Beyt Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 576 Blackbeard kanka yapmış. Whitebeard'ın öleceği kesindi ama yinede üzüldüm. Adam hakkaten Baba adamdı. Zaman atlama ile ilgili bir bilgisi olan var mı bu arada? Ne zaman olacağı ile ilgili falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 @beyt öyle bir şey olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Dedikodu o, daha kesinleşmedi. Bölümde fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 576 güzel bölümdü...tum gruru ve haşmetiyle son nefesini verdi WB...yanlız şu D. olayının asıl yüzü yarım kalmasaydı ucundan gösterdiler sadece...olayın ne olduğu epey uzun bi süre gizliliğini koruyacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zaman atlama olup olmıycagını bilmiorum ama marinfold savası luffynin 17 yasındaki son savası olacakmıs.18 yasına giriyomus ya da bi zaman atlaması koyulabilir hakkaten oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya okudum kahretsin spoiler okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Will of D olayı babadan oğula geçen bişeyse merak ediyorum bu Dragon neler yapıcak.Bide acaba Teach'in babası kim? Ayrıca bence de zaman atlaması olabilir çünkü Luffy bundan sonra aynı olmaz.Buff geliyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 spo Orada "family" dedi ya, cız etti içim be. Gözümden bir yaş geldiyse de hatırlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "Upon the proud back of this legendary man or indeed,upon his very life as a pirate... He bears not a single wound of cowardice." budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 buyrun one piece severler yeni masaüstünüz :) hmm bu resim normalde 1920x1200 ama nedense böyle ufaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yarınla birlikte elimde 3 bölüm birikmiş olacak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 577 nasıl oldu lan o nasıl aldı w.b nin gücünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 577 Vay be cok bomba bi donus yapti oda teach cok cok over power oldu simdi (yani hakisi olmuyanlara) marineler t....klara yan basti kisaca bu arada zoro ve chopper bulustu manga kapaginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bişi anlamadım bu bölümden ya anime cıkana kadarda anlamıcam heralde ne yazılar okunuyor,ne resimler anlasılıyor son sayfalarda. sayfa sayısını arttırsalar ya şöle kücük kücük çizeceklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 animesi mangasindan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya internetten okuduğum için doğru düzgün göremedim muhtemelen. japonyada elinde okuyan adam takmıyodur pek.hatta hoşuna gidiyodr belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sıcak sıcak 577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 virüs soğudu o yaw biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sıcaklıgını koruması için istenen kriter 10dk filanmı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arkadaş hepiniz one piece okuyorsunuzda şu usop denilen illet karakter op okumamı engelleyen yegane sebep. op okumak için bana sebep verin, yada o akdar uyuz bir karakter nasıl görmezden gelinir anlatın yolunu yordamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gaap said: arkadaş hepiniz one piece okuyorsunuzda şu usop denilen illet karakter op okumamı engelleyen yegane sebep. op okumak için bana sebep verin, yada o akdar uyuz bir karakter nasıl görmezden gelinir anlatın yolunu yordamını. usopp harika bi karakterdir nesini sevmedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Valla senaryosu,olayları en orjinal shonen bu abi.One piece okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gaap said: arkadaş hepiniz one piece okuyorsunuzda şu usop denilen illet karakter op okumamı engelleyen yegane sebep. op okumak için bana sebep verin, yada o akdar uyuz bir karakter nasıl görmezden gelinir anlatın yolunu yordamını. bu topicde 2-3 kişide aynı sorundan illallah demişti ama ilerki bölümlerde insan seviyor karetayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 luffy, usopp, chopper gibi 3lü yok.ilerde seversin.sogekingu shimatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Öncelikle Anime'yi bitir derim çünkü Animesi mangasından çok daha iyi özellikle.Oda'nın stili çok karışık (background olsun panel başı çizilen çizgi olsun) mangayı okumak yoruyor ama anime çok rahat izlenebiliyor. Usopp ilerde yerini buluyor başları bayık ama ona birşey diyemem, sadece biraz tahammül etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar