Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eyvallah : "Teşekkür Ederim", "Allahaısmarladık","Evet, öyle olsun" anlamında kullanılır genellikle.. Tabii aslında çok farklı bu kelime genellikle insanlara göre ortamına göre söyleniyor işte =) neyse hayatımıza bayaı bi girdi.. mesela bi arkadaşımız vardır artık tek kelimesi sanki "Eyvallah"mış gibi - Bilader Gs - Bjk'ya nasıl çaktı 3-2 ? haha eywallah - ya git olm - eywallah, eywallah - olm git tmm yendiler tmmdır git - eywallah ahhaha akşam akşam açiim böle bi konu dedim konumuz eywallah :) tabi bu kelimeyi söyleyen deişik insanlarda var ortamına göre söylüyorlar onlarda var unutmamak lazım.. Eyvallah kelimesi dilimizden belki düşmez oldu.Sakız al eyvallah.. ama ben bunu Din Hocasına sordum Eyvallah nedir diye.. adamın verdiği cewap : Eyvallah aslında genellikle Camii'de, ibadet edilen yerlerde, otururken kalkarken "Bismillahirrahmanirrahim" den sonra gelen bir kelimedir Eyvallah.. ben derim diyenleride gördüm hatta bi keresinde bi çocuk böyle saçı başı bi ayrı kendisini iyi göstermeye çalışmış piş oğlu içeri girdi çay istedi eywallah dedi sinirime dokundu tabi bu ama yine derse kalkıp ona öğretecektim.. nedense çocuk herşeyde eyvallah dedi dedi dayanamadım yanına gittim eywallah deme şuna oğlum çay alıosun alkol alıosun eyvallah diosun bari alkolün yanında deme oğlum akıllı ol falan.. neyse işte böyle kısa kesiim başınızı ağrıttım =)[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eywallah :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eyvallah q: edit: eheh kahretsin geç kaldım :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 13 Aralık 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eyvallah güzel kelimedir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eyvallah diycektimde ben bayağı bi geç kalmışım:D Ne demek olduğunu bilmiyodum(kullanmıyodum gerçi ama:D) sağol bilgilendirdiğin için:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
trapt Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eywallah benim yaşam tarzım..buysa kader çekerim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
chagy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eyvallah ı ben bi çok anlamda kullanırım hatta bazen abartırım :D -kardeş al bu dosyaları,bunlar işini görür,1 saattir arıyorum valla senin için -eyw -.. -kardeş uykum geldim,ben yatıyom -eyw -canım,seni seviyorum -eyw -... -I have some chores to do today,so i wont be around much -eyw -huh? -oh nothing,i will see you later hepsi yaşanmıştır.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu kadar takılma bir kelimeye.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eşanlamlı olarak " gözümsün " de kullanılır.[signature][hline]The Blood is Love.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eyw aga[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 buralarda çok sık kullanılıyor (eyvallah bilider) bide hızlı kullanıyorlar bilader lafı bilider gibi çıkıyor :) komik geliyor kulağa
loop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benimde sevdiğim, eksik olma anlamında sık sık kullandığım bir kelimedir. Iyi ki var...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Harbinden ya 2 lafımdan 1 i eywallah oldu eywallah..[signature][hline]Order Within Chaos....
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eyvallah[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eiwolle[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eywallahh!!!..[signature][hline]I am very happy with my carrots!
Öne çıkan mesajlar