icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 göze çarpmasın diyeymiş +8 chitin shield ın yanına +8 smite hammer olunca göze batıyormuş ondan +6 imiş ok :)[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Blackwinds hala bir cevap yokmu. Bu kadar insana yardmı et. Sende kurtul bizde kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bize salı günü demişti sözünü tutamadı herhalde ondan cvp vermiyor :D[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 falla aresdede cz de kosp acmaya filam basladilar sonumuz kotu ;([signature][hline]going to 63 :] A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sıcak bi tepside cz ye koruz oda soğumaya başlar :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahhan şinci bir duyum aldım yeni bir derindondurucu çıkmış anında soğutuyormuş yaff valla ben söyleyenlerin yalançısıyım :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nerde hane gıdıp alım yerını soyle yeterkı su tepsi sogusun[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla senin tepsiyi bilmemde kardeş..şu şifre olayı çözülmesse Blacwinds'in tepsiyi kim soğutacak onu merak ediyom yediği saygı ve sevgi içerem sözlerden !!%#{]>= tepsiyi soğutacak ne memleket ne de derin dondurucu bulabilecek..soğumaz onun tepsi soğumaz:)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yo bu tepsı özel yapım :lol: durun derecesı dustu gibi yoksa yanıldımmı:( sogutacam seni tepsiiii benle innatlasmaaa[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bak onu hiç düşünmemiştim denedim ama ııh yıne sıcak[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yuh ama halamı tepsi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: wastyrx, 09 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: yuh ama halamı tepsi... ee ne edım adam oyle dıyor tepsıyı sogutalım dıyor ben ne yapım[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 korix bu aynı tepsimi arada deişiyomu bu tepsiler sor bakam blacka[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla bılmıyorum dedesı kac tepsı vermıskı:D hakket sormadım dur onuda sorim[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 AHA TEPSİYİ ÇALDILAR... Bırakın artık soğutmayı soğutacak tepsi yok artı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sor valla herifte tepsi fabrikası var galiba baksana..ısıtıp ısıstıp sana yolluyo tepsileri.[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE [Bu mesaj Braweheart tarafından 09 Aralık 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SupremacyBourne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Sise Sini Lasım kocaman Caqqa da cuqqa :D[signature][hline]SupremacyBourne Ares Asasian CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :lol: bır gun fabrıka batıcak tepsıleri para vermeden gönderiyor :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 adamlar mercimeği fırına sürdü siz tepsinin derdindesiniz[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya kardes su tepsıye bi çare dusundumde olmuyor mantık ılerlemıyor cok sıcak ve sayıları cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ahahaha black dedenı yannış anlamışsın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bunca yazı geçti tek bir açıklamada bile kayda değer bir şey yok muhattap dahi olmuyor demekki.Mecburda değil açıkcası(tek gm o değil ve offical sitede dahi bu konu hakkında bir yardım göremedim) fakat bir kaç kişiye yanıt verip diğerlerine verilmiyorsa o zaman oturup düşünmek gerekir.[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 butun mailler buyrun mail atalım ben her 3 saatde bir atıyorum başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım CORPORATE COMMUNICATIONS: [email protected] BUSINESS DEVELOPMENT : [email protected] INVESTOR RELATIONS : [email protected] HUMAN RESOURCES : [email protected] WEBSITE : [email protected] OTHER CONTACTS : [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: honoured, 09 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: butun mailler buyrun mail atalım ben her 3 saatde bir atıyorum başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım CORPORATE COMMUNICATIONS: [email protected] BUSINESS DEVELOPMENT : [email protected] INVESTOR RELATIONS : [email protected] HUMAN RESOURCES : [email protected] WEBSITE : [email protected] OTHER CONTACTS : [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] ii güzelde cvp veren varmı bakalım :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::rocky:hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar