horten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Blizz. yeni yıl süprizi. http://www.wowinsider.com/2005/12/06/wow-insider-exclusive-holiday-pics-from-blizzard/ aslında olay yeni mount değil. "Winter Feast" dolayısıyla oyuna konulacak "Reindeer Transformation" hedesi. gerçek mi değil mi tam emim olamayız (bu blizz. den herşey beklenir=) ama gene de çok süfer bişey. ha bide horde unki nasıl olcak çok merak ediyorum...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 haha yılbası oncesi güzel olmus[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ahaha harika bisi ya :) yesil trollum onun ustunde noel cinlerine doncek :P[signature][hline]Viddii /BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 geçici mi olcak acep yoksa yılbaşı hediyesi böle kura olayı mı acep hehe heyecanlandırdı biraz :P oradaydım demek için biredir.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kolpadır büyük ihtimal[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu geçen sene yılbaşında verdikleri şeymiş. Bu senede yapmaları bekleniyor.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çok tatlı bişi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kurban bayramindada bunun koc lu veriyonu olsun hos olur. Ya da 7 kisi mountlarini birlestirip bogaya ortak binsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 AHde birkaç kişide vardı biraz önce gördüm. Nasıl alınıyor bilgisi olan var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 quest var geyik bulmalı onu yapıyosun sana 5 chargelı bi teim veriyo onu kullanınca atın geyik oluyor .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İF deki noel babanın yanında 2 goblin var bi goblin 3 görev veriyo reindeer kaçırıldı bul onu diye. sana 1 paket veriyo o paketin içinde 1 fidye notları var bide geyiği buzdan çözmek için gereken toz. mektupları okuyup gidiyon işte. grandfather winter (noel baba)'in verdiği görev için yine o 2 goblinden birisi recipe veriyo kurabiye için holyday spices te orda satılıyo small egg için moonbrook'un orda mezar var respawn süresi 5 saniye falan bol bol toplar isterseniz yapar satarsınız sabahtan ööle yaptım az biraz kazandım bişiler. ama bence o görevi yapmayın Bana über bi dagger beklerken 10 mageroyal çıktı. başkasına da 10 light leather çıktı. tavsiyem geçin onu. ha bu arada görev 1k xp ve 25 rep veriyo steam wheel port mu nereyse oraya işte. son olarak noel gnome u olmak içn İF in hemen dışında bi alet var içine girin direk oluyonuz ha bu arada kar topları da 5 tanesi 10coppere o goblinlerde satılıyo. bankanın hemen önündeler zaten mutlaka görürsünüz. hordeları bilmiyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 geyikli ss ler bekliyoruz...=)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [Bu mesaj Invulon tarafından 15 Aralık 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bende aldım bir adet ama acaip çirkin. Skeletal warhorse varken :)[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlander Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: DeMiRMaSKe, 14 Aralık 2005 19:12 tarihinde demiş ki: Bu geçen sene yılbaşında verdikleri şeymiş. Bu senede yapmaları bekleniyor. Bu oyun ne zaman çıkmıştı piyasaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 [spo1=Geyiğin yeri][/spo] gitmisken lockpick te kasiim bari. [signature][hline]Alo-matikPati - ?[Bu mesaj Alo-matik tarafından 15 Aralık 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Alliance Searing gorgede bir yerde ama kordinatı hatırlamıyorum. Haritanın kuzey dogusu denilebilecek bir bölgede.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 absolut, senın charın önden arkadan bi ss'ini alabilirmiyiz bi ara...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Neverlander, 15 Aralık 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Bu oyun ne zaman çıkmıştı piyasaya ? EU serverları 12 şubatta açıldı ama us 2004 yılında açılmıştı. Ayrıca birde beta dönemi var.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Absolut, 15 Aralık 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Alliance Searing gorgede bir yerde ama kordinatı hatırlamıyorum. Haritanın kuzey dogusu denilebilecek bir bölgede. evet ben yanılmışım o geçen seneninki sanırım thottbottan baktım direk gittim tanaris e kadar boşuna. geyik[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 gidiyim bakiyim :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 heh yaptim guzelmis:P reputation geliyor bu noel questlerinde de sevdim:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar