SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 593 sanji kurtulmuş heyt adamım bea asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 cehennemden kaçan çılgın türk sanji :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dreagloth said: Sanji nin son hali anime de mi geçiyor ben görmedim mangada? evet fillerda verdiler 2-3 bolum once, yani fillerda one piece manga kapaklarinda gosterdikleri seyleri anlatiyor iste cok filler gibide degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 593 ulan yoksa luffy teslim mi oldu marine mi oldu nooldu anlamadım gitti ya 2 haftadır şaşırma efektleri ve bi planı vardırlar...luffy lan bu plan ne ararla luffyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 593 yok kendisinin bountysi artmistir kesin soyle 2-3 milyon yapmislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bounty gazetede gelmiyor, direk wanted ilanı olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dragona katılmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 strong world çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 strong world' un dvd release ya da yibis subs release' ini bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 çok sevdim ben yeni filmi.baya kaliteliydi bence . tayfayı çok özlemişim ondan birazda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Strong world baya baya sağlam olmuş valla çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 çizimler falan da harikaydı ya hani şu ilk bölümleri çizimleri kötü diye izleyip beğenmeyenlere izleticen aslında filmi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Film harikaydı "gözlüklü robin-chan" wtf lol kalbime incekdi super seksi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Çok güzel olmuş. Özlemişiz tayfanın beraber olmasını. Çabuk toplanın ule! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Toplanamadılar bir türlü, ama dediğimiz gibi bounty artışı değil yeni bir karmaşa çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Strong world harika olmuş ya :) izlediğim en güzel shonen filmiydi heralde(naruto,bleach,one piece filmleri arasında ) bu arada Nami (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 az kaldı az toplanıcak tayfa yakında. bi zoro belki anlamadı luffy'nin söylemeye çalıştığını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 2aydır izliyorum 200. bölümden 385. bölüme geldim ancak lakin Bink's sake şarkısı yüzünden ilerliyemiyorum geri gidip gidip tekrar dinliyorum. YOHOHOHOO :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://fizy.com/s/14ayij#s/1e9j1n burdan dinleyebilirsin. sırf şarkı için bölüm tekrar etme diye diyorum. bi de şöyle bi versiyonu var ep380 http://fizy.com/s/14ayij# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 luffy de hakkaten çok güzel yorumluyor bu şarkıyı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 çok üzülüyorum bu sanjiye ya toplandıklarında sanji nasıl olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sanji delikanlı adam bişey olmaz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Son bölümlerde iyice çizgisi değişmeye başladı.Çizerler mi değişti ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 _ILuVaTaR_ said: sanji delikanlı adam bişey olmaz ona sanji abi nasıl delikanlı! görmedinmi sahilde kadın elbisesiyle makyajlı koşuyordu. kalmadı delikanlılığı sanjinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Sonra bırakıyorum ben bu işleri, kaptanım beni bekliyor az delikanlı olayım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş
BeIlow
dragona katılmış işte.
Sosyal ağlarda paylaş
Theghosthand
Sosyal ağlarda paylaş
Letsgetthesunshine
Sosyal ağlarda paylaş
Kaijad
tayfayı çok özlemişim ondan birazda galiba.
Sosyal ağlarda paylaş
Tremour77
Sosyal ağlarda paylaş
Kaijad
hani şu ilk bölümleri çizimleri kötü diye izleyip beğenmeyenlere izleticen aslında filmi =D
Sosyal ağlarda paylaş
Regalya
Sosyal ağlarda paylaş
Flameoffear
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Toplanamadılar bir türlü, ama dediğimiz gibi bounty artışı değil yeni bir karmaşa çıkarmış.
Sosyal ağlarda paylaş
Sawer
bu arada Nami (tu)
Sosyal ağlarda paylaş
_ILuVaTaR_
az kaldı az toplanıcak tayfa yakında. bi zoro belki anlamadı luffy'nin söylemeye çalıştığını sdf
Sosyal ağlarda paylaş
NolaxThensbane
YOHOHOHOO :)-D
Sosyal ağlarda paylaş
ShadowFury
burdan dinleyebilirsin. sırf şarkı için bölüm tekrar etme diye diyorum.
bi de şöyle bi versiyonu var ep380
http://fizy.com/s/14ayij#
Sosyal ağlarda paylaş
borsalino
Sosyal ağlarda paylaş
Reflective
Sosyal ağlarda paylaş
_ILuVaTaR_
Sosyal ağlarda paylaş
NolaxThensbane
Sosyal ağlarda paylaş
Reflective
abi nasıl delikanlı! görmedinmi sahilde kadın elbisesiyle makyajlı koşuyordu. kalmadı delikanlılığı sanjinin.
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş