Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi tek merak ettiğim şey (sadece animeyi takip ediyorum) aldığım bi kaç spoiler a göre ace idam edilio falan filanda luffy bunun intikamını almak icin Marshall D. Teach ile kapısmıyo mu ? yani hala blackbeard ı dövemedi mi ? birisi pm ile spoiler versede razıyım ...
Mesaj tarihi:
magellan olayı anlık bir olaydı. Onun atağını yersen yapacak pek bişi yok. Güçlerini kullanamadan yedi o atağı ama luffy fiziksel dövüştüğü için yaklaşamaz ha diyince elemana. Görüldü zaten magellan kombatından önce.
Mesaj tarihi:
Teach ile Luffy tam zıt karakter zaten. Bunu bize Skypia'ya gitmeden önce güzelcene açıklıyor Oda abimiz. Ama Teach ne acıdır ki Luffy'nin hayallerine saygı duyan bir adam olduğu için; Teach'in, Luffy ile istediklerinin aynı olmasından öte, o hayalleri hangi yollarla elde edeceği önemli olan. Unutmayalım ki "D."
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

elazulruby said:

Daha 600. bölümde olup da sonu hala gözükmeyen ve yakın bir zamana kadar da bitmeyecek olan bir mangadan bahsediyoruz sonuçta burada.

abi şunu deme yav... :(

Tamam abi hiç bitmeyecek işte ne güzel. Biz de sonsuza kadar okuyacağız.
Mesaj tarihi:
Hayır abi lütfen 3-4 seneye bitsin ki yaklaşık 150-200 chap daha demek bu. Zaten ben nadasa bırakarak okuyorum artık.

Yeter ya. Başbakan olacam Jump okuyacaz "sonra başbakanın internet geçmişini ortaya çıkardık şok şok şok!!" diye çıkartacaklar Nami'yi, Robin'i manşetlere o olacak. 4chan'da falan yazarlar "lol turks has weebo prezidant" diye.

Gerçi One Piece bitse 2 Piece gelecek, değişen birşey yok bizde ömür boyu manga okur anime izleriz artık.
Mesaj tarihi:
Mangasıyla arasında çok bir ara yok sadece savaşları çok uzatıyolar. Naruto mangası mesela kafadan 1 sene önde gidiyor.

Ama bitmesi zor, herbirinin ayrı güçlenmesi anlatılacak muhtemelen sonra birleşip gene çıkacaklar yola:D
Mesaj tarihi:
Ana hakkat adam manga demiş, kusura bakma.

10000 sayfayı da çeviren fansub bulamazsın Türkiye'de, o kadar fanboy/girl yok yani ülkemizde.

Konu ile alakasız ama en basit örnek mangastream Fairy Tail'ı daha sub etmedi diye başına yıkacaklar siteyi, twitterda yazılanlara bakılırsa.
Mesaj tarihi:
animenin son sahnesi tek kelimeyle muhteşemdi. ifadeler filan yardı.
e nihayet dedim ben de... kaç bölümdür bekliyoruz.

bu arada bütün serilerin anime-manga topikleri ayrı. neden burda tek başlıkta konuşuyoruz hepsini? 92 sayfa olmuş.
tek topik olması pek sorun değil de arada spoiler yiyorum mangadan konuşulduğunu farketmeden, ondan dedim.
Mesaj tarihi:
bence en geç 4 yıla biter.olmadı 5 yıl.
bellide olmaz ama bi 10 yıl sürsede şaşırmam :P.bu seriyi baştan beri okuyanlar çocuk sahibi olmuştur :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...