Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telsimin satisi bugun bastir vodafone:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa telsim hattı almayı düşünüyorum :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Mesaj tarihi:
Çok iyi olmuş Vodafone' nin aldığı, hayırlısı olsun bakalım.

Kendi hatlarını kullanma karşılığı telefon veriyorlar, mesela;
1 yıl kullanırsan 1110
2 yıl kullanırsan 6610
3 yıl kullanırsan 7260 gibi.

Tabii o zaman içersin de hattı geri vermek istersen, telefon da elden gidiyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Mesaj tarihi:
500 milyon ytl üzeride kdv ödeyecek
ihale şartı gereği vadofone, 4.55 $ den başka olarak

yani 6 milyar ytl nin üzerinde satış oldu, hayırlı olsun

benim gerçekleştirilmesi en çok hoşuma giden ihale idi; alınan şirket tekel diil, gerçek anlamda bir rekabet olacak, tüketici kazanacak, devlet çok güzel para kazandı, yabancı şirketlerin(motorola+telsim) paraları ödendi bunun olması bence dış piyasada türkiyenin güvenini baya bir arttırır.

keşke diğer hortumcularda uzanlar gibi hortumlasalardı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
valla çok güzel oldu araplardan iyidir :)

İngiltere'deki sistemi yaparlarsa tadından yenmez 2. hattımı alırım :D

[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 13 Aralık 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adını da sevmezdim vodafone türkiye iyidir..

ben 3. hattımı alıcam demektir o zaman.. eğer görüşme ücretleri uygunsa aktif olarak kullanabilirim demektir..

o ye[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
Bence bütün GSM operatörleri fiyatları kırmak zorunda kalacak artık. Bir çok firma var. Özellikle Vodafone bomba etkisi yaratacak piyasada. Yaşasın diyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
ben piyasada buyuk bir fiyat dususu beklemiyorum. Yeni seyler olabilir yani mesela aylik 20$ ver bir sene telefon bedava gibi

ama konusmada fiyat dususu cok zor. Temel neden sinirlarda olmasi fiyatlarin ama esas neden cok daha baska

konusmanin %60 i vergi zaten.
Mesaj tarihi:
2006 da bitiyor bildiğim kadarıyla cep partner,onu devam ettirsinlerde sevenler ayrılmasın,şeker de yiyebilsinler[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
MyDyingBride, 14 Aralık 2005 04:36 tarihinde demiş ki:
izleyelim ve gorelim.. umarim vodafone alir..

adı bile olum.. marsta mı yaşıyosun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Mesaj tarihi:
Turkcell'e Allah kolaylık versin. Babamda iş gereği avrupada vodafone kullanıo. Çok fazla konuşması var die şu ana kadar (3 yıl içinde) 2 tane telefon hediye ettiler. Aylık ödediği faturada en fazla 120 milyon oldu en düşük 80.

Vodafone kasıp kavuracak Türkiye'yi benden sölemesi.
Mesaj tarihi:
said:
can, 13 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
telsim in yeni adı vodafone mu olacak? yoksa telsim olarak devam edip, yöneten şirket mi vodafone olacak?

"Telsim'i alırsak, adını değiştirip Vodafone Türkiye yapacağız" diyen Başkan Yardımcısı Sir Julian Horn-Smith şunları ilave etti;

"İhaleyi kazanırsak önce Telsim'in kapsama alanını genişleteceğiz. Yeni ürünler çıkaracağız. Vodafone Türkiye, örneğin Vodafone Live adlı eğlence hizmetini vermeyi düşünüyor. Türkiye ile ilgili yerel mobil içerekler hazırlayacağız. Roaming hizmetlerini birleştireceğiz. Turistler Türkiye'ye gelince çok daha ucuza roaming hizmeti alabilecek. Diğer bir avantajımız global fiyatlarda altyapı alabilmemiz. Vodafone'un özel telefon modelleri var. Bunları Türkiye'ye getireceğiz."

Turk.internet

[Bu mesaj Persky tarafından 14 Aralık 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun,
Sevabına herkeze bi 100 kontor yollasa ne iyi olur.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 14 Aralık 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
2006 da bitiyor bildiğim kadarıyla cep partner,onu devam ettirsinlerde sevenler ayrılmasın,şeker de yiyebilsinler

he ya $ahsen 2 senedir kullanıyorum bağımlısı oldum bundan sonra yapmazlarsa kötü $eyler yapabilirim korkuyorum, bak şimdiden eksik hissetmeye başladım bile aman allahım düşüncesi bile tiksindirici...
neyse bilgisi olan ? :)[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places
Mesaj tarihi:
asıl onemlı olan pıyasanın cogunu elınde bulunduran turkcell vodofone ıle nasıl rekabet edıcek cogu kısı turkcell ı hızmetlerı ıcın secıyorsada herkez fıyatlardan sıkayetcı
pıyasa baya harıketlenıcek

bıde su telefon olayı gelırse mis gibi olur ama bana bıraz acaıp geldı o olay
dıyelım ben hat aldım ama kullanmıyorum konsumadım hıc o zaman bu adamalr nasıl para kazanıcak sabıt ucret fılanmı var
bıde dıyelım o 3 sene doldu telefon sendemı kalıo yoksa onlara gerı mı gıdıyor gercı o 3 senede o telefon takoz olurya neyse :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 13 Aralık 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
500 milyon ytl üzeride kdv ödeyecek
ihale şartı gereği vadofone, 4.55 $ den başka olarak

yani 6 milyar ytl nin üzerinde satış oldu, hayırlı olsun

benim gerçekleştirilmesi en çok hoşuma giden ihale idi; alınan şirket tekel diil, gerçek anlamda bir rekabet olacak, tüketici kazanacak, devlet çok güzel para kazandı, yabancı şirketlerin(motorola+telsim) paraları ödendi bunun olması bence dış piyasada türkiyenin güvenini baya bir arttırır.

keşke diğer hortumcularda uzanlar gibi hortumlasalardı :)

uzanları ya da hortumlayanları bu şekilde takdir etmek pek doğru gelmiyor bana, hiç hortumlamasalardı en iyisiydi

çünkü uzanların hortumu iyi bir başkasınınki kötü gibi bir yorum doğru değil sonuçta hepsi biz vatandaşların zararına, uzanların zararının henüz yarısı karşılanabildi satışlarla, tamamını karşılayacağı bile kesin değil

ee peki geri kalanı kim ödeyecek? biz, o yüzden bunun iyisi kötüsü yok, diğerleri 1er 2şe milyar dolar batırdılar ülkeyi, hiçbiri geri dönmedi, uzanları 10larca milyar dolar batırdılar, yani uzanların hortumu biraz daha kalın ;)[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sonunda bütün telekominikasyonumuzu yabancılara verdik, geçmiş olsun herkese. Haberleşme yi devrettiğimize göre şimdi ulaşım kaldı. Demir yollarınıda verdikmi süper olucak[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
takdir ettiğimden değil tabi ama olan olduktan sonra en temiz çözüm bu oldu, [off topic: üstelik tek parti iktidarı getirdiler eğer dengeyi bozmasaydılar 2-3 partiden oluşan bir iktidar yönetecekti(akp vs. deil tek partinin iktidarından bahsediyorum, chp, dyp, anap vs.. ne olursa olsun desteklemediğim parti olsa bile tek başına iktidarı her zman tercih ederim)]

diğerleri borçlular açısından
çukurova tmsf el koymadan ödüyör gözüküyor

geri kalanlar baya çok dediğin gibi, milyar dolarlık, milyon dolarlık baya bir hortum oldu.

uzanları beğendiğimden değil ama en azından hortumladıklarını geri alınabildiği açısından hoşuma gitti tabiki hiç yapmadan devlete vergi ödeyerek devam etselerdi daha temiz olurdu, yani hortumsuz bir yaşam.

sanırım uzanların borcu 7.5 katrilyon du, telsim ve çimento fabrikaları ile baya bi yaklaşıldı tabi bu normal olarak gözüken hortumlarıydı daha bilmediğimiz neleri vardır kim bilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...