Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

466

Luffy Whitebeard e dayılanırken savaş alanındaki herkesin dumur olması, savaşı kesip Luffy ye sus işareti yapmaları filan beni bitirdi ya mükemmeldi. Ahahahah donanmadaki askerler bile korkuyo Whitebeard sinirlenicek diye.

Mesaj tarihi:
geçsin artık şu 1 hafta :P.çok merak ediyorum luffy den öte yeni dünyada neler olmuştur bu 2 yılda :P.yeni shibukailer(yanlış yazmış olabilirim :P)felan birde flamingonun bahsettiği en üstteki kişi kim acaba

teachde bu arada baya bi güçlenmiştir en azından yeni gücünde daha bi ustalaşmıştır.çok daha imba birşey olmuştur
Mesaj tarihi:
mesajım silinmiş :P neyse bir daha soram bari

4 korsan imparator var diyorlardı.bunların 2 si shanks ve whitebeard diğer 2 sinden hiç bahsedildimi?
Mesaj tarihi:

Manga spo

Galiba Shanks geldiğinde akainu "daha dün yontou bilmemne (burda isim verdi ama ben hatırlamıyorum) ile kapıştılar, şimdi burada!!" diyordu. Yanlış hatırlamıyorsam.

yani şuan 1'inin adını biliyoruz, diğerini tanımıyoruz, wb ölü, shanks hayatta.

Mesaj tarihi:
Yok bahsedildi 1. tanesi bilmem ne mama kizini moriali actte kurtariyor luffy hatta (azgin domuz kiz olan) 2. cisinden shanks bahsediyor wb marinelere saldiriken o arkadan dalicakmis felan diye marineler konusuyor sonra shanks elemani iknaya felan gidiyor
Mesaj tarihi:
bu shanks diğer korsanlar hatta wb 20 yıldır bulamamış şu hazineyi.(ki wb 20 yıldır new world de :P)
bizimkiler daha yeni girecek new world e hatta new worlde girene kadar bi 1 yıl geçer.5 yılda biter diyordumda rahat en az 10 yıl devam eder bu seri :P
600 bölüm oldu daha hiç birşey bilmiyoruz lan :D dragon kimdir,4 imparator kimdir,D nin anlamı ne,hükümetin amacı ne ohoooo 10 yıldan aşağı bitmez,ki 10 yıl bile az geliyor bana :P
Mesaj tarihi:
bleach baymaya başladı zaten, hep aynı şey.

naruto güzel ama pek belli olmuyo, bazen süper oluyo bazen kötü geliyo.

kalitesini sürekli arttıran bi one piece var. her bölümde güzelleşiyo git gide.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...