ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 466 Luffy Whitebeard e dayılanırken savaş alanındaki herkesin dumur olması, savaşı kesip Luffy ye sus işareti yapmaları filan beni bitirdi ya mükemmeldi. Ahahahah donanmadaki askerler bile korkuyo Whitebeard sinirlenicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Hehehe valla baya iyiydi bölüm.Mangada bu kadar gazı verememişlerdi.Animede savaş baya sağlam gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Animesi mangasindan daha guzel :) mangada yerden dolayi eksik kalan yerleri felan ekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 zaten o çizim kalitesindeki mangadan nasıl böyle süper anime yaptılar taktir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Animede büyük savaş başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Luffy yardırr Luffy !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 mangada kaç hafta kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu hafta son olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 geçsin artık şu 1 hafta :P.çok merak ediyorum luffy den öte yeni dünyada neler olmuştur bu 2 yılda :P.yeni shibukailer(yanlış yazmış olabilirim :P)felan birde flamingonun bahsettiği en üstteki kişi kim acaba teachde bu arada baya bi güçlenmiştir en azından yeni gücünde daha bi ustalaşmıştır.çok daha imba birşey olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 En ust duzey adamlari zaten 2-3 kere gosterdiler bi marine evinde yasli yasli adamlar iste :) 29 unda cikicakmis yeni bolum haftaya yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 üşüyoruz luffy reis... CcC luffy CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yibis sublamadımı hala yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 mesajım silinmiş :P neyse bir daha soram bari 4 korsan imparator var diyorlardı.bunların 2 si shanks ve whitebeard diğer 2 sinden hiç bahsedildimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Valla bahsedilmedi diye hatırlıyorum. Ama bi ihtimal bahsedildiyse de Roger vardır bi de Dragon olabilir diyorum ben. Hoş korsan mıydı yoksa hep dedikleri devrimci olayı farklı bir şey mi onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Manga spo Galiba Shanks geldiğinde akainu "daha dün yontou bilmemne (burda isim verdi ama ben hatırlamıyorum) ile kapıştılar, şimdi burada!!" diyordu. Yanlış hatırlamıyorsam. yani şuan 1'inin adını biliyoruz, diğerini tanımıyoruz, wb ölü, shanks hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yok bahsedildi 1. tanesi bilmem ne mama kizini moriali actte kurtariyor luffy hatta (azgin domuz kiz olan) 2. cisinden shanks bahsediyor wb marinelere saldiriken o arkadan dalicakmis felan diye marineler konusuyor sonra shanks elemani iknaya felan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yonkou 4 yonkou : WB (ölü), Shanks ,Kaidou, Bigmom. Son ikisinin sadece ismi geçti bir sey bilmiyoruz haklarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu shanks diğer korsanlar hatta wb 20 yıldır bulamamış şu hazineyi.(ki wb 20 yıldır new world de :P) bizimkiler daha yeni girecek new world e hatta new worlde girene kadar bi 1 yıl geçer.5 yılda biter diyordumda rahat en az 10 yıl devam eder bu seri :P 600 bölüm oldu daha hiç birşey bilmiyoruz lan :D dragon kimdir,4 imparator kimdir,D nin anlamı ne,hükümetin amacı ne ohoooo 10 yıldan aşağı bitmez,ki 10 yıl bile az geliyor bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 neden bitmesini istiyunuz ki zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 WB olurken one piece var ben gordum diyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 moria deniz diplerinde çürüyesin emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 One piece ezerrr ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 resim çopk doğru bu sırada... bleach = kızı kaçırdı kurtarın leeeynnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bleach baymaya başladı zaten, hep aynı şey. naruto güzel ama pek belli olmuyo, bazen süper oluyo bazen kötü geliyo. kalitesini sürekli arttıran bi one piece var. her bölümde güzelleşiyo git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar