Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Gereksiz post kasicaksaniz bashka yerler var. O balonlari patlatmadan bu sekilde post kasarsaniz bi tane mod da sizi patlatir galaksinin derinliklerine haberiniz olsun. Revolution a da tebrikler bu arada.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim warlock var horde, guildsizim suan, warlock lazimmi? her isi yaparim, saglam banishlerim :)[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tebrikler , daha yol uzun efendiler, yayılmayın ! edit : edit [Bu mesaj DePeCHe tarafından 14 Aralık 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Revolution guildindeki elemanların cogu blazing phoenix den gelen oyuncular. Full epic itemli ve tecrubeliler.Kesmelerine cok sasırmadım. Tebrik ederim.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tebrikler... Birazda biz mesaj atalım ya senelerdir artmadı. :P[signature][hline]pff Dosyalar Rapidshare - FileFront [Bu mesaj OffChu tarafından 14 Aralık 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 tamamen türk ragnaros down helal olsun türklere laf dinletmek çook zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki: said: aquila, 14 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: soru isareti... yani bütün üyeleri türkmüş ve ragnaros'u devirmişler. helal olsun valla , hep düşünmüşümdür acaba tamamı türklerden oluşan başarılı guildler varmıdır diye , varmış. başarılarınızın devamını dilerim Edit : sormayı unuttum, hangi serverda Revolution ? [Bu mesaj khazetul tarafından 14 Aralık 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Hmm Biz keseli cok oldu...[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monte Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tebrikler .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: khazetul, 14 Aralık 2005 05:05 tarihinde demiş ki: said: aquila, 14 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: soru isareti... yani bütün üyeleri türkmüş ve ragnaros'u devirmişler. helal olsun valla , hep düşünmüşümdür acaba tamamı türklerden oluşan başarılı guildler varmıdır diye , varmış. başarılarınızın devamını dilerim Edit : sormayı unuttum, hangi serverda Revolution ? [Bu mesaj khazetul tarafından 14 Aralık 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] HAHAHAHAHAHHA var olmaz mı, yine horde tarafında BL de Hajnal var işte 100 de 100 türk değil, 100 de 80 90 civarı türk tü raidin bir günde garr dan majordomoya kadar tüm bossları tek seferde kestik, o raidde yoktum ben gerçide... Ayrıca bunu Full Epic dolu karakterlerle de yapmadılar her üyede en fazla 2 -3 bazıların epic olmadan yaptılar. Guild Master da türk officerlarda türk... Hatta şu anda MC farma bağlandı. Bu arada unutmadan Hajnal bunu, daha önce Mc yi bilmem kça kez bitirmiş üyelerle de yapmadı çoğu ilk defa gördü :D bende inanmazdım Türkler bir arada yapamaz böyle birşey diye, herkez en iyi ben der diye düşünmüştüm, daha önceden başıma gelenler, ama oluyormuş...[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! [Bu mesaj Asphodel tarafından 14 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sidik yarıştırmaya dönmesin konu.Tebrikler revolution a selamlarımı sunarım burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tesekkurler realmoste [Bu mesaj glemrel tarafından 15 Aralık 2005 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj glemrel tarafından 15 Aralık 2005 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnaros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bende MC de ikamet ediorum kayseric kardes. Bensiz orayi farmable nasi yapcan??? Sen hic purg yedin mi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 acaba bunları yazınca sevabamı giriorsun?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 helal olsun valla tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 lvl 40 warlockum war bl de benide alın o guilde[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Tebrikler arkadaşlar... Alliance tarafında İnvadoria da kesmemişmiydi ragnaros u ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Demek Türkler mongol senin gözünde millet bwl farmlarken rag kesince sevindirik olmuşsunuz madalya ister misin?[signature][hline]Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 aynan ole ozi biz kestik ve hepimiz turkuz :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 AÇıkcası sayı olarak 40 olabildikten sonra her türlü instance bence çok daha güzel yaparız. Bugüne kadar her türlü instanceımızda daha tek hata yapan yürk üyemiz yok, belki de kurallara en uyan ve kendine verilen görevi en iyi yapan biziz. Ama sayımızı 40 gibi bi rakama ulaştırmak sorun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: TahtaBacak, 15 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Demek Türkler mongol senin gözünde millet bwl farmlarken rag kesince sevindirik olmuşsunuz madalya ister misin? Elalemin şeyi ile gerdeğe girilmez. Sen kendin ne yapabiliyorsun öenmli olan o. Tebrik ederim Full Türk olarak MC yapan arkadaşları.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 daha önce devirenler oldu türklerden de öle az buz bir iş değil helal olsun yani.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar