Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 609 eh işte pek beğenmedim bu bölümü ama luffy nin korsanları teke alması süperdi.biraz daha güçlü olmalarını beklerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 anime 481 OP de kimse ölmüyor ama WB gidici .. Artık çok kalmaz bu arc da biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Op de kimse ölmez mi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 spoiler verme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 "pain and suffering" said: anime 481 OP de kimse ölmüyor ama WB gidici .. Artık çok kalmaz bu arc da biter şimdi burda OP derken açılış anlamındaki op mi yoksa OnePiece mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 SenariouS said: şimdi burda OP derken açılış anlamındaki op mi yoksa OnePiece mi ? One Piece anlamında kullandım.. Ne Luffy nin dövdüğü ne Zoro nun kestiği kimse ölmedi daha seri boyunca..Savaşta bile millet sadece ordan oraya uçuyor havalarda o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 482 izlemeden açma. uyarıom bak. Asce gitti... ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 anime 482 dikkat2-3 bölüm manga okumuştum merakımdan aman nasılsa birşey olmaz diye. anime tarihindeki en spo ölüme denk geldim. sdf. eeessüüü :( gerçi haketti, kaptanı canını veriyor orda, kendisi kaçsın diye. bu da yok papa. yok bize ev verdi. yetebiliyorsan çekip çıkar papanı ordan. yetemiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 482 FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Rakımı getirin içecem uleyn!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 482 Yalnız Akainu feci troll ya. Kaçan korsanları, Ace i trollemesini filan geçtim en büyük troll izleyiciye oldu ya. O kadar bölümden sonra yapılır mı bu ulan insafsızlar. Zaten deprem dede ölüyo, o bile yeterince şok oldu, üstüne bi de Ace ölürse yakarım bu gezegeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 482 allah rahmet eylesin . üşüyoruz ace reis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 elazulruby said: Amv izledim de. 00:40daki bölümü hatırlayamadım ya. Enel değil heralde. movie 3 de bölüm bossu butlerın dövüldükten sonra boynuzlarının eline verilmiş haliymiş http://onepiece.wikia.com/wiki/Butler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Geldi mi bu bölüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 geldi fazlasıylada üzdü bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Manga çıktı yumulun 610 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 okurken çok daraldım dün akşam nedense pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 3 haftalık text i bu haftaya koymuşlar of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 üfff yaaa kötü oldum izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Içim acıdı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Luffyde ciddi değişiklikler bekliyorum bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 483 ;( Güle güle reyis... ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 483 Çok feciydi ya of. içim burkuldu resmen. İdam edilseydi daha iyiydi ya, böyle ölüm gösterilir mi Luffy gibi çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar