Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian - Istanbul Konseri 12.05.2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesinlikle gitmeliyim yoksa omrumun geri kalanında vicdan azabı cekerim:)[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
Haber için çok teşek. Güzel olur, Yeni Melek olmasaydı daha güzel olurdu gerçi. Ya niye sesimizi duyuramıyuoruz bu organizatörlere? İstemiyoruz Yeni MElek falan!![signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
ciddi ölecez yeni melek ne ya igrenc bir mekan
havasız kucuk

ha bi de 2000 lik kapasiteye 6000 i doldururlar.. pff[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Mesaj tarihi:
Opeth'in üstüne çok iyi gitti bu...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Allaam süfeeer! opeth'ten daha da anlamlı bu grup bana.Nese opeth'e belki, ama buna kesin ! Güzel bi dekor beklioruz yine.
Bard's song hep bir ağızdan sölemek, mirror mirror'da dalmak; nightfall'da gaza gelmek filan; bi de blood on my hands filan oof :) Süper oldu ya okuldan gelir gelmez bu haber.
[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM

[Bu mesaj Sabrina tarafından 10 Aralık 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Güzel haber :)

İnşallah finallere denk gelmez, hiç üşenmem valla, gelirim 20 saatlik yolu sırf Hansi için :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
Şu son senelerde organizatörler bize overdose yapmak için direniyor analaşılan. Ne hayırlı senelerdir bu seneler. Ağlamak istiyorum, Opeth, Manowar, Kreator, Haggard, Blind Guardian, Destruction, Slayer, In Flames, Overkill, Doro, Therion, Megadeth öeh say say bitmiyor. Muhteşem be. (Bu arada Slayer, In Flames, Doro, Overkill dörtlüsü için buradan ROCK REPUBLIC organizatörü Major Müzik'e tekrar ve tekrar teşekkürlerimi sunuyorum efendim.)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
GÖZLERİM DOLDU BE.
ÖLÜYORUM GALİBA.
GİDİCEM KALPTEN.
BEEGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
herşyi bıraktım tamamda BG :D
gitmessem o konere
gözüm açık giderm :D:D[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet

[Bu mesaj hellspe tarafından 10 Aralık 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Artık o kadar çok gurup geliyor ki sanırım BG için gelmeme lüksümü kullanacak duruma geldm :)..Çok değil birkaç sene önce Anathema geldiğinde aynı gün öss olmasına karşın akşamına konserine gidiyordum İzmir'den İstanbul'a az daha,şimdi Anathema normal birşey oldu...Büyük gurupların çoğu geldi artık Iron Maiden,Judas gibi devleri bekliyoruz...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you

[Bu mesaj BulletRide tarafından 10 Aralık 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bunun şerefine arkadaşımı WoW'a bile başlatırım ben.Adam bu sene BG için yurtdışına çıkacaktı ; lakin gerek kalmadı...

Ne demişler;

Now You all know
The bards and their songs
When hours have gone by
I'll close my eyes
In a world far away
We may meet again

İlkine gidemedik.Artık buna gitmek farz oldu...

[Bu mesaj deadwoll tarafından 10 Aralık 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Tuor_annare, 10 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
kalbim teklemeye başladı.önce opeth sonra bg.ama gidemicem öss dolayısıyla

1er günlük kaçamaklar olur yav,ertesi günleri 2 kat soru çözersin :)[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
  • Yeni Oluştur...