icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 göze çarpmasın diyeymiş +8 chitin shield ın yanına +8 smite hammer olunca göze batıyormuş ondan +6 imiş ok :)[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on )
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Blackwinds hala bir cevap yokmu. Bu kadar insana yardmı et. Sende kurtul bizde kurtulalım.
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bize salı günü demişti sözünü tutamadı herhalde ondan cvp vermiyor :D[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 falla aresdede cz de kosp acmaya filam basladilar sonumuz kotu ;([signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sıcak bi tepside cz ye koruz oda soğumaya başlar :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahhan şinci bir duyum aldım yeni bir derindondurucu çıkmış anında soğutuyormuş yaff valla ben söyleyenlerin yalançısıyım :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nerde hane gıdıp alım yerını soyle yeterkı su tepsi sogusun[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla senin tepsiyi bilmemde kardeş..şu şifre olayı çözülmesse Blacwinds'in tepsiyi kim soğutacak onu merak ediyom yediği saygı ve sevgi içerem sözlerden !!%#{]>= tepsiyi soğutacak ne memleket ne de derin dondurucu bulabilecek..soğumaz onun tepsi soğumaz:)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yo bu tepsı özel yapım :lol: durun derecesı dustu gibi yoksa yanıldımmı:( sogutacam seni tepsiiii benle innatlasmaaa[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bak onu hiç düşünmemiştim denedim ama ııh yıne sıcak[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yuh ama halamı tepsi...[signature][hline]
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: wastyrx, 09 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: yuh ama halamı tepsi... ee ne edım adam oyle dıyor tepsıyı sogutalım dıyor ben ne yapım[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 korix bu aynı tepsimi arada deişiyomu bu tepsiler sor bakam blacka[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla bılmıyorum dedesı kac tepsı vermıskı:D hakket sormadım dur onuda sorim[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Korku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 AHA TEPSİYİ ÇALDILAR... Bırakın artık soğutmayı soğutacak tepsi yok artı...
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sor valla herifte tepsi fabrikası var galiba baksana..ısıtıp ısıstıp sana yolluyo tepsileri.[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE [Bu mesaj Braweheart tarafından 09 Aralık 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sise Sini Lasım kocaman Caqqa da cuqqa :D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :lol: bır gun fabrıka batıcak tepsıleri para vermeden gönderiyor :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adamlar mercimeği fırına sürdü siz tepsinin derdindesiniz[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya kardes su tepsıye bi çare dusundumde olmuyor mantık ılerlemıyor cok sıcak ve sayıları cok
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ahahaha black dedenı yannış anlamışsın galiba
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bunca yazı geçti tek bir açıklamada bile kayda değer bir şey yok muhattap dahi olmuyor demekki.Mecburda değil açıkcası(tek gm o değil ve offical sitede dahi bu konu hakkında bir yardım göremedim) fakat bir kaç kişiye yanıt verip diğerlerine verilmiyorsa o zaman oturup düşünmek gerekir.[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
honoured Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 butun mailler buyrun mail atalım ben her 3 saatde bir atıyorum başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım CORPORATE COMMUNICATIONS: [email protected] BUSINESS DEVELOPMENT : [email protected] INVESTOR RELATIONS : [email protected] HUMAN RESOURCES : [email protected] WEBSITE : [email protected] OTHER CONTACTS : [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: honoured, 09 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: butun mailler buyrun mail atalım ben her 3 saatde bir atıyorum başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım CORPORATE COMMUNICATIONS: [email protected] BUSINESS DEVELOPMENT : [email protected] INVESTOR RELATIONS : [email protected] HUMAN RESOURCES : [email protected] WEBSITE : [email protected] OTHER CONTACTS : [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] ii güzelde cvp veren varmı bakalım :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::rocky:hrr::hrr::hrr::hrr:
Öne çıkan mesajlar