Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Revolution

Alpgiray

Öne çıkan mesajlar

said:
khazetul, 14 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 14 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki:
soru isareti...

yani bütün üyeleri türkmüş ve ragnaros'u devirmişler.

helal olsun valla , hep düşünmüşümdür acaba tamamı türklerden oluşan başarılı guildler varmıdır diye , varmış.

başarılarınızın devamını dilerim

Edit : sormayı unuttum, hangi serverda Revolution ?

[Bu mesaj khazetul tarafından 14 Aralık 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]

Hmm Biz keseli cok oldu...[signature][hline]Invadoria
Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khazetul, 14 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
said:
aquila, 14 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki:
soru isareti...

yani bütün üyeleri türkmüş ve ragnaros'u devirmişler.

helal olsun valla , hep düşünmüşümdür acaba tamamı türklerden oluşan başarılı guildler varmıdır diye , varmış.

başarılarınızın devamını dilerim

Edit : sormayı unuttum, hangi serverda Revolution ?

[Bu mesaj khazetul tarafından 14 Aralık 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]

HAHAHAHAHAHHA var olmaz mı, yine horde tarafında BL de Hajnal var işte 100 de 100 türk değil, 100 de 80 90 civarı türk tü raidin bir günde garr dan majordomoya kadar tüm bossları tek seferde kestik, o raidde yoktum ben gerçide...

Ayrıca bunu Full Epic dolu karakterlerle de yapmadılar her üyede en fazla 2 -3 bazıların epic olmadan yaptılar. Guild Master da türk officerlarda türk...
Hatta şu anda MC farma bağlandı.

Bu arada unutmadan Hajnal bunu, daha önce Mc yi bilmem kça kez bitirmiş üyelerle de yapmadı çoğu ilk defa gördü :D
bende inanmazdım Türkler bir arada yapamaz böyle birşey diye, herkez en iyi ben der diye düşünmüştüm, daha önceden başıma gelenler, ama oluyormuş...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

[Bu mesaj Asphodel tarafından 14 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

AÇıkcası sayı olarak 40 olabildikten sonra her türlü instance bence çok daha güzel yaparız. Bugüne kadar her türlü instanceımızda daha tek hata yapan yürk üyemiz yok, belki de kurallara en uyan ve kendine verilen görevi en iyi yapan biziz. Ama sayımızı 40 gibi bi rakama ulaştırmak sorun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 15 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
Demek Türkler mongol senin gözünde millet bwl farmlarken rag kesince sevindirik olmuşsunuz madalya ister misin?

Elalemin şeyi ile gerdeğe girilmez. Sen kendin ne yapabiliyorsun öenmli olan o. Tebrik ederim Full Türk olarak MC yapan arkadaşları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...