Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kesinlikle gitmeliyim yoksa omrumun geri kalanında vicdan azabı cekerim:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 rüya gibi kendimi çok şanslı hissediyorum kessinlikle gelicem. the bards song u söylemek istiyorum hep bir agızdan...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oha ya opeth bg bi de dt gelse amanin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Haber için çok teşek. Güzel olur, Yeni Melek olmasaydı daha güzel olurdu gerçi. Ya niye sesimizi duyuramıyuoruz bu organizatörlere? İstemiyoruz Yeni MElek falan!![signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ciddi ölecez yeni melek ne ya igrenc bir mekan havasız kucuk ha bi de 2000 lik kapasiteye 6000 i doldururlar.. pff[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Murk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Opeth'in üstüne çok iyi gitti bu...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Allaam süfeeer! opeth'ten daha da anlamlı bu grup bana.Nese opeth'e belki, ama buna kesin ! Güzel bi dekor beklioruz yine. Bard's song hep bir ağızdan sölemek, mirror mirror'da dalmak; nightfall'da gaza gelmek filan; bi de blood on my hands filan oof :) Süper oldu ya okuldan gelir gelmez bu haber. [signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM [Bu mesaj Sabrina tarafından 10 Aralık 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Güzel haber :) İnşallah finallere denk gelmez, hiç üşenmem valla, gelirim 20 saatlik yolu sırf Hansi için :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oh be,cok bereketli bir yıl olucak galiba 2006 :)[signature][hline]bencede.
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 geçen seferkini kaçırdık, bu sefer robeu çekip gelecem kesin.[signature][hline]The Blood is Love.
dieddragon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eheleoy ben de geliom[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2006-05-12 Turkey Istanbul obaaa kacmaz bu konser[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bright Eyes istiyorum, In the Forest istiyorum..[signature][hline]Tomoe
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şu son senelerde organizatörler bize overdose yapmak için direniyor analaşılan. Ne hayırlı senelerdir bu seneler. Ağlamak istiyorum, Opeth, Manowar, Kreator, Haggard, Blind Guardian, Destruction, Slayer, In Flames, Overkill, Doro, Therion, Megadeth öeh say say bitmiyor. Muhteşem be. (Bu arada Slayer, In Flames, Doro, Overkill dörtlüsü için buradan ROCK REPUBLIC organizatörü Major Müzik'e tekrar ve tekrar teşekkürlerimi sunuyorum efendim.)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 acildi bizimkiler =).. sonunda..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 GÖZLERİM DOLDU BE. ÖLÜYORUM GALİBA. GİDİCEM KALPTEN. BEEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 teşek bg.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 herşyi bıraktım tamamda BG :D gitmessem o konere gözüm açık giderm :D:D[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet [Bu mesaj hellspe tarafından 10 Aralık 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Artık o kadar çok gurup geliyor ki sanırım BG için gelmeme lüksümü kullanacak duruma geldm :)..Çok değil birkaç sene önce Anathema geldiğinde aynı gün öss olmasına karşın akşamına konserine gidiyordum İzmir'den İstanbul'a az daha,şimdi Anathema normal birşey oldu...Büyük gurupların çoğu geldi artık Iron Maiden,Judas gibi devleri bekliyoruz...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you [Bu mesaj BulletRide tarafından 10 Aralık 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
matematik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bekle beni İstanbul. :tebrikz:[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bunun şerefine arkadaşımı WoW'a bile başlatırım ben.Adam bu sene BG için yurtdışına çıkacaktı ; lakin gerek kalmadı... Ne demişler; Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again İlkine gidemedik.Artık buna gitmek farz oldu... [Bu mesaj deadwoll tarafından 10 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kalbim teklemeye başladı.önce opeth sonra bg.ama gidemicem öss dolayısıyla[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Laynnnnnnnnn... Blind geliyooooooo laynnnnnnnnn İnanmıyorum, opeth ve blind offfffff!!! Gidiliyor hepsine, kacırılmaz ![signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Tuor_annare, 10 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki: kalbim teklemeye başladı.önce opeth sonra bg.ama gidemicem öss dolayısıyla 1er günlük kaçamaklar olur yav,ertesi günleri 2 kat soru çözersin :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ama samsunda oturuos ya:Distanbul kimim kimsem de yok.opethe izmirde gitcemde bg imkansız malesef[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com
Öne çıkan mesajlar