Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet arkadaşlar bağımlıklarımdan kurtulmuş bulunmaktayım artık hayata döndüm sizin için basit gelebilir ama bağımlısı olunan şeyden kurtulmak kolay değildir.özellikle oyun mesela wow veya knight online bağımlı oldumu bırakması en az 3 yıl sürüyo.gerçekten ama gerçekten çok mutluyom çunku manütörün üzereindeki piksel denilen noktaların birleşerek oluşturduğu o resim beni idare edemio artık.şimdi tek dieğim egerçek dost edinmek.(msn dostunu daha terçi ederim.) umarım beni anlayan vardır.msn kişisel bilgilerde yazıo.[signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 asl pls thxkibsçsby[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ultima Online bağımlısıydım bende... Oynadığım server çökmüştü bende "eee yetti ulan" diyip pat diye bırakmıştım:D 3 sene filan deil yani 3 dakka filan onun kararı:D Buarada: Welcome To The Real World:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aramıza hoşgeldin:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ee şimdi de forum bağımlısı olcan hadi bakalım, bu daha zor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tekrar başlama sakın. Forum bağımlısı ol ama MMORPG lere sakın takılma:D Hayatın kayar:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bilgisayar oyunları son dönemde psikolojik hastalık olmaya başladı... Kısa SSS... S-Hay neden kopamıyorum bu pcden? C-Bırak onuda lvl alalım S-Olur... Klasik oldu bu replikler...Bu arada unutmadan tebrikle...Tekrar aynı hastalığa kapılamaman için 6 tane seçenek sana 1-Spor 2-Resim 3-Müzik 4-Modelcilik-maketçilik 5-Silkroad 6-Risk your life 2 Not:Son iki made seni deneme amaçlı... Not2:Çok online oyun oynadım ryl2 gibisini görmedim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 maketçilik olayı über süfer bişi. tavsiye ediyorum. yazlıkta canım sıkıldığında komşu öğretmişti o delisiydi olayın.. alsancak garını falan yapmıştık beraber adamla bende sarmıştım sona... ama bı yere kadar tabi :P[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende sürekli mmorpg oynarım bilen bilir :P ama asla sosyal hayatımın önüne geçmesine izin vermedim ;) Arada ki sınırı koruyunca her şey güzel oluyor ![signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iyi de ne yaparsan yap, kendini ayarlayamadiktan sonra hepsi bagimlilik olucak, ister oyun oyna, ister maket yap, ister spor. hobidir bunlar, bos zamanlarini eglenerek gecirmek icin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pixel nokta değildir vertex noktadır *!kaçar*[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: BeIlow, 14 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki: bende sürekli mmorpg oynarım bilen bilir :P ama asla sosyal hayatımın önüne geçmesine izin vermedim ;) Arada ki sınırı koruyunca her şey güzel oluyor ! Hak veriyorum sana. Bnde oynuyorum yalnız sosyal hayata etkili olmasına izin vermiyorum. İş zamanı iş oyun zamanı oyun oynuyorum. Bu şekilde çok iyi oluyor :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 G R A T Z ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 adamin bağımlı olduğu şeylere bak allahım yarrabim...[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 onlinekolizm!![signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hoşgelgin : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: forgiver, 14 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ee şimdi de forum bağımlısı olcan hadi bakalım, bu daha zor. [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 adamın niyeti gayet acık bence isteyenler yardımcı olabilir...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gecen sene bende ultımaya sarmıstım ama bırden arakdas beni futbol takımına caırdı ve ben futbola basladı sımdı eve gırmek ıstemıorum ama bu seferde arkadaslar ınmıyorlar(dwinz lafım sana) :) neyse hoşgeldin sende[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. --------------------------------------------- Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 himmm güzel seyler tabi[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Zergling, 15 Aralık 2005 11:08 tarihinde demiş ki: adamin bağımlı olduğu şeylere bak allahım yarrabim... ha cola bağımlısı olmuşun ha wow ne fark eder :p[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar