Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bu carmina burana, kimdir, o fortuna ne demektir neyin nesidir bilen var mı? Asıl soruya gelelim. Elinizde o fortuna yoksa çekin, elinizdeki şarkılarla, veya bildiğiniz parçalarla kıyaslayın, sonra buraya yazın. Ya da O Fortuna seven birine hangi şarkıcılar veya şarkılar tavsiye edilir? Hmm bu arada "parça" nedir, niye şarkılara parça diyoruz? Şimdi kafama takıldı. Soru sorcaz ya...[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ben severim bide bunu severim bulursan bi dinle Borodin - Prince Igor[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Carl orff nin tum bestelerini-yorumlarini severim. Edinilmesi gereken eserlerdir hepsi. Carmina burana da bunlardan biridir. Therion un bir o fortuna cover i vardir ki oda en az orginali kadar guzeldir, dinlenilesidir.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Tek topicte iki soru ha? Tembellik kötü şey =P “Daha önce yazdığım bütün eserlerimi yırt. Carmina Burana benim seçkin eserlerimin başlangıcı oldu.” (Carl Orff’tan yayıncısına) Ikincisini bilmiyorum ama, onu da başkası cevaplasın =] [Bu mesaj Nefr tarafından 17 August 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Wagner dinleyebilirsiniz onun da melodileri kulagınıza tanıdık gelebilir. Sonuçta klasik müzik tarzına giriyor. Gerçi O fortuna gibi vokal yok, Ama bu şarkının en güzel gittigi film Excalibur filminde Mordred le olan savaşa giderken çaldıgı zamandır[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nefr link için çok sağol. ama ben hiçbirşey anlamadım ehehe.. bu şarkı şimdi artist: carl orff album: carmina burana song: o fortuna gibi birşey mi oluyor? yani besteci carl orff. aşama kaydettik galiba.. edit: bu arada 2. madalyayı aldım bu postla. bu günleri de mi görcektik.. :([hline]By Gamers For Gamers [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 August 2003 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Wagner - Twilight Zone bööle miydi, bilmiyorum atmış da olabilirim. Sanırım seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Kilise müzikleri sanırım seni tatmin edecek şey olur. Chant diye aratırsan bişiler bulabilirsin. Ekstradan Gregorian diye bi cover grubu var, ünlü parçaları chant olarak söylüyolar. Baya da iyi yani dejenere olmamış çok.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 o fortuna ey kader demektir.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Gevezesin, kabul et bone. Zaten Paticikte yaptığım araştırmalara göre bone ile başlayan bir nick seçenlerin tamamı geveze =P Evet öyle oluyor, yani Orff eski el yazması metinler üzerine hazırlıyor besteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Parca denmesinin nedeni tum parcalar bir araya gelince bir album olusturuyolar :P yapboz gibin nihi[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hmm.. bunun üstünde düşünmem lazım benim biraz..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bak Bunu Mutlaka İndir!: E.S Posthumus - Pompeii Aynı senin dinlediği gibi ve çok daha güzel bence harika bi parça! İnişleri çıkışları mükemmel ben okulda münazara için yaptığım animasyonda kullandım bunu dev sinema ekranında gösterildi herkese bide altta pompeii ahh ne gündü be hayran kaldı herkes bana[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mozart - Requiem aynı ayarda süper bir parça[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar