Marduq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Abi tek merak ettiğim şey (sadece animeyi takip ediyorum) aldığım bi kaç spoiler a göre ace idam edilio falan filanda luffy bunun intikamını almak icin Marshall D. Teach ile kapısmıyo mu ? yani hala blackbeard ı dövemedi mi ? birisi pm ile spoiler versede razıyım ...
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 blackbeardi şu anki haliyle mümkün deil dövemez abi.bunu söleyim.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 teachi su andada dover luffy :) teachde defans yok bkz magellan ezdi gecti kendisini
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 magellan olayı anlık bir olaydı. Onun atağını yersen yapacak pek bişi yok. Güçlerini kullanamadan yedi o atağı ama luffy fiziksel dövüştüğü için yaklaşamaz ha diyince elemana. Görüldü zaten magellan kombatından önce.
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Teach ile Luffy tam zıt karakter zaten. Bunu bize Skypia'ya gitmeden önce güzelcene açıklıyor Oda abimiz. Ama Teach ne acıdır ki Luffy'nin hayallerine saygı duyan bir adam olduğu için; Teach'in, Luffy ile istediklerinin aynı olmasından öte, o hayalleri hangi yollarla elde edeceği önemli olan. Unutmayalım ki "D."
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 elazulruby said: Daha 600. bölümde olup da sonu hala gözükmeyen ve yakın bir zamana kadar da bitmeyecek olan bir mangadan bahsediyoruz sonuçta burada. abi şunu deme yav... :(
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 SenariouS said: elazulruby said: Daha 600. bölümde olup da sonu hala gözükmeyen ve yakın bir zamana kadar da bitmeyecek olan bir mangadan bahsediyoruz sonuçta burada. abi şunu deme yav... :( Tamam abi hiç bitmeyecek işte ne güzel. Biz de sonsuza kadar okuyacağız.
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Hayır abi lütfen 3-4 seneye bitsin ki yaklaşık 150-200 chap daha demek bu. Zaten ben nadasa bırakarak okuyorum artık. Yeter ya. Başbakan olacam Jump okuyacaz "sonra başbakanın internet geçmişini ortaya çıkardık şok şok şok!!" diye çıkartacaklar Nami'yi, Robin'i manşetlere o olacak. 4chan'da falan yazarlar "lol turks has weebo prezidant" diye. Gerçi One Piece bitse 2 Piece gelecek, değişen birşey yok bizde ömür boyu manga okur anime izleriz artık.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mangasıyla arasında çok bir ara yok sadece savaşları çok uzatıyolar. Naruto mangası mesela kafadan 1 sene önde gidiyor. Ama bitmesi zor, herbirinin ayrı güçlenmesi anlatılacak muhtemelen sonra birleşip gene çıkacaklar yola:D
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 onepiece cok zevkliki bitmesede olur bence
Marduq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Manganın türkçe versiyonu mevcutmu ?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Animeyi yakaladım sonunda ancak hayatta bitmez bu savaş nah yazıyorum en az 25 bölüm.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 @Marduq dublaj olarak değil ama her hafta çeşitli altyazı sitelerinde güncel bölümleri için türkçe altyazıları bulunmakta.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi mangadan bahsetmiş marduq... sanmıyorum yoktur tutupta kimsenin 10000 sayfayı çevireceğinide zannetmiyorum ( o kadar oldu mu bea )
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Marduq said: Manganın türkçe versiyonu mevcutmu ?varda 500 den başlıyor.daha öncesi varmı bilmiyorum
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ana hakkat adam manga demiş, kusura bakma. 10000 sayfayı da çeviren fansub bulamazsın Türkiye'de, o kadar fanboy/girl yok yani ülkemizde. Konu ile alakasız ama en basit örnek mangastream Fairy Tail'ı daha sub etmedi diye başına yıkacaklar siteyi, twitterda yazılanlara bakılırsa.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Varda manganın 500 den önceki bölümleri hep dağınık. Toplu bir halde bulamazsın.
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mangayı bende okuyorum ama aranızda animeyi izleyen varsa 465 çok süper olmuş haberiniz ola hehe :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 animenin son sahnesi tek kelimeyle muhteşemdi. ifadeler filan yardı. e nihayet dedim ben de... kaç bölümdür bekliyoruz. bu arada bütün serilerin anime-manga topikleri ayrı. neden burda tek başlıkta konuşuyoruz hepsini? 92 sayfa olmuş. tek topik olması pek sorun değil de arada spoiler yiyorum mangadan konuşulduğunu farketmeden, ondan dedim.
borsalino Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 arkadaş bu ne müthiş bir animedir ya böle,dayanamadım artık.hakaten hiç bitmese de olur.
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu gidişle bitmez zaten, daha buluşacaklar da bu işler hallolcakta, aynı zzaman da manga yı da okumaktayım, daha animenin bitmesine çooook var :)
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bence en geç 4 yıla biter.olmadı 5 yıl. bellide olmaz ama bi 10 yıl sürsede şaşırmam :P.bu seriyi baştan beri okuyanlar çocuk sahibi olmuştur :D
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Geçenlerde 10. yılını falan kutluyordu galiba. Geçenlerde geçen sene ya da ondan önceki sene olabilir bu arada
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Eh, New World ün olayın yarısı olduğunu varsayalım; e bunlar daha yolun yarısına bile gelemediler. hadi bi 500 de yolu yarılasınlar diyelim. 1000 bölüme kadar gider bu anime:P
Öne çıkan mesajlar