Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

cok bug devil fruitler var ama logialar kopegi olucak gibime geliyor bi akinaku gibiler haric magma+haki. ustune zoanlarda ezilir marco gibiler haric (regeneration ucma ates gucu haki ace bile yenemiyo adamiki logia var adamda).

Fakat paramecialardan cok zorluyucaklar cikar donflamingo ile kuma bunun en iyi ornekleriki boyle abuk subuk powerlari olan adamlar cok
Sosyal ağlarda paylaş

Luffy zaten iyi dövüşüyordu, şimdi bir de rayleigh'den hem dövüş hem de haki kullanma dersleri alınca cidden çok güçlü olacak. Gerçi sadece olayı Luffy olarak düşünmemek gerek. Zoro Mihawk'dan ders alacak, Sanji de Emporio Ivankov'dan. Bu ikisi de köpek gibi gelişecektir. Bakarsın Franky belki haki güdümlü füzeler veya kurşunlar icat eder. Bütün herkes çok güçlenecek yani Strawhat pirates eskiden de güçlü bir takımdı ama şimdi tam bir baş belası olacak. Benim asıl merak ettiğim şey, o 2 sene içinde bunlar oldukları yerde duracaklar sadece eğitim sürecinde olacaklar ama diğer korsanlar One Piece'i arama girişiminde olmayacaklar mı? Mesela D. Teach o sırada gidip One Piece'i bulamaz mı? Belki yeni pirate king o olur 2 sene içerisinde, yani o adamlar new world'de ilerliyor olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

One Piece nakama olayı değildir bence. Yani tamam en büyük ihtimal o da, çok bariz olurdu öyle olsa. Yani akla ilk gelen cevap gibi bişey. Gerçi occam's razor prensibi filan da var işin içinde ama bence akla ilk gelecek cevabı koymazlar çat diye. Fazla klişe olur "arkadaşlık en büyük hazinedir" falan filan...

Benim aklımda iki ihtimal geliyo bu konuda
1- Tayfa arkadaşlık nakama falan filan (çok bariz olur diye ikincisinin olduğunu düşünüyorum)
2- Okyanus (hatta gidin bulun dediği şey de 4 okyanusun birleştiği all blue filan çıkabilir diye düşünüyorum)

Rogerdan pek bahsetmediler, yani karakterini tahmin etmek çok zor, ama araya serpiştirdikleri 3-5 şeyden onun da Luffy nin kafasında biri olduğunu çıkarabiliyoruz. Daha ciddi versiyonu olsa da aklı fikri macerada gezmekte tozmakta, korsanlık yapmaktan çok korsan olmaktaysa okyanusu hazine bellemiştir kesin diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 500 bölümdür verilen mesaj nakamalık dostluk kardeşlik.bırakın bariz olsun one piece.
bu saatten sora one piece bi hazine,yok efendim güç değneği cat cut çıkarsa asıl o zman hoşuma gitmez benim.onca emperor bulamamışmı allasen.

ne bekliyosunuz testere sonu mu bekliyosunuz animeden anlamadım ki.

hadi dostluk kardeşlikte deil,bu kayıp çağın hikayesi olabilir belki robinin adasını yaktıran.world goverment nası iktidara geldi hede hödö.ne pislikler çevirdiler de ortaya cıkmasından korkuyolar.

hala şahsi kanaatim incik boncuk yerine nakamalık çıkmasıdır.sırf insanları şaşırtıcam diye zorlama saçma bi fikirle gelmez umarım oda.

önemli olan benim için one piece i nası keşfediceği,ne olduğu deil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi haklı olabilirsin; bu bir lost veya testere değil ama shounen okuyorsun yani. Daha çok erkek okuyuculara ithafen yazılmış bir şey. Daha 600. bölümde olup da sonu hala gözükmeyen ve yakın bir zamana kadar da bitmeyecek olan bir mangadan bahsediyoruz sonuçta burada. Sonunda gelip de arkadaşlık kazandı gibi geyik bir şeyle karşımıza çıkarsa Oda, o adam bir daha shounen yazmasın bence Japonya'da.

Kaldı ki, Roger One Piece'i bulduktan sonra kendini hükümete teslim etmedi mi? Nedir yani; Roger One Piece'in arkadaşlık olduğunu öğrendikten sonra, hmmm tamam ben arkadaşlığı buldum ve tattım, hayattan alabileceğim en büyük ders buydu, daha fazla yaşamaya gerek yok, gidip bir teslim olayım da beni öldürsünler mi dedi? Nasıl bir dostluk mastürbasyonuysa artık bu, demek ki orgazma kadar sürüklüyor. Şahsi fikrimdir.

Ama olur da One Piece arkadaşlık çıkarsa, 10 sene sonra gelip bu dediklerimi bana yedir.
Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

Roger One Piece'in arkadaşlık olduğunu öğrendikten sonra, hmmm tamam ben arkadaşlığı buldum ve tattım, hayattan alabileceğim en büyük ders buydu, daha fazla yaşamaya gerek yok, gidip bir teslim olayım da beni öldürsünler mi dedi?

Gol D. Roger hastaydı ve zaten ölecekti... Teslim olmasındaki en büyük etken buydu diyemem ama kayda değer bir etken.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...