Gimli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bilmiyorum kaçınız biliyor bu grubu. Akustik müzik üstüne kurulu. Piyano, gitar, keman, davul zannedersem grubun içeriği. Bir adet bay bir adet bayan vokalleri var. Çok hoş dinlendirici şarkıları vardır. Bu sene jazz festivali kapsamında taksim-ses tiyatrosunda çıktılar hatta[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 birkaç şarkısını dinledim eh işte fena değil (zevk renk meselesi) elemanın tipi çok komik babannemin 70lerden kalma gözlüklerinden kullanıyo :p[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
sir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben seviyorum ya, simon & garfunkel havası var biraz, dinlendirici gerçekten, ama konserini kaçırmıştım ya kötü oldu o..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
nymph Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bn de bi arkadaşm sayesnde öğrenmştm[signature][hline]viva la vuotaggine
Head Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aman tanrım konusu açılmış. süper bir grup bu ya. riot on empty street albümünü öneririm. en güzeli de bence build up ile i'd rather dance with you.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now.
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 misread'ı dinledim sadece ve çok hoş bir şarkı. tavsiye ederim.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kısa zaman oluyor bu grubu tanıyalı ve beni bu grupla tanıştıran arkadaşıma ne kadar teşekkür etsem azdır. harika müzik yapıyorlar gerçekten.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 misread'in klibini bulun sonra önünde 'mırr'layıp mayışın yani o derece :)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Beğeniyorum,hoş bir grup.The Girl From Back Then güzel bir parçası.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 mükemmel bi gruptur , huzurla dolar insan bunları dinleyince:) know how diyorum size, dinleyin dinletin:D
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 misread... tek geçerim. İlk dinleyişimde kendimden geçmiştim. Ayrıca radyodtu eskiden i'd rather dance with you'yu çalar dururdu[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Gimli, 13 Aralık 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Bir adet bay bir adet bayan vokalleri var. bayan vokal yok diye bliorum ben :/ know how da düet yaptılar sadece ama belki yanlış bliorumdur, yine de bildiğine emin olan varsa bi bilgilendirme yapsa fena olmaz:)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. [Bu mesaj burtonesk tarafından 15 Aralık 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Olabilir Ben de okudugumdan degil dinledigimden yazdım zaten onu :D Bu arada live long'da da trompet var. Esnek bi grup zannedersem[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Öne çıkan mesajlar