...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Polat kil oluyor o tarikate hayatta girmez.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sen angel iizlemişsin belli oluyor :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 banada oyle olcak gibi geliyor ama o bu son dizide sahneye cıkan hacker amcam kim onu bulamadim kimlerden yani dogu beye saldircak kadar taşakli adam kim olur[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: paparnoz, 10 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki: kardeş Mosat'ta flnmı çalışıosun nerden biliosun olamayacağını?sonuçta bu bir dizi ve komplo teorilerine göre yapılıor komplo teorilerininde aksi ispatlanamas İyi demişsin sonuçta bi dizi. E madem biz gerçekleri yansıtıyoruz diyolar biraz gerçekçi yapsınlarda inanalım.O telefon olaylarının olabileceğinimi düşünüyorsun? "Polat ben safiye başım dertte..vs.vs" O ordan yazıyla yazacak hiç beklemeden tekrar olacak!.. Bak sen! Saygılarla...! Mosat Türkiye Temsilcisi :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: insight, 11 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: İyi demişsin sonuçta bi dizi. E madem biz gerçekleri yansıtıyoruz diyolar biraz gerçekçi yapsınlarda inanalım.O telefon olaylarının olabileceğinimi düşünüyorsun? "Polat ben safiye başım dertte..vs.vs" O ordan yazıyla yazacak hiç beklemeden tekrar olacak!.. Bak sen! Saygılarla...! Mosat Türkiye Temsilcisi :lol: Bu soylediklerin imkansiz degil ki..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 11 Haziran 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Saçmalamayın ya.. Tek harflik ses koduyla adammı konuşturacaklar.. Fazla tv izlemeyin! edik : hatta " ya off polat" " elif ben ali napisan la" flnda dedirirler dimi. Safiye polata hiç başım dertte gel beni al demedi.Hani dese ses kaydından yaparlar dicem ama.. [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) [Bu mesaj insight tarafından 11 Haziran 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Impressive, 11 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki: banada oyle olcak gibi geliyor ama o bu son dizide sahneye cıkan hacker amcam kim onu bulamadim kimlerden yani dogu beye saldircak kadar taşakli adam kim olur tilkidir tilki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bencede yani tilki için çalışan birisi var tilki ile alakası[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Jandor, 11 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki: böyle bi programın çok kolay versiyonu bile var hatta türkçe yazıyorsun ingilizce olarak söylüyor falan hangi çağdayız bilmiyormusunuz? gayet rahat yapılır o ses olayı iyimisiniz arkadaşlar...bariz konuştu safiye ya. yok gel kurtar..vs.vs harfleri ses koduna çevirmekle kim kimi konuşturmuş..o zmn tayyip erdoğan'ı arayalım biz imfyiz borcunuz kalmadı diyelim. :lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: [b]Dogbert, 11 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki: tilkidir tilki yok tılkının yanında calısan tarıkatın adamı ayrıca beyler lutfen ya amcamın yaptıgı ses destırme olayı cok basıt bısı ya az ınternette dolasın sız bılem bulursunz ole bısı orada yapılan seylerın cogu hatta hepsı gercekte olan seyler bole seylere bıraz ılgım varda oyuz de 1-2 bısı okudm orada konusorum[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar