Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

576

Blackbeard kanka yapmış. Whitebeard'ın öleceği kesindi ama yinede üzüldüm. Adam hakkaten Baba adamdı.
Zaman atlama ile ilgili bir bilgisi olan var mı bu arada? Ne zaman olacağı ile ilgili falan?

Mesaj tarihi:

576

güzel bölümdü...tum gruru ve haşmetiyle son nefesini verdi WB...yanlız şu D. olayının asıl yüzü yarım kalmasaydı ucundan gösterdiler sadece...olayın ne olduğu epey uzun bi süre gizliliğini koruyacak gibi...

Mesaj tarihi:

zaman atlama olup olmıycagını bilmiorum ama marinfold savası luffynin 17 yasındaki son savası olacakmıs.18 yasına giriyomus ya da bi zaman atlaması koyulabilir hakkaten oraya.

Mesaj tarihi:

Will of D olayı babadan oğula geçen bişeyse merak ediyorum bu Dragon neler yapıcak.Bide acaba Teach'in babası kim?
Ayrıca bence de zaman atlaması olabilir çünkü Luffy bundan sonra aynı olmaz.Buff geliyorum diyor.

Mesaj tarihi:

577

Vay be cok bomba bi donus yapti oda teach cok cok over power oldu simdi (yani hakisi olmuyanlara) marineler t....klara yan basti kisaca bu arada zoro ve chopper bulustu manga kapaginda

Mesaj tarihi:
bişi anlamadım bu bölümden ya
anime cıkana kadarda anlamıcam heralde
ne yazılar okunuyor,ne resimler anlasılıyor son sayfalarda.
sayfa sayısını arttırsalar ya şöle kücük kücük çizeceklerine
Mesaj tarihi:
arkadaş hepiniz one piece okuyorsunuzda şu usop denilen illet karakter op okumamı engelleyen yegane sebep. op okumak için bana sebep verin, yada o akdar uyuz bir karakter nasıl görmezden gelinir anlatın yolunu yordamını.
Mesaj tarihi:
Gaap said:

arkadaş hepiniz one piece okuyorsunuzda şu usop denilen illet karakter op okumamı engelleyen yegane sebep. op okumak için bana sebep verin, yada o akdar uyuz bir karakter nasıl görmezden gelinir anlatın yolunu yordamını.

usopp harika bi karakterdir
nesini sevmedin ?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gaap said:

bu topicde 2-3 kişide aynı sorundan illallah demişti ama ilerki bölümlerde insan seviyor karetayı
Mesaj tarihi:
Öncelikle Anime'yi bitir derim çünkü Animesi mangasından çok daha iyi özellikle.Oda'nın stili çok karışık (background olsun panel başı çizilen çizgi olsun) mangayı okumak yoruyor ama anime çok rahat izlenebiliyor.

Usopp ilerde yerini buluyor başları bayık ama ona birşey diyemem, sadece biraz tahammül etmek gerekiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...