dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 zipzip said: dreagloth said: Luffy nin abisini kurtarmak için içeri sızdığı bölümler kaçta başlıyor? 422de göstermeye başlıyor ama 3 bölüm filler var Manga da kaçta başlıyor demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 LANNN bi bölüm hele ki böyle bi bölüm 14 SAYFADA BİTMEMEMELİ FUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abi 340lardayım izlemeye korkar oldum her gün rahat bi 4 saatimi veriyorum bazen abartıp 10 saate kadar çıkabiliyorum. şimdi son bölüme geldimmi 1 hafta nasıl beklicem korkusu sardı acaba bıraksammı bitince anime devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 569 Şu anı bekliyorum savaşın başından beri.Bu hareketten sonra bounty'e en az 500 milyon beri daha eklenir .Ayrıca Cobynin ağzına bir an bile tereddüt etmeden süper şekilde çaktı:) Boa Hancock zaten şu savaşta olmasa Luffy çoktan yamulmuştu.Neyse en azında o savaş alanında marinelerin yarısını tek başına bayıltmıştır diye tahmin ediyorum.Mangada tansiyon en üst seviyelere ulaştı artık yakında bu savaşın da sonuna geliriz diye düşünüyorum.Luffy , Ace'i kurtaracak , WB de onlara kaçış olanağı sağlarken ölecek gibi görünüyor.Bu bölüm her zamanki gibi güzel geçti ve animede de güzel olacaktır.Kötü çevirilerde çok abuk diyaloglar var hehe iyisini okumanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ben manga hala başlamadım. Anime takip ediyorum. Her hafta beklemesi koyuyor. keşke daha yavaş izleseydim. Anime izleyenler için Baka songu hatırlayalım. http://www.youtube.com/watch?v=vePDgZ12Qyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 dreagloth said: Manga da kaçta başlıyor demek istedim. ha manga takip etmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Theghosthand said: 569 Şu anı bekliyorum savaşın başından beri.Bu hareketten sonra bounty'e en az 500 milyon beri daha eklenir .Ayrıca Cobynin ağzına bir an bile tereddüt etmeden süper şekilde çaktı:) Boa Hancock zaten şu savaşta olmasa Luffy çoktan yamulmuştu.Neyse en azında o savaş alanında marinelerin yarısını tek başına bayıltmıştır diye tahmin ediyorum.Mangada tansiyon en üst seviyelere ulaştı artık yakında bu savaşın da sonuna geliriz diye düşünüyorum.Luffy , Ace'i kurtaracak , WB de onlara kaçış olanağı sağlarken ölecek gibi görünüyor.Bu bölüm her zamanki gibi güzel geçti ve animede de güzel olacaktır.Kötü çevirilerde çok abuk diyaloglar var hehe iyisini okumanızı tavsiye ederim. Abi bi anlık hakiyi kullandı da devamnın gelmesi lazım yoksa yalan olucak Garp var orada adam boşuna mı bekliyor ki Bartholomeow Kuma da boru değil. Ha bi de B. Kuma nın bu cocuk bir şeytan büyü yapıyor demesine gülmekten yarıldım bugun dikkat ettiniz mi bilmiyorum. O değil de ben Zoro yu özledim ya =/ kaç bölümdür ortalarda yok santouryuu diye bi bağırsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Reflective said: abi 340lardayım izlemeye korkar oldum her gün rahat bi 4 saatimi veriyorum bazen abartıp 10 saate kadar çıkabiliyorum. şimdi son bölüme geldimmi 1 hafta nasıl beklicem korkusu sardı acaba bıraksammı bitince anime devam ederim Ahahahahah abi vasiyetine yaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Beyt said: Reflective said: abi 340lardayım izlemeye korkar oldum her gün rahat bi 4 saatimi veriyorum bazen abartıp 10 saate kadar çıkabiliyorum. şimdi son bölüme geldimmi 1 hafta nasıl beklicem korkusu sardı acaba bıraksammı bitince anime devam ederim Ahahahahah abi vasiyetine yaz o zaman. torunlarına bıraksın oğlu falanda göremeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Letsgetthesunshine said: Theghosthand said: 569 Şu anı bekliyorum savaşın başından beri.Bu hareketten sonra bounty'e en az 500 milyon beri daha eklenir .Ayrıca Cobynin ağzına bir an bile tereddüt etmeden süper şekilde çaktı:) Boa Hancock zaten şu savaşta olmasa Luffy çoktan yamulmuştu.Neyse en azında o savaş alanında marinelerin yarısını tek başına bayıltmıştır diye tahmin ediyorum.Mangada tansiyon en üst seviyelere ulaştı artık yakında bu savaşın da sonuna geliriz diye düşünüyorum.Luffy , Ace'i kurtaracak , WB de onlara kaçış olanağı sağlarken ölecek gibi görünüyor.Bu bölüm her zamanki gibi güzel geçti ve animede de güzel olacaktır.Kötü çevirilerde çok abuk diyaloglar var hehe iyisini okumanızı tavsiye ederim. Abi bi anlık hakiyi kullandı da devamnın gelmesi lazım yoksa yalan olucak Garp var orada adam boşuna mı bekliyor ki Bartholomeow Kuma da boru değil. Ha bi de B. Kuma nın bu cocuk bir şeytan büyü yapıyor demesine gülmekten yarıldım bugun dikkat ettiniz mi bilmiyorum. O değil de ben Zoro yu özledim ya =/ kaç bölümdür ortalarda yok santouryuu diye bi bağırsa =P Spo Ao Kiji demiyor mu onu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ao kiji diyo diye hatırlıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Asdas. Edik. Evet o diyor aklım başka yere gitmiş sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ohh bea sonunda bitirdim. finallere çalışabilirim artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 manga :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende güncel bölümlere ulaştığımda "ohh" demiştim... artık beklemekten "off" diye diye bıktım.. 2 yıldır "off"luyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bu ne abi artık tatilin cılkını çıkarttı adamlar bari söylesinler kitap halinde çıkartıcaz diye hevesli hevesli girmeyelim sitelere aha manga çıkmıştır diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 of bomba bölümdü.buggy ball muhabbeti çok güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 nerden okudunuz, link verebilir misiniz pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 animeden söz ediyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 humm pardon o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 One Piece 570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 570 Abii çok gaz bi bölümdü kısaydı ama çok gazdı. Önümüzdeki hafta artık tatil vermesinlerde görelim birşeyler Luffy ile Garp kapışmaz gibime geliyor ki kapışsalarda Garp ezer geçer sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çok gaz bişisin sen ya süper bi manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 571 cikti okurken cok duygulandim gozumden yas geldi herhalde nakamanin ayrilmasindan sonraki en iyi bolumdu 571 Sengoku garip bir sey oldu anliyan varmi neye dondugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar