Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede erkek olmanın zorlukları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kızdan tokat yedikten sonra centilmenlik biter, hoş sonuçlar doğmaz. Madem kadın erkek eşitliği o bana vurduktan sonra da sonuçlarına katlanır. Hiç de umrumda olmaz.. Atmasaydı ben demedim vur bana diye.
Mesaj tarihi:
İlla ki kızlara sen şaapmayı teklif edicen hiç kızlar etmiyo.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
gırtlaana kadar tabulara gömülü türk dişisiyle uğraşmak daha ne olsun..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar pek çok şey sıralamışlar. Ben de bi kaç şey ekleyim.

-Kadınlara yapılan pozitik ayrımcılık. Kadınlar hem herşeyde eşit olmak istiyorlar ( sonuna kadar destekliyorum onları bu konuda) hem de kendilerine yönelik avantajların kalkmasını istemiyorlar.

-Toplumun ve ailenin erkekten beklentileri daha fazla oluyor.

-Gırtlağına kadar tabuya gömülmüş Türk Kadınları
[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.

[Bu mesaj matematik tarafından 13 Aralık 2005 10:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha dun bır haber kanalı bır kızı aksam banka oturtuyor ve turk erkeklerının davranıslarını tvden yayınladı bu kadar adı ınsan olduguna ınanaamadım ıstanbulda bu her yer ıcın gecerlı bence amam emın olun kadın olmak cok zor bu devırde[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları
Mesaj tarihi:
Herkesin verdiği bilgilerle toplama yapalım

-Mesela bir kadın nafaka ödemez ayrılmak istediği zmn ama erkek öder
- Annemiz babamız öldü diyelim kızlar evlenmedikleri sürece para alabilirler ama erkekler okul bitene kadar.
- 18 yaşına gelindiğinde yeşil pasaporttan mahrum oluyoruz
- Mecburi askerlik olayı
- Aileye karşı sorumluluk kat sayısı (gerek babanın ailesine karşı sorumluluğu gerek erkek çocuğun aileye karşı sorumluluğu)
- Erkeklerden daha fazla tolerans istenmesi (mesela otobüse bindiğinizde bir bayan geldiğinde çoğu kişi kalkar yoksa kötü bakışların hedefi oluyorsunuz.) ve erkeklere tolerans gösterilmemesi (bir hatanız işten atılmanıza veya ağlamak vs sanki cinayet işlemişiniz gibi algılanması)
- Erkeklerin statüsü kadınlara göre daa önemli oluyor.Erkekler statüsünü yükseltmek zorunda çoğu zmn.
- Kadınların yaptığı pozitif ayrımcılık[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 12 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar arasında istiklal marşı okutma olayı vardır türkiyede erkeklerde.
arkadan apuç arasından yakalarlar.ama bayanlar bu konuda rahattır mesela.

ahahah apuç arasına yarıldım[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 13 Aralık 2005 03:53 tarihinde demiş ki:
İlla ki kızlara sen şaapmayı teklif edicen hiç kızlar etmiyo.

Hayır, teklif eden çok var. sadece doğru mekanda olman yada doğru şekilde karşılaman lazım. Ben çok gördüm, çok da yaşadım. KIzların erkeklerden aşağı kalır hiç bi ynaı yok bu konuda.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Ya biyerde okumuştum Erkekler sex'i Kadınlar ise duygusallığı tercih ederler diye.Gerçektende öyle tabiki ama bunların dışında olanlar yok mu war tabiki...[signature][hline]I Can Do!
Mesaj tarihi:
Bence kesinlikle erkek adam ağlamaz lafı olayı bitiriyo.. nedemek yaw erkek dedinde en nihayetinde insan
hakikaten toplumsal olarak erkeklerin üzerinde de kadınlarda olduğu gibi ama cok daha farklı bircok baskı sorumluluk war...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R

-----------------------------------------
Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D
Mesaj tarihi:
said:
paparnoz, 13 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
Herkesin verdiği bilgilerle toplama yapalım

-Mesela bir kadın nafaka ödemez ayrılmak istediği zmn ama erkek öder
- Annemiz babamız öldü diyelim kızlar evlenmedikleri sürece para alabilirler ama erkekler okul bitene kadar.
- 18 yaşına gelindiğinde yeşil pasaporttan mahrum oluyoruz
- Mecburi askerlik olayı
- Aileye karşı sorumluluk kat sayısı (gerek babanın ailesine karşı sorumluluğu gerek erkek çocuğun aileye karşı sorumluluğu)
- Erkeklerden daha fazla tolerans istenmesi (mesela otobüse bindiğinizde bir bayan geldiğinde çoğu kişi kalkar yoksa kötü bakışların hedefi oluyorsunuz.) ve erkeklere tolerans gösterilmemesi (bir hatanız işten atılmanıza veya ağlamak vs sanki cinayet işlemişiniz gibi algılanması)
- Erkeklerin statüsü kadınlara göre daa önemli oluyor.Erkekler statüsünü yükseltmek zorunda çoğu zmn.
- Kadınların yaptığı pozitif ayrımcılık

arkadaşlar bakın çok güzel şeyler çıkıyo.yarına lazım bunlar.karşı tarafta kadınların zor yanlarını savunacak.onların konusu daha kolay.benim daha fazla yardıma ihtiyacım var.şöyle istatiksel bilgilere falan..[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Mesaj tarihi:
sakal traşı...

gerçi pek zorluğunu çektiğim söylenemez. hep üşendiğim için sürekli pis pis gezerim. arada bir gaza gelip kesince de "lan ne güzel yüzüm varmış aslında" derim. yine de ertesi güne sarkmaz bu sevinç, yine traş olmadan başlarım güne.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
otobüste, yaşlılara ,hastalara, malulen emeklilere, başı ağrıyanlara, çucuklu bayanlara, her zaman genç erkekler yer verir. yaw genç at gibi beni ceplelerinden çıkaracak sağlıklı genç bayanlar kılını bile kıpırdatmazlar... bu kanıma dokunuyor. dört yıldır gördüğüm budur.sizin oralarda farklıysa söleyin[signature][hline]LaİsSeSfAiRrE
Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 12 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
-erkek adam küpe takmaz ulan!
-kızmısın lan sen saç uzatıysun

bilmiyolarki atalarının saçları uzun ve küpe taktığını pfff.

[spo1=isyan ediyorum artık!!!]medeniyettin içine sıçıyım[/spo]

heee bide kadın erkek eşitliği diye bağırır kadınlar yollarda sokaklarda ki hiçte eşitlik yoktur. iş yerlerinin çoğunda erkeklerde kısa saç zorunludur.......

ohhşş isyan edesim geldi mazur görün...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !

[Bu mesaj Eldarduil tarafından 13 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Duygusal bir erkeğe gay yakıstırması yada kupe piercing olayı.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Mesaj tarihi:
said:
gellidus, 13 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
Elan_Morin, 12 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
erkeklerin kizlara el kaldiramama meselesi buyuk haksizlik...kiz geliyor sana vuruyo sonra geri cekiliyor ''napican napican'' diye havalaniyor ama sen delikanliliga sigmaz diye birsey yapamiyosun...

Cok sukur su ana kadar bir kiz tarafindan ciddi olarak tokat yemedim. Yani saka yapmak icin fln yedim yada kagit oyunlarinda fln. Ama bir kiz gelip (Kiz arkadasim vs im degilse) tokat atarsa aynen cevabi yapistiririm. Yerim oyle delikanliligi.

Kizin teki gelicek tokat aticak sen durucaksin. Dusundumde kiz arkadasim dahi olsa tokat atarsa vururum. Zaten tokat attiysa kiz arkadasim degildir :D

yok aslinda is sakayla baslamistida is ciddilesti kiz bana vurdu sonra sadece gozunu korkutmustum(daha simdiki halim gibi dusununemiyodum o zamanlar :) ).Derler ya ''aah ah o zamanlarda simdiki aklim olsaydi...''.Harbi su zamanlarda zaten sinirimi bosaltmak istiyorum birine o zamani tekrar yasayabilme sansim olsa ne guzel olurdu :)
Mesaj tarihi:
Gerçek dialog:
Ağlarken biri gelir
-Olum kalk lan erkek adam ağlamaz
-Neden?
-E erkeksin
-ee?
-Güçlü olman lazım karımısın lan!
-Peki
-Ne peki
-Hayır
-...
-Git hadi.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Mesaj tarihi:
kıza el kalkmaz olayını hiç takmadım şimdiye kadar. ters yapanın kafasına patlattım. sonra adammısın lan, kıza mı vurabilion anca gel bi de bana vur diyenlerin de kafasını patlattım. deneyin. rahatlıyorsunuz.[signature][hline]Kısalttım :D
  • Yeni Oluştur...