Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Animeyi takip ediyorum ama mangayı okumuyorum. Bu başlıkta mangadan spoil vermek yasak mı? eski mesajları okumak istiyorum ama spoil yemiyelim durduk yere.
Mesaj tarihi:
Zaten bu gidişle manga takip etmek zorunda kalacağım. Geçen haki ne biraz bakayım dedim deli bir spoil yedim. Onun yüzünden google'a girmiyorum :D
Mesaj tarihi:
Ben zaten anlamadım en abuk animelerde açılmış one piece gibi müthiş animeyle mangası ayrılmamış

öğrendiğim spoiler anime 482 izlemeyen bakmasın

Ace in öldüğünü adam spoilersız cart diye yazdı reva mı lan bu ace öldü diye cört diye yazdı 60bölüm önceden yuh!

Mesaj tarihi:
evet evet. ayrıca artık anime topiğine

koşun 626 çıktı
nereye çıkıyor daha o kadar olmamış

yazılmayacağı için çok mutluyum. meraktan ölüyordum görünce.
Mesaj tarihi:

akainu dayak yerken içimin yağları eridi. ellerine sağlık whitebeard dedenin.

ama cidden kötüye bişey olmuyo ya. whitebeard dedenin kaleyi yıktığı sahnede yumruğu direkt akainu yedi. şok dalgasından arkadaki kale yıkıldı, akainu olucak herif hala bıdı bıdı konuşuyo. ulan bi öl, ne bu uyuzluk.

hala olaylar çok yavaş geçiyo, ama hala baymıyo ya. ama yine de bitirsinler şu arcı, kalbim dayanmıycak artık^^

Mesaj tarihi:
Manga'da çok çok daha epik hissetmiştim şahsen ben, neden bilmiyorum ama bu bölümde o havayı yakalayamadım (Sansürden olabilir).Bu arch bittikten sonra tekrar manga'dan okumanızı şiddetle tavsiye ederim şahsen. Tabii düzgün scanlardan, online readerlardan değil (çözünürlük düşük mangafox'da falan). Mesela son sahne manga'da şöyle:

Son bölümü izlmeyen bakmasın (bugün çıkan)

http://www.tobeasian.com/wp-content/uploads/2010/03/16-17.png

Mesaj tarihi:
fortuna ya katılıyorum mangasında çok daha epic hissettirmişti, animede güzel aktaramamışlar. müzikleride iyi kullanamamışlar bence:

485

tüyler diken felan olur bi, heybetli bi müzik verilir adamlar sessiz sedasız uğurladılar en baba karakterlerden birini resmen.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...